Sari la conținut

Alonzo

INACTIV
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alonzo

  1. De curand am revenit acasa in "ro" si stau mai mult timp pe afara la plimbare, mi-a fost dor de mobra.. Da ai dreptate Este tot acela visiniu insa lam vopsit in iarna negru mat cu negru lucios si unele parti nikelate... vorbea cineva mai jos in legatura cu, carena de sub motor care am pus-o, este pentru ai inbunatatii lookul intrucat mi'se parea prea gol in zona respectiva, face diferenta mare cu el si imi place privind faptul ca este un bandit ai da o nuanta de streetfighter dar nu vreau sa-l inclin prea mult spre "streetfight" asta ar insemna sa nu mai fie bandit...
  2. Buna banditi...nu am mai scris in acest loc pana acum deci nu cred ca ma cunoaste-ti, sunt din satu mare si am si eu un bandit de vre-o 3 ani model N din 99 unul mic asa....de 1200 incerc sa pun o poza cu el. va salut
  3. Alonzo

    Accident moto

    Anglia la fel!!!!!! Mesaj completat Sau scris multe REPLAY-uri la acest topic dar pana la urma concluzia care este? si ce atitudini luam fiecare in sine? nu raspundeti in scris...nui curios nimeni....dar sa nu uitati faptul ca intr-o buna zii la o anumita ora si minut si "tu/voi" puteti si veti (in cele din urma) fii intinsi pe jos, intr-un sant, pod, camp, padure....veti simti nevoia de ajutor si o veti simtii in tot corpul cum nici nu va puteti imagina in momentul acesta in care stati in fata comp-ului....acele minute pana vine o anumita persoana si ambulanta vor fiii foarte foarte lungiiii!!! cat despre transportul mobrei avariate si asa mai departe daca ai banii acolo nu ai nevoie de prieteni, dar banul nu-ti salveaza viata!!! va rog sa procesati aceste detalii putin in minte, singuri! <--E aproape tot timpu!
  4. "Timbo" Lasa-l mai intai sa-ti faca o, oferta'! dupa care vezi daca ti se merita si ai faci o contraoferta in functie de cum iti permiti, iti convine si pana la cat este dispus proprietaru sa scada din pret...de aici vine si zicala "cere atata, poate iti gasesti prostul" ) tu ca si cumparator tragi pretul in jos si el ca si vanztor in sus )) Ps. din ce date ai dat tu.. noi putem spune de exemplu merita 50000! insa cand dai o tura cu ea si vezi ca miauna cutia de viteza cand schimbi, automat ce ti-am spus noi este inutil!
  5. I-am observat frate-lui meu schimbarea modului de a conduce dupa ce i-am dat mobra o tura pe sosea. este mult mai precaut in privinta motociglistilor.. ma bucur ca si-a dat seama cat de cat ce inseamna sa conduci o mobra printre masini...:
  6. cauta date-le "tobei" pe net sau de unde ai cumparat-o si vezi daca scrie 100% road legal atunci este ok si eu zic sa printezi pagina acea sa le areti la aia de comenteaza, de obicei asa-i la noi nu cunosc si ti le baga pe gat...
  7. Iti dorim insanatosire grabnica si sa ai grija data viitoare cand iesi la ride, sa-r putea ca data umatoare sa nu ai norocul pe care la-i avut acum!
  8. Stie care-va, care este media de consum la bandit 1200? Nu ma-m intrebat pana acum....
  9. Esti sigur ca ai montat toate piesele, la locul lor? Vezi nu cantareste mai putin!)
  10. Eu nu stiu de ce trebuie sa se ajunga la insulte aici pe forum, eu am dat o idee dupa cum am stiut si cum procedez pt a nu ramane ulei vechi in motor, eu nu am dezaprobat ideea nimanui privind orice lucru care la facut sau il face...Mai ales dupa cum vorbeste radum90....
  11. Stiu raducule cine esti si recunosc ca nu am avut multe motociglete inmatriculate sa umblu cu ele pe strada sa ma vada tot orasu asa cum nici tu din cate stiu nu ai avut inafara de asta care o ai acum si mobra din ferma lui sergiu, in rest a fost doar ktm-ul lui vasi la tine in beci, atat stiu eu dar asta nu inseamna ca nu-i posibil sa fi invatat mai multe de atat pt ca nu suntem asa de apropiati incat sa-mi pese ce invarti tu zi de zi cum nici tu nu sti ce am invartit eu pana acum. Iar cum intreba uinul mai sus ca "poate ajunge in locuri in care sai faca rau motorului" unde sa ajunga? iti garantez treaba asta ca daca este facuta bine nu ai probleme niciodata desigur este periculos pt cei ce nu au mai facut-o "never" trebuie sa sti cat sa invarti motorul ala fara ulei ca sa nu ti se sudeze segmenti de cilindru! noroc.
  12. Fac treaba asta de mult timp si nu numai la mobre ci si la masini "am muncit cativa ani buni in ateliere de service" nu stiu ce sa zic insa am invatat-o si eu de la cei mai batrani care o faceau de o viata...oricum era doar o solutie a mea proprie..."e bine ca inainte sa faci ceva nou sa discuti despre aceea treaba....Noroc!
  13. Dai o tura cu mobra pana la magazin si inapoi, vii acasa, il opresti, il pui pe crac dau daca nu ai sa fie mobra cat de cat vericala "de ex. la 90 de grade fata de sol" desfaci surubul de la baia de ulei "de sub motor" il lasi sa se scurga pana picura "rar",pui inapoi piulita de la baia de ulei, torni 1 litru de motorina in baia de ulei, scoti fisele de la bujii, ai dai un start de 2 secunde, de 2 ori, scoti din nou piulita de la baia de ulei, lasi sa se scurga motorina pana picura "rar" ai dai din nou start de 2 secunde, de 2 sau 3 ori, timpul intre porniri va fii indicat de scurgerea motorinei "vezi cat mai imbroasca afara din instalatie" desfaci filtrul de la ulei "de obicei situat intre tevile de la esapament in fata "motorului" repet in fata motorului nu a mobrei!! ), cureti bine marginile de etansare a filtrului de la motor "de la filtru in sine este deja curatat si sigilat" infiletezi filtrul "nou" de ulei pe motor "il strangi finut pentru ca acea garnitura dupa pornirea motorului se umfla si se strange astfel data viitoare devenind un iad sa-l iei jos daca il strangi ca pe o piulita de tractor! pui piulita de la baia de ulei inapoi, dar nu inainte de a intoarce saiba de etansare a piulitei "vezi de care este! daca are formata o forma dupa baia de ulei lasa-o asa!" pui ulei cat iti este indicat de producator si de care iti este indicat de producator, pui piulita de la baia de ulei inapoi "de deasupra, cea pe unde torni uleiul", pui fisele de la bujii inapoi, pornesti motorul, lasi pornit la relantii in jur de 1 min, dupa care opresti motorul, il lasi 1 min in pozitie cat mai verticala "90 de grade fata de sol" verifici din nou nivelul!!!!"posibil sa fi scazut in urma intrarii uleiului in instalatie.....Daca ai respectat cantitatea de ulei necesara nu este nevoie sa-ti faci griji pt nivel, eventual sa-l verifici in fiecare zii sa nu iti fi scapat pe undeva si sa mergi fara ulei in instalatie ca atunci ai pus-o rau de tot, mai ales daca iti este si cu racire pe ulei ))) Bafta! In urma acestei schimbari de ulei si filtru iti va ramane un timp mai indelungat uleiul la culoare originala si nu va fi contaminat cu restul de ulei ars si "terminat" din baia de ulei...in concluzie faci o schimbare de ulei mai mult de 98% si nu doar o combinatie intre uleiul nou si cel vechi.....
  14. NU exista!!!! DE VINA A FOST BORDURA, DE VINA A FOST LUMINA, DE VINA A FOST CURBA, DE VINA A FOST PARAPETII, DE VINA A FOST....CEEEE? CE? CE a fost de vina ma daca tu nu ai condus preventiv cat timp ai avut viata altei persone pe aceasi "sea" tinanduse cu mainile incrucisate in jurul Tau! Punandusi VIATA-VIITORUL-SPERANTA in mainile tale pt o plimbare cu motocigleta...TU si NUMAI TU ai luat acestei fete tot ce avea pe aceasta lume, tot ce era mai scump ai luat de la aceasta fata!!! Si ce este mai trist este ca ia fost luata de o persona pe care sa bazat in care avea incredere, ia fost luat tot ce avea mai scump de o persona pe care nu a considerat-o niciodata o amenintare la viata EI...Tine minte EA este acolo sus privind neputincioasa cum ce-l care ia luat libertate si viitorul care nu se mai poate afla cat de frumos ar fi putut sa fie, INCEARCA si chiar reuseste sa-si nege gresala pe care a comis-o CONSTIENT pt ca nu ai fost beat si nici drogat in acel moment! EA te va ierta! Noi NU te vom ierta NICIODATA!! Esti tanar si nu realizezi ce ia-i luat aceste-i fete, vei trece usor peste asta si te vei concentra asupra faptului cum sa scapi cu libertate! Si daca adevarul pe care nu-l stie nimeni este ca nu tu esti vinovat pt moartea ei, nu-ti doresc decat sa treci peste asta si sa inveti din acest dezastru! INSA daca tu ai luat viata acestei fete MA ROG in fiecare seara sa o vezi in fata ochilor in cele mai adanci somnuri ale tale cum iti sta in genunchi plangand si iti cere sa ii redai viata si viitorul inapoi, Pana in momentul in care dai si tu coltu si indiferent cat de dureroasa iti va fi moartea iti doresc sa simti in plus si durerea pe care a simtit-o Ea in timp ca medici se luptau sa o tina pe aceasta lume! Cat timp poti sa te gandesti la ce ia-i luat aceste fete? Gandeste-te la ea si la viata pe care a avut-o asa cum ia placut sa si-o traiasca GANDESTE-TE cu, cat ai scurtat bucuria ei ca sa nascut pe aceasta lume! Si GANDESTE-TE cat valoreaza viata ta acum!
  15. Hidaulic te referi pe lichid de frana de ex. DOT4?
  16. Poate sa fie ghidonul care are o alta forma decat inainte si nu stai comod, manusile pot sa-ti fie mai stramte decat cele vechi si acceleratia poate sa fie necesar sa o tii trasa mai mult decat in trecut...Ps Ai facut multe schimbari dintr-o data privint confortul si manevrarea mobrei fata de trecut. Eu zic, ca macar ghidonul sa-l pui pe cel vechi inapoi, posibil ca unghiul de inclinatie al ghidonului nou sa fie mai mare spre tine decat cel vechi.
  17. Alonzo

    Romania tara de c a c a t

    Omul isi impartasea experienta proasta pe care a trait-o atunci din cauza sistemului prost in care traim si mai mult este pt ca noi "poporul" Zicem cum, am auzit la multi spunand "-Mai....cum esti? -Mai....sunt bine, mai RAU sa nu fie! Nu este clar?
  18. Un echipament complet cat de cat, de calitate face cat centura de siguranta la masina in cazul unei cazaturi, cat si in cazul in care dai cu capul de o masina si asfalt!!! Dar mutii nu inteleg!! Pana nu dau coltu....si atunci e prea tarziu... daca supravietuiueste nu mai are nevoie, ca nu se mai urca pe motor! cealalta solutie este clara, Nu mai are nevoie de echipament acolo unde merge.... Asa ca face-ti si voi pe Tom Cruise in Top Gun cand merge in tot filmu fara casca doar cu ochelari aia bengosi Ray Ban ; 'God bless all of you!
  19. nu se aude nimic despre un miting in sm pe viitor, respectiv august sau cva actiuni de ale noastre?
  20. foarte interesant si educativ privind circulatia pe doua roti! Va multumesc pt aceste informatii!
×
×
  • Creează nouă...