caponord Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Am zis ca iesim 10 Km din Bucuresti si ne-am trezit ca am facut aproape 200 Km - o tura mica intr-o zi cand anuntau polei , lapovita si ninsoare !!!! E D_zeu mai tine si cu noi si ne-a daruit vreme frumoasa Sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Frumos Caponord-ul Spre asa ceva visez si eu.Deocamdata am un Pegaso Cum se comporta ? Ieri am iesit si eu in jurul Brasovului pe o vreme destul de rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 12, 2006 Autor Share Postat Martie 12, 2006 Inainte de Caponord am avut un Pegasso nou nout cu care-am facut 13-14.000 Km si a fost perfect ca prim motor ! L-am schimbat pt ca am reusit si nici nu se compara, e altceva, intradevar nu mai poti face offroad , sau mai bine zis ce faceam cu Pegasso ,dar in schimb pe sosea esti print! La 150 Km/ora nici nu simti vantul ! si are 100cp,e altceva, merge 220, altceva! Succese maxime !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Merci mult pt raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 dragute poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 mda, frumos.........ce rau e sa ai cu ce dar sa nu poti iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 blablabla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 mda, frumos.........ce rau e sa ai cu ce dar sa nu poti iesi Lasa ca o sa fie si data viitoare. Nici noi nu am crezut ca ajungem acolo cind am plecat din Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Poza asta e absolut tampitoare Totul se leaga: cainele in carucior, omu' cu masa, caponordu' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 marfa plimbarica......tineti-o tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 blablabla ariciulee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 nu era pt tine ma omu verde ...am postat aman2 odata ...a fost un post aiurea ca nu stiam ce sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 ariciulee Pretorian zi mai bine ca nu ai vrut sa mergi cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 (editat) Pretorian zi mai bine ca nu ai vrut sa mergi cu noi. man, stii bine ca, cu o seara inainte se punea problema de gaz, acum tot asta era Editat Martie 12, 2006 de pretorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 bravo man,frumoase poze.aseara unde ai fugit asa repede de la baneasa,dupa faza cu uleiul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Misto Ati intrat in Ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 daca la mine te referi am plecat spre casa cu ceilalti...ce a rezolvat a luat mobra de acolo ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Bai, saracul catel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Pacat ca am fost la munca.... data care vine promit sa apar si eu in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 13, 2006 Autor Share Postat Martie 13, 2006 Am fugit sa dau la buci cat mai aveam energie !!!!!!! Era si pacat sa stau acolo cand ma astepta o pasarica calda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Frumoasa plimbare,a-ti avut parte si de vreme frumoasa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 nu era pt tine ma omu verde ...am postat aman2 odata ...a fost un post aiurea ca nu stiam ce sa zic cand nu stii ce sa zici mai bine taci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 tudorica tu ce te bagi ma in seama ...dute la treaba ta cu una pai daca toti ziceau ca a fost frumos etc yo am zis "blabla" dex weekend viitor sa iti iei liber ca se anunta vreme frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Bah terminati mah cu prostiile nu mai faceti dastea.... io patez covoarele de sange dandu-ma cu capu de pereti de plictiseala da de asta e....si io m-am dat toata iarna si m-au injurat toti.... bravo misto plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate