indispus Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Salutare! Cautam amatori de o excursie pentru sambata si duminica (20 si 21 iunie 2009). Traseul propus este urmatorul: Sambata: Bucuresti -> Pitesti -> Ramnicu Valcea -> Voineasa (DN7 + DN7A = aproximativ 240 Km). Duminica: Voineasa -> Ramnicu Valcea -> Pitesti -> Bucuresti (DN7A + DN7 = aproximativ 240 Km). sau Voineasa -> Sibiu -> Fagaras -> Sacele -> Ploiesti -> Bucuresti (aproximativ 350 Km). Viteza medie pe autostrada 120 - 130km/h... deci nu alergam tare. Pentru cazare nu am aranjat nimic, mergem pe premiza ca vom gasi undeva sa dormim. Pleacarea se va face din parcarea Metro Militari, sambata dimineata. Ora fixa de plecare ramane sa o stabilim. Exista amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Am fost acolo in urma cu 1 luna juma.Am stat la hanul Popasul Haiducului camera dubla 50 de lei.Au bodega la parter si nu vreti sa stiti ce galagie de manele si betivi a fost noaptea,deci ocoliti locatia.Atentie ca de mancare gen restaurant nu prea gasiti.Am mancat pana in final la restaurantul hotelului de pe vremea lu' ceasca(imi scapa numele dar e singurul).Au in meniu doar ciorbite,pui/porc la gratar,cartofi prajiti si salata de varza dar macar e ieftin.pui la gratar+cartofi prajiti 8 lei si cam 6 lei ciorbita+paine As fi mers si eu dar imi e peste mana. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Eu merg sambata spre sibiu, dar plec pe la ora 5 dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 andu_wasup, merci de info. yamaha woman, este un pic cam de dimineata pentru noi. Ne gandeam la o plecare in jur de 8:00 - 8:30. Totusi... nu este nimeni interesat de o excursie de 2 zile la Voineasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 yamaha woman, este un pic cam de dimineata pentru noi. Ne gandeam la o plecare in jur de 8:00 - 8:30. M-am gandit eu ca e prea dimineata, dar eu trebuie sa fiu pe Gusterita la ora 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Dupa Voineasa exista o pensiune parca Bradet in mijlocul padurii foarte frumoasa se merita o fuga opana acolo, incercati, si eu unul vreau sa doau o fuga intr-un weeckend pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 as merge eu pe la un 9-9.30, dar pe autostrada max.100-110 pot merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Dupa Voineasa exista o pensiune parca Bradet in mijlocul padurii foarte frumoasa se merita o fuga opana acolo, incercati, si eu unul vreau sa doau o fuga intr-un weeckend pana acolo. dupa voineasa unde? ca din voineasa se fac 2 drumuri unu spre obarsia lotrului in stanga cum vi din buc si celalat inainte .. imi scapa locatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate