Bogat Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Bai ametitule, chiar tb sa fii trezit la realitate...dar nu prin imagini de genul asta....dobitocule.....cu tine orice argumentatie e inutila..... Nu ma cunosti asa ca nu ma jigni..Imaginile nu-mi provoaca placere ci multa parere de rau si imi aduce aminte ca oricand mi se poate intampla si mie.Din pacate de cate ori ma sui pe motor uit sa ma gandesc la faptul ca este arma mea legala, iar din cand in cand cate o stire sau o filmare sau o imagine reuseste sa ma puna pe ganduri sa ma faca sa imi fie teama.Poate ca acest lucru este valabil doar pentru mine.Bafta si incearca sa gandesti ce citesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rrrr6 Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 salutareeee. va tot certati aiurea,sunt multi care abia asteapta sa prinda ceva sa filmeze, mai ales daca ii ceva deosebit, nu m-a deranjat ca am fost filmat dar nu mi se pare nici ok,mai ales ca a imprastiat filmuletul pe la televiziuni.cel mai important e ca ma reusit sa imi revin si sper sa ma pun pe picioare, le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si sa stiti ca au fost multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 salutareeee.va tot certati aiurea,sunt multi care abia asteapta sa prinda ceva sa filmeze, mai ales daca ii ceva deosebit, nu m-a deranjat ca am fost filmat dar nu mi se pare nici ok,mai ales ca a imprastiat filmuletul pe la televiziuni.cel mai important e ca ma reusit sa imi revin si sper sa ma pun pe picioare, le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si sa stiti ca au fost multi. E de bine, daca poti sa postezi e chiar de bine. Cum stai cu picioarele, poate si titlul topicului e exagerat si trebuie sa-l schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 sanatate maxima si recuperare rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 gabi bine ai venit acasa hai , recuperarea ! si moralul sus ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alonzo Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Iti dorim insanatosire grabnica si sa ai grija data viitoare cand iesi la ride, sa-r putea ca data umatoare sa nu ai norocul pe care la-i avut acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rrrr6 Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 E de bine, daca poti sa postezi e chiar de bine. Cum stai cu picioarele, poate si titlul topicului e exagerat si trebuie sa-l schimb? am avut dubla fractura de peroneu si oasele de la laba piciorului zdrobite,asta la piciorul stang,la dreptul fractura de peroneu si femur,am tije in ambele,cateva coaste rupte si plamanuldrept fisurat.mai am de stat ceva vreme prin spital si apoi recuperare..... Iti dorim insanatosire grabnica si sa ai grija data viitoare cand iesi la ride, sa-r putea ca data umatoare sa nu ai norocul pe care la-i avut acum! ms o sa am mult mai multa grija, cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janos Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 recuperare rapida, sanatatea e ceea mai de pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 am avut dubla fractura de peroneu si oasele de la laba piciorului zdrobite,asta la piciorul stang,la dreptul fractura de peroneu si femur,am tije in ambele,cateva coaste rupte si plamanuldrept fisurat.mai am de stat ceva vreme prin spital si apoi recuperare..... ms o sa am mult mai multa grija, cu siguranta sanatate maxima tipule, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 cam lungi urmele de franare pt 60.... Ai tras tu o dunga de frana de unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate