Sari la conținut

Postări Recomandate

Sper sa nu mai existe un topic pe tema asta. Spre mirarea mea nu am gasit.

 

Deocamdata doar cer sfaturi, nu stiu mai nimic depre GPS-uri.

Am primit cadou un InVion 3V506IUS ( http://www.tigerdirect.com/applications/Se...&CatId=2374 ) Merge bine, m-a dus odata acasa inghetat fiind si satul sa intind harta pe vant. Nu aveam priza de bricheta, asa ca l-am tinut in buzunar si mi-am pus castile in urechi. Problema e ca la peste 50-60kmh nu mai prea intelegi ce zice. Acum am niste casti care izoleaza foarte bien sunetele de afara si probabil o sa fie mai bine.

In legatura cu priza, am tot cautat pe forum si net, dar pana la urma am pus-o de capul meu.

Intrebarea majora era: sa o alimentez direct la baterie sau la ceva comandat de cheia de contact? Varianta 1 are avantajul ca merge tot timpul dar tensiunea nu e stabilizata. Varianta 2 e exact invers.

As fi ales varianta 1 in ideea ca iti poti incarca un telefon peste noapte, daca esti la mama naibii. Dar oare iti descarca bateriia pana dimineata un astfel de consumator?

Orcum varianta 2 necesita ceva munca in plus, scos rezervorul, tras firele, siguranta, asa ca am legat-o la luminile de pozitie care sant aprinse tot timpul.

Alta intrebare ar fi daca se poate schimba softul de pe el. Pe card e un MobileNavigator_1.exe Asta e softul? As vrea sa pot downloada trasee de pe google map eventual earth.

Alta chestie ar fi sa innregistreze traseul pe care l-am facut si apoi sa il pot pune pe google map. De multe ori merg aiurea, doar sa ma plimb, uneori ratacesc pe tot felul de strazi faine, dar uit cum am ajunds pe acolo :-)

Mercic fain de tot!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cred ca sunt vreo 3 active si vreo 3-4 incepute si sterse.

 

Recomand priza prin contact.

Tre sa aiba softul ceva de facut TRAKS.

 

/index.php?showtopic=160551

Editat de ser79ban
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce ai tu este un gps auto.

 

dpdv electrica nu ma pricep eu f tare dar ar trebui sa aduci o modificare unui adaptor bricheta/usb pentru a putea alimenta jucaria ta.

 

pentru integistrarea traseului iti trebuie un asanumit "mapping device" care este un aparat gps mai avansat sau sa te interesezi daca exista un alt soft pentru jucaria ta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sper sa nu mai existe un topic pe tema asta. Spre mirarea mea nu am gasit.

uite ca exista unul aici

pe sosea navighez foarte bine atat timp cat nu ploo cu telefonul si IGO instalat pe el. se potriveste f. bine in suportul RAM Mount de la Garmin. alimentarea o fac de la priza motoretei.

IGO sta foarte bine la navigare pe sosea la noi si tarile vecine, ceea ce nu pot spune despre garmin cu al sau ROAD 2006-2008 plin de design-uri inutile cu copaci si boscheti nemaivazand ruta din cauza lor, iar in tarile estice Europe Navigator NT e un c.aca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multam de raspunsuri si liku' cu celalalte topicuri pe tema asta.

Pana la urma am pus priza pe contact, ca era mai simplu. Trebuie sa fac un topic pe forumul de GPZ-uri cu chestia asta. Sper sa nu mai fie unu' ;-)

Cat depre Gps-u meu, e unu de masina, dar cum GPZ-ul ala nu o sa vada altceva decat sosea... e foarte bun. Deocamdata il tin in buzunarul rucsacului care e prins cu o plasa din aia elastica pe rezervor, pe post de tankbag. Cind imi iau un tankbag adevarat, o sa-l pot si vedea, desi nu prea ma pasioneaza privitul pe GPS in mers, prefer sa, merg.

Nu eram un fan prea mare al GPS-ului, dar am constatat ca e destul de fain sa mergi asa ca prostu' fara sa-ti pese pe unde si cum se cheama strazile si sa mai si ajungi unde trebuie. Asta cand cunosti cat de cat zona, ca altfel e cam aiurea sa te increzi doar intr-o femeie, eh, daca i punea si voce de barbat era altceva. Am uitat sa spun de la inceput ca stau in Canada si imi cer scuze celor care s-au straduit sa-mi dea informatii despre hartile cu Romania.

Nu am gasit sub nici o forma in meniul lui ceva de tracking si in continuare ma intreb daca un alt soft ar putea schimba ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...