caponord Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 martie_2006_038.avi Am incercat sa va mai pun niste filmulete aici - live sa muriti de ras ! Sper sa se faca frumos afara azi pt ca-i nasol in casa, nu stiu ei ce-au facut azi-noapte dar eu unul m-am incalzit bine ! Veniti pe mess aprilia652 este nick-ul meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 mah, esti sigur ca poza asta avea ce cauta aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 mah, esti sigur ca poza aia avea ce cauta aici? cea facuta in casa... Bine zis ^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 am modificat "umpic" postul meu, sa atasez si poza, sa fie evident la ce poza ma refeream.... Sa se uite cineva in poza aia cu atentie, poate gaseste ceva muci inghetati... pt caponord: esti tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 11, 2006 Autor Share Postat Martie 11, 2006 Acolo m-am incalzit dupa ce mi-au inghetat mucii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 11, 2006 Autor Share Postat Martie 11, 2006 martie_2006_041.avi Ce ziceti de fetele mele ! ochelarii aia sunt mai batrani decat unii dintre noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 (editat) martie_2006_041.avi Editat Martie 11, 2006 de igi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Mie nu mi-au ionghetat doar mucii. Dragonule da-te jos de pe o roata. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 bah, da pozele in care sunt si io unde sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 martie_2006_041.avi Ce ziceti de fetele mele ! ochelarii aia sunt mai batrani decat unii dintre noi ! care din fete e cea din primul post? ...doar curios.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 care din fete e cea din primul post? ...doar curios.... Eu as zice ca cea din dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 12, 2006 Autor Share Postat Martie 12, 2006 V-ati pacalit fratilor, sunt lucruri total diferite !fetele din poza nu coincid cu prima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Poza cu pricina are un schepsis al ei, arata efectul benefic al calaritului motocicletei asupra muschilor fesieri. Asta e poza "after", dar ca ideea sa fie corect inteleasa, probabil va fi postata si o poza "before". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Cu tot respectul imi permit o gluma... A calaritului motocicletei sau ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate