dragonlord Postat Decembrie 17, 2011 Autor Share Postat Decembrie 17, 2011 Donez carti de informatica In limba romana: MS-DOS users guide Bogdan Patrut - invatati limbajul pascal Daniela saru - Algoritmi si limbajele de programare (manual pt cl XI) Stelian Niculescu - Bacalaureat si Atestat Michael Watson - Win 95 In limba maghaiara: Kris Jamsa - egyszeruen DOS Major Andrea - Szamitastehnikai feladatok Angszter Erzsebet - Turbo PAscal feladatgyujtemeny Collectie de filme Divx pe CD-uri. aprox 100 de buc. Filmele care mi-au placut cel maimult le am pe DVD original asa ca nu mai tin si CD-le (majoritattea sunt comedii, actiune,horror) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 (editat) Moka, urmatoarele: Detalii pe PM sau 0722858466 Aripa s-a dat. Portbagajul de Transalp e rezervat. Restul s-au donat la tiganii care aduna "fer" Tot moka un videorecorder Panasonic. Editat Ianuarie 15, 2012 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ushul Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 moca...potectie rezervor geaca: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Moka... 2 bucati tankrucksack cu magneti, cu ceva zgarieturi de la accidente... Cei interesati, PM me, ca citesc mai rar topicu' asta.. DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ushul Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 moca...potectie rezervor geaca: mai e geaca numa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Moka... 2 bucati tankrucksack cu magneti, cu ceva zgarieturi de la accidente... Cei interesati, PM me, ca citesc mai rar topicu' asta.. DDC Rezervate deja... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Am 5 catei la lucru de donat, unul cate unul sau toti deodata Pt detalii PM sau 0725.223.990 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 Portbagajul de Transalp e rezervat. Tot moka un videorecorder Panasonic. S-au dat si astea. Capac pompa frana cu tot cu garnitura in stare foarte buna. Provine de la Un Dragstar 650, posibil sa potriveasca si la alte modele de motocicleta. Dimensiune 83 X 44 mm, distanta intre centrele gaurilor este de 65mm. Moka, binenteles. 0722858466 sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Mai sunt 3 cateluse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramm Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 (editat) Donez monitorul din imagine, folosit relativ un an, in stare ok diagonala, e pe 16 . Pt detalii, 0730485809 Donez monitorul din imagine, folosit relativ un an, in stare ok diagonala, e pe 16 . Pt detalii, 0730485809 donat Editat Februarie 15, 2012 de ramm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Tot de pe moka.ro patine marimea 44. PM sau 0722858466. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 (editat) intra tot ce se vede in poza la donatie au numa incaltarile? ca un pinion de 49 pe sprocket carrierul ala....mmmm, aur pt cine nu are roti de schimb dar cauciuce universale Editat Februarie 27, 2012 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Doar patinele sunt de donat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apolon eos Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Donez casti cu microfon Trust, reglator de volum si mic on/off - functionale nu se mai poate regla dimensiunea pe cap(in poza -zona incercuita e prinsa cu banda izolatoare) iar musamaua de la casti este uzata. Contact pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Doua gume uzate. Poate cineva are nevoie pentru un burnout... De mentionat ca (virgula) cu acestea s-a trecut omologarea si ITP-ul la RAR, deci sunt inca bune Tot de pe moka.ro patine marimea 44. PM sau 0722858466. S-au dat LE: Guma pe 18 e ca si data. Mai e cea pe 21. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 un fel de donatie . roata spate honda cbr f 3 cu disc si cauciuc am trimis roata la un muist care nu a ridicat coletul . acuma se intoarce la mine , transportul a fost prin cargus. cine vrea , merge plateste transportul coletului si roata ramane lui. ( doar transportul se plateste , fara ramburs ) un fel de donatie . roata spate honda cbr f 3 cu disc si cauciuc am trimis roata la un muist care nu a ridicat coletul . acuma se intoarce la mine , transportul a fost prin cargus. cine vrea , merge plateste transportul coletului si roata ramane lui. ( doar transportul se plateste , fara ramburs ) rezervat momentan nu mai e rezervat 0751223726 roata spate cbr f3 cu disc si cauciuc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliwtf Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 un fel de donatie . roata spate honda cbr f 3 cu disc si cauciuc am trimis roata la un muist care nu a ridicat coletul . acuma se intoarce la mine , transportul a fost prin cargus. cine vrea , merge plateste transportul coletului si roata ramane lui. ( doar transportul se plateste , fara ramburs ) rezervat momentan nu mai e rezervat 0751223726 roata spate cbr f3 cu disc si cauciuc . Prea nesimtit pacat ca ne inconjoara asemenea oameni, unde mai pui gestul tau, deranjul sa duci roata la curier.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Am 3 perechi de schiuri 170-180 de scos din garaj, nu m-am gandit sa le fac poze, dar daca is doritori de ele PM (nu sunt carvuri sau modele noi, is schiurile cu m-am dat eu acum vreo 5-10 ani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) Banda de cauciuc pentru protectie spite. Pentru roti cu spite de 18" si 21". Cea de 18 trebuie lipita cu prenadez. Au fost pe roti Yamaha, daca conteaza amprenta facuta de piulitele spitelor. Geaca poliester (nu cordura) Hein Gericke. Material gen fâș, buna pentru ploaie. Deocamdata rezervata pentru un amic - in caz ca nu ii convine... Camera 21" Aripa fata enduro, folosita pana acum pe o Yamaha (ca sa stiti cum sunt gaurile de prindere pe ea) Plastic lateral Yamaha XS 400 Protectii maini Yamaha XT/Tenere Predare personala, in Timisoara. Imi pare rau, dar nu am timp pentru colete si mers la curier/posta. PM sau 0765.42.66.15 Editat Martie 29, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nut Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 (editat) donez un rotobil si o vanita pt copil 0-6 luni contact pe PM Editat Martie 30, 2012 de nut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 (editat) Aripa originala XT350 - inceputa vopsirea de un "profesionist" care a pus sprit chit pe ea de 1 mm grosime. Numai daca aveti rabdare sa o reconditionati sau (2) doar aveti nevoie de o aripa enduro Aripa originala Yamaha Tenere - defecta, crapata in laterala dreapta fata. Numai pentru proiecte de tuning/bricolaj, in care va ajuta forma ei. In continuare valabile si - Aripa enduro (montata pe o Yamaha pana acum) - Banda protectie piulite spite / camera - Plastic lateral XS400 Editat Aprilie 2, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Machine Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Multumesc Raul pt camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobob4d Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Mersi mult pentru protectii. Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 ms si eu de cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) @Machine, @Bobo4d + @Crazy-devil: Sa le stapaniti si folositi cu placere! Ma bucur ca prind bine cuiva, undeva. Editat Aprilie 4, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate