TOR Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 (editat) pt nea papas ... for me and HIM... PAPAS la o bere ... Editat Iunie 22, 2009 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 (editat) Am fost acu cateva zile pe la Tulcea si am imortalizat ce se intampla in oras,foarte frumos,un spectacol pe cinste. Editat Iunie 22, 2009 de seby_mf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Erai in drum spre casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 (editat) )) ...TOT DE LA CIRC... Editat Iunie 22, 2009 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 )) ...TOT DE LA CIRC... Va certati intre voi... ca asa e bine... vorba lui Marx, din contradictii iese adevarul... Am fost acu cateva zile pe la Tulcea si am imortalizat ce se intampla in oras,foarte frumos,un spectacol pe cinste. Misto circul... dar inca nu l-ai vazut pe tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 CEL MAY FUNNY VIDEO PE ZIUA DE AZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=wb7bb_hcUZI...feature=related ca sa vezi cine era ..chiar valentino himself... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 tot din ciclul ..uite apa nu e iapa.... papas la ecluza .... si daca am ajuns la capitolu' apa ...STARNESCU LA PESCUIT .... ) .... Leoaica tanara ..IUBIREA..... in rol principal .,...PAPAS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razbunatoru' Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 alta poza mai frumoasa nu ai gasit cu oligofrenul ala ?STARNESCU si TROSCAU dibaciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 (editat) alta poza mai frumoasa nu ai gasit cu oligofrenul ala ?STARNESCU si TROSCAU dibaciu Dle Razbunator ... nu crezi ca aici te-ai bagat ca chilotu'n poponeata si strici distractia oamenilor??? Incearca sa iti controlezi iesirile, daca nu poti lua un Diazepam, poate asa te calmezi putin si te umfla si somnu ca sa nu mai aberezi pe toate paginile forumului. Editat Iunie 22, 2009 de lebadake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 In schimb am gasit eu una cu RAZBUNATORUL care, dupa ce si-a incarcat boosterul cu fasole mexicana, salata de ridichi negre si niscaiva oua fierte tari... si-a propus sa-si ia zborul spre Tulcea intu restabilirea ordinii si disciplinei printre motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 Zuper TARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Cine ghiceste de la ce vine "R" dau o bere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 Simtul umorului nu este una din calitatile tale .... SIGUR esti nascut la tara ..... ca altfel faceai diferenta intre un copil cu sindromul DOWN si un RETARD ca TINE.... dar sa le spunem oamenilor povestea ta ... Copil UNIC ... nici prea ...R... nici prea destept... lebadake nu avea succes la femei.... il puteti recunoaste ca baiatul abandonat din stanga imaginii,,,,, baiat timid cu mana frigida ... Dealtfel in poza 2...baietii din miscarea de gorile ...cu mult mai mult succes decat lebadel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Simtul umorului nu este una din calitatile tale .... SIGUR esti nascut la tara ..... ca altfel faceai diferenta intre un copil cu sindromul DOWN si un RETARD ca TINE.... dar sa le spunem oamenilor povestea ta ... Copil UNIC ... nici prea ...R... nici prea destept... lebadake nu avea succes la femei.... il puteti recunoaste ca baiatul abandonat din stanga imaginii,,,,, baiat timid cu mana frigida ... Dealtfel in poza 2...baietii din miscarea de gorile ...cu mult mai mult succes decat lebadel.... Raspuns gresit R vine de la Razbuntoru', caruia ii putem asocia toate bolile si lipsurile celui din poza. Acum sa ma iau si de tine. Doamne da' ce se intampla .... iti refuzi parteneru'??? Aaaa .. gata stiu .. ti-ai uitat acasa lubrifiantu' si tie frica sa nu te usture http://www.youtube.com/watch?v=2-c-JOIFD44 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 Poze cu prieteni... Muc ...si ..lebadel cel indraznet ,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Un amic de-al meu a reusit sa te surprinda in acest weekend, pe litoral http://www.youtube.com/watch?v=nk91XoAvC0o&NR=1 O poza de la mine, atunci cand stateai in fata la Hanu' Piratilor si asteptai .. ce .. doar tu stii .. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Mi se pare mie sau va trageti de sireturi cu doi idioti (ghertoiul si fratele lui razbunator) ? Nu cred ca merita onoarea. Si va mai umpleti de bube si rahat pe deasupra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 MesaJ DE LA LEBADEL... Sa traiesti Auzi .. eu gata am terminat cu alea , nu o sa mai postez in topicul ala Te rog si pe tine sa termin Ms. Ciao ...... RASPUNS.... PRIETENE TOPICUL ASTA ESTE NUMAI DE AMUZAMENT .... AND FUN HAS NO LIMITS.... DAR DACA TOT AI FOST MAI CIVILIZAT DECAT MUC CEL MI....JLOCIU ... ITI APRECIEZ GESTUL SI NU VOI MAI POSTA LA ADRESA TA . prietene muc cel m....ijlciu ..... bine ai pasit in rahat...... whats next ..when fun has no limits ...??? YOU !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 (editat) prietene muc cel m....ijlciu ..... bine ai pasit in rahat...... whats next ..when fun has no limits ...??? YOU !!!! un cos negru delicios ..... mancalar muc cel m....jlociu Editat Iunie 22, 2009 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razbunatoru' Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 de care rahat este ? ca cel de pe forumul plin de caca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares_HondaF4i Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Raspuns gresitR vine de la Razbuntoru', caruia ii putem asocia toate bolile si lipsurile celui din poza. Acum sa ma iau si de tine. Doamne da' ce se intampla .... iti refuzi parteneru'??? Aaaa .. gata stiu .. ti-ai uitat acasa lubrifiantu' si tie frica sa nu te usture http://www.youtube.com/watch?v=2-c-JOIFD44 FOARTE TARE ASTA MAN. DAR OPRITIVA DRAQ O DATA CA NU MAI SUPORT MOR DRACU DE RAS. NU MA MAI POT OPRI DIN RAS SA MI BAG ............. :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 23, 2009 Autor Share Postat Iunie 23, 2009 MUC CEL M..ijlociu .... cel care a inceput tot acest circ ..azi te serbam.... LA MULTI ANI ....vezi motociclismul se imparte la kilogram .... tie ti am pregatit 2 kile )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razbunatoru' Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 LA MULTI ANI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate