unnamed Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 am voie sa fac asta? in fine, asta (link: http://www.125ccsportsbikes.com/forums//index.php?act=idx ) e un forum dedicat motocicletelor de 125, plin de informatii utile. l-am primit si eu de la o cunostinta din anglia si cica baietii de acolo stiu orice despre motorul vostru. singura problema ar fi ca e in engleza, dar daca aveti vreo problema cu limba si vreti sa intrebati ceva pe acolo screti aici si o sa incerc sa traduc (bun sa nu fie ceva colosal de 2 pagini ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 am voie sa fac asta? in fine, asta (link: http://www.125ccsportsbikes.com/forums//index.php?act=idx ) e un forum dedicat motocicletelor de 125, plin de informatii utile. l-am primit si eu de la o cunostinta din anglia si cica baietii de acolo stiu orice despre motorul vostru. singura problema ar fi ca e in engleza, dar daca aveti vreo problema cu limba si vreti sa intrebati ceva pe acolo screti aici si o sa incerc sa traduc (bun sa nu fie ceva colosal de 2 pagini ) De pe forumul asta mi-am comandat eu toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 12, 2006 Autor Share Postat Martie 12, 2006 scuze daca a mai fost pus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 scuze daca a mai fost pus Asta asa este Dar nu este facut topic special pentru el parca stiu ca este "ascuns" in alt topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 De pe forumul asta mi-am comandat eu toba Care toba ? Aia urata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 aia urata rau....bheaaa!!! glumeam e chiar kull cu toate ca nu am vazut-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Care toba ? Aia urata ? Aia,aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 pai si cum comanzi de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate