pretorian Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Data viitoare vin si eu dar sa nu fie drumul ca ala de la Snagov ca n-am enduro(pretorianul stie). Aoleu frate m-a rupt drumu ala , eram singuru cu vitezana si toata lumea statea dupa mine, Paulica frate nu ti-era mila de ea de-i dadea-i in goarna asa? oriunde , oricand si pe oricat cu tine verzuliule ariciule bag de seama ca ti-ai cam luat nasul la purtare de te dai la veterani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 ariciule bag de seama ca ti-ai cam luat nasul la purtare de te dai la veterani Daca n-o puneti de o cursa tot degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Daca n-o puneti de o cursa tot degeaba. Dragon escule tu ce faci incingi spiritele? inloc sa il calmezi pe pustiulica asta credeam ca daca esti mai batran decat noi esti mai cu capu' pe umeri, dar vad ca ............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 (editat) Aoleu frate m-a rupt drumu ala , eram singuru cu vitezana si toata lumea statea dupa mine, Paulica frate nu ti-era mila de ea de-i dadea-i in goarna asa? Ba imi era mila frate dar ce sa fac ma alerga si frigu' foarte tare din urma si oricum am alergat-o cu 10km/h mai mult ca tine. Cand e cursa aia ? Editat Martie 16, 2006 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 .Cand e cursa aia ? ce aveti bah ? vreti liniute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 17, 2006 Autor Share Postat Martie 17, 2006 I-am spus lui Dragonu de-acum incolo sa nu mai stabilesca el locul si ora de intalnire pt ca atunci cand zice el ploua sigur! Ideea este in felul urmator : haideti sa ne intalnim maine cu totii ( de brigada vorbesc ) , o sa mai postez un topic pe forum la " Intalniri Moto" pt alti motociclisti care vor sa vina! Maine sa ne intalnim la Pta Romana - Chiar la Everest ( indiferent daca ploua sau este soare pe cer ) " se anuleaza doar daca ninge" ! Spuneti-mi daca ora 12:00 ziua este bine ? si ne hotaram in ce parte o luam in fct de cum este vremea afara - un lucru este cert : se va merge pe sosea a.i. sa poata merge toata lumea! Salutari si pe maine fratilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 caponord buna idee.yo zic sa o lasi pe ora 1 minim k atunci e bine si e cald....oricum yo vin la everest dar nu mai ies din bucuresti pt pretorian : cand vrei tu mosneagule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 caponord buna idee.yo zic sa o lasi pe ora 1 minim k atunci e bine si e cald....oricum yo vin la everest dar nu mai ies din bucurestipt pretorian : cand vrei tu mosneagule Si iozic ca la 1 e mai bine si nici io nu cred ca pot iesii din oras pt. ariciu: bah pustiulica nu cred ca ai cu ce mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvy83700 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Ba!!!!!!!!!!!!!! Dar toti v-ati ingrozit de drumul asta de pe aici!!!!!!! Va spun eu de ce.............. pt ca a-ti venit cu dragonul, iar ala zboara peste grobi cu tancul ala al lui, dar daca aveam ocazia sa fac si eu un tur cu voi vedea-ti ca era mai bine pt ca cunosc drumu' c-an palma! CONCLUZIA: Unde mergem Sambata??????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 17, 2006 Autor Share Postat Martie 17, 2006 In primul rand sa ne dai si tu nr de telefon si asresa de mess sa vorbim ! Si vino la ora 13 -Pta Romana la Everest - ne vedem acolo! Vb eu cu Dragonu maine dimineata, sau daca vb la tel azi spune-i si lui pt ca nu cred ca s-a uitat aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Ba!!!!!!!!!!!!!! Dar toti v-ati ingrozit de drumul asta de pe aici!!!!!!!Va spun eu de ce.............. pt ca a-ti venit cu dragonul, iar ala zboara peste grobi cu tancul ala al lui, dar daca aveam ocazia sa fac si eu un tur cu voi vedea-ti ca era mai bine pt ca cunosc drumu' c-an palma! CONCLUZIA: Unde mergem Sambata??????????????? Silvica, vino si cu cisterna frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 ce aveti bah ? vreti liniute? PRETORIAN VS ARICIUL vs Cind? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 PRETORIAN VS ARICIUL vs Cind? [/quoe] bah ai inebunit si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 In primul rand sa ne dai si tu nr de telefon si asresa de mess sa vorbim ! Si vino la ora 13 -Pta Romana la Everest - ne vedem acolo! Vb eu cu Dragonu maine dimineata, sau daca vb la tel azi spune-i si lui pt ca nu cred ca s-a uitat aici! Bai hai sa ne vedm la ARC la 12-30 nu la Everest, pt. ca e aglomeratie mare in centru. Eu oricum vin ori, ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 pai ce ai facut iar ai pus ora mai devreme ??yo zic ca la everest sa ne vedem ca pacolo mai dam si de baietii care nu vin la arc ...e sambata nu o sa fie trafic mare pretorian : cursa daca vrei facem maine sa te vada toata lumea cum pierzi si ca am si cu ce ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 pai ce ai facut iar ai pus ora mai devreme ??yo zic ca la everest sa ne vedem ca pacolo mai dam si de baietii care nu vin la arc ...e sambata nu o sa fie trafic mare pretorian : cursa daca vrei facem maine sa te vada toata lumea cum pierzi si ca am si cu ce ... OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvy83700 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Ramne sigur la 13 maine la Romna! Daca intervine ceva anuntati-ma si pe mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 (editat) pretorian : cursa daca vrei facem maine sa te vada toata lumea cum pierzi si ca am si cu ce ... ariciule serios acum, toti prietenii tai mi-au zis ca nu ai atins nici 18 cm, pardon adica clasa medie asa ca pana sa ajungi sa ne masuram mai trage unpic de ea ... hai ne vedem la everest Editat Martie 18, 2006 de pretorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 suntem offtopic verzuliule ...ne vedem la 1 sa vedem de ce eshti in stare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 suntem offtopic verzuliule ...ne vedem la 1 sa vedem de ce eshti in stare ne vedem acolo bleo man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Ariciul vs Pretorian !!! Vrem pozeeeeeeeeeeee.... Eu pariez pe Ariciul P.S. Vezi Ariciule ca nu fac investitii proaste....mai ales ca ai si R6 Rupe-l pe verzuliu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 e prea batran pretorian pt chestiile astea mai ales ca ieri vad ca a fost ziua lui si nu a zis nimik ....LA MULTI ANI OMULEEEEEEEEEE !! ....si la multi bani si nu uita cine e ala din fatza ta mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 e prea batran pretorian pt chestiile astea mai ales ca ieri vad ca a fost ziua lui si nu a zis nimik ....LA MULTI ANI OMULEEEEEEEEEE !! ....si la multi bani si nu uita cine e ala din fatza ta mereu Eu i-am zis si ieri, dar inca o data LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 (editat) multumesc inca o data, da pretenii stiu de ce nu am zis nimic pt ariciu : nu prea te-am vazut in fata mea, dar ca sa te simti bine nu te uit Ariciul vs Pretorian !!! Vrem pozeeeeeeeeeeee....Eu pariez pe Ariciul P.S. Vezi Ariciule ca nu fac investitii proaste....mai ales ca ai si R6 Rupe-l pe verzuliu... m-a rupt, da la amenzi pt. radar ca sa ma prinda din urma nu la altceva, copilasule Editat Martie 19, 2006 de pretorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 multumesc inca o data, da pretenii stiu de ce nu am zis nimic pt ariciu : nu prea te-am vazut in fata mea, dar ca sa te simti bine nu te uit m-a rupt, da la amenzi pt. radar ca sa ma prinda din urma nu la altceva, copilasule Tot a fost in fata ta ! Sugarule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate