Moșu' Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 (editat) Se doneaza monitor DELL in stare buna de functionare. Este cu tub, de 17 inch. Detalii pe PM. Mesaj completat Se doneaza monitor DELL in stare buna de functionare. Este cu tub, de 17 inch. Detalii pe PM. S-a dat. Editat Aprilie 18, 2011 de alex_xt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 S-a dat. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 O oferta mai ciudata, dar cine stie, poate cineva are nevoie, vrea sa incerce sau stie pe cineva care are nevoie: am niste cutii (3) de lapte praf, tipuri diferite, pentru sugari prima perioada, deschise, din care am incercat sa dau pruncului meu care are o intoleranta la lapte. Sunt deschise de aproximativ 1,5 saptamani, se recomanda a nu se folosi daca sunt deschise de mai mult de 3 saptamani. Sunt OK, dar nu pot fi tinute multa vreme desfacute. Humana HN fara lactoza Milupa Aptamil fara lactoza Humana SL pe baza de proteinde din soia Mesaj completat S-a rezolvat, multumesc! O oferta mai ciudata, dar cine stie, poate cineva are nevoie, vrea sa incerce sau stie pe cineva care are nevoie: am niste cutii (3) de lapte praf, tipuri diferite, pentru sugari prima perioada, deschise, din care am incercat sa dau pruncului meu care are o intoleranta la lapte. Sunt deschise de aproximativ 1,5 saptamani, se recomanda a nu se folosi daca sunt deschise de mai mult de 3 saptamani. Sunt OK, dar nu pot fi tinute multa vreme desfacute. Humana HN fara lactoza Milupa Aptamil fara lactoza Humana SL pe baza de proteinde din soia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Moka, 2 semnalizari spate de chopper, provin de la un Marauder. 0722858466 sau PM. Nu pun colete la posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Moka, 2 semnalizari spate de chopper, provin de la un Marauder. 0722858466 sau PM. Nu pun colete la posta. Daca nu le vrea nimeni, le vreau. Vreau sa incep constructia (modificarea in chopper) unui Simson AWO pentru sotia. Daca nu le vrea nimeni, le vreau. Vreau sa incep constructia (modificarea in chopper) unui Simson AWO pentru sotia. Multumesc pentru semnalizari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 donez saua de la un Honda CX 500 donez saua de la un Honda CX 500 dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 (editat) salut pana o sa donez eu...as dori sa mi se doneze un buton de "start" la moto -e marimea standard pt majoritatea motocicletelor, scuterelor....atasez si pozele mai jos -daca are cineva un buton nou, o sa il cumpar merci :-) Editat Mai 24, 2011 de dragos_doe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 as dori sa mi se doneze un buton de "start" la moto -daca are cineva un buton nou, o sa il cumpar Adica daca e folosit nu dai bani pe el? Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 deduc din context ca ai un buton folosit e ok sa imi trimiti un pm cu date contact?te sun si vorbim pe indelete sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CentauruS_CarpaticuS Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 m-ar interesa geaca rosie si cizmele daca nu le-ai dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Are cineva nevoie de un Dunlop 170/80/15 ? Este cel din poza: DOT din 2003, profil mai mult pe margini .... Tel 0752246508 / Simion Barnutiu, zona P-ta Badea Cartan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CentauruS_CarpaticuS Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Nu are nimeni casa/vecini la sat unde ar prinde bine ceva mobila? Ca ajunge in garaj sau intr-un palat nu ma intereseaza. In scara blocului nu vrea nimeni sa puna nimic???...ca am vazut ca e la moda m-ar interesa dulapurile de haine si o masuta ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 m-ar interesa dulapurile de haine si o masuta ceva Le-o fi dat in 2 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CentauruS_CarpaticuS Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Le-o fi dat in 2 ani... da... eu abea acum am vazut data mersi fain !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snitzelCBR Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Ceau am si eu nevoie de o geanta spate montana aveti careva pe acasa si nu va mai trebuie???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saman Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Frumoasa moto.. virago de 535 ?.. ce amortizoare ai pe spate..o coboara putin ? Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 salut pana o sa donez eu...as dori sa mi se doneze un buton de "start" la moto -e marimea standard pt majoritatea motocicletelor, scuterelor....atasez si pozele mai jos -daca are cineva un buton nou, o sa il cumpar merci :-) am nevoie eu de buton dami un pm sau un sms cu nr tau sa pov.0721656301.multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 pai si el vrea sa primeasca , nu sa dea LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 (editat) Veioza folosita in garaj. Cablu lung, 140 cm inaltime, placa de metal la baza. Functionala. Trebuie curatata. Plastic lateral Yamaha XS400. Predare numai in Timisoara. Pm, va rog. Editat Iulie 10, 2011 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Salutare, au crescut zmeii mei si zgripturoaica s-a hotarat sa doneze cateva plase de haine. Deci daca aveti nevoie sau cunoasteti pe cineva care are nevoie, se doneaza hainute de zmei (zmeu mic si zmeoaica mica) pana la varsta de 1 an. Hainele sunt ok, dat fiind ca inca nu i-am lasat sa iasa la endureala. Pt interesati - tel 0724510861 - Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel22 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Donez monitor in stare de functionare buna si casca moto . Daca e cineva interesat le pot aduce joi in Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 (editat) Guma enduro, 18", Vee Rubber, model V300R, 110/100/18, 64M, fabricatie ianuarie 2008. Crampoanele mai au viata bine in ele. Problema este sarma ciupita in cateva locuri. Am primit-o multumire pentru un serviciu. Nu mai bag coclauri si nu o sa mai bag o perioada, asa ca... veniti de-o luati. Cei interesati, va rog, PM. Livrare doar in Timisoara. P.s. - In continuare de dat plasticul de XS400 si veioza aceea pentru garaj. Se pot vedea cateva posturi mai sus. Editat Iulie 19, 2011 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serbi_no1 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 m-ar interesa pe mine casca .stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Are cineva nevoie de un Dunlop 170/80/15 ? DOT din 2003, profil mai mult pe margini .... Tel 0752246508 / Simion Barnutiu, zona P-ta Badea Cartan DONAT Veioza folosita in garaj. Cablu lung, 140 cm inaltime, placa de metal la baza. Functionala. Trebuie curatata. Predare numai in Timisoara. Pm, va rog. Salut Raul, mai ai veioza ? Mi-ar trebui prin garaj ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Guma enduro, 18", Vee Rubber, model V300R, 110/100/18, 64M, fabricatie ianuarie 2008. Crampoanele mai au viata bine in ele. Problema este sarma ciupita in cateva locuri. Am primit-o multumire pentru un serviciu. Nu mai bag coclauri si nu o sa mai bag o perioada, asa ca... veniti de-o luati. Cei interesati, va rog, PM. Livrare doar in Timisoara. Donat. Salut Raul, mai ai veioza ? Mi-ar trebui prin garaj ... E a ta. Maine, intre 4 si 7 seara sunt la garaj (zona Cetatii), asa ca poti veni linistit dupa ea. Da un telefon si ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate