dan_tyr Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Salut , dupa cum zice si titlul cumpar motor . Nu are importanta marca sau motorizarea dar totusi as vrea sa nu treaca de 400 . Singura pretentie e sa fie in stare de functionare , in rest discutam . Cu cat e mai mic pretul cu cat mai bine . Poate sa fie si mobra. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Salut , dupa cum zice si titlul cumpar motor . Nu are importanta marca sau motorizarea dar totusi as vrea sa nu treaca de 400 . Singura pretentie e sa fie in stare de functionare , in rest discutam . Cu cat e mai mic pretul cu cat mai bine . Poate sa fie si mobra. Multumesc anticipat. Eu pot sa iti dau un Voshod 3M! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 eu am un ij jupiter 4 cu atas functional si original dar poze doar peste o saptamana ca sunt tablele la vopsit.400 euro negociabil foarte negociabil.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Stati calmi baieti,omul ofera 400 lei noi. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_tyr Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 Stati calmi baieti,omul ofera 400 lei noi. Numai bine! Mai mult de 500 nu am . This is it , daca aveti ceva spuneti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 iti dau eu o bicicleta nemteasca, in stare perfecta de functionare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelzeus Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 cred ca o bere e foarte bine venita nu dealta dar sa te mai racoresti la banii de care dispui o sa ai mult de cautat sa gasesti un motor cat de cat functional multa bft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_tyr Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 Pai , nu ma grabesc , poate are cineva o vechitura care inca mai functioneaza , totusi nu prea inteleg de ce ma luati la misto . Am vazut ca s-au vandut mobre la pretul asta si atat am , asta e . Daca aveti o oferta sau un pont lasati un mesaj daca nu va rog sa nu ma dezamagiti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midenis76 Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 La pretul asta iti dau eu doua mobre + multe alte piese pe cale de disparitie, cu conditia sa vii tu sa le iei.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate