Vizitator TazzY Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Da-mi un add si vb pe mess.. tazman_net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 Da-mi un add si vb pe mess.. tazman_net Ce ma, nu-ti mai plac italiencele? Mai bine cauta-mi si mie un CR sau RM de 250 sa am cu ce sa ma dau pe dealuri. Vorbim pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Parca iti luai busa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 (editat) pe mine nu m`ati luat ma la plimbareee ( las k va tin io minte da tu stii sa suni,special am pus nr acolo ca daca se trezeste vre-un berbec,sa il luam si pe el cu noi...ma suna pe mine Shefu...si ii dadeam toate detaliile data viitoare da un tel si nu te mai plange... ca am fost 10 rs`uri si am spart magheru Editat Octombrie 29, 2006 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Esti bine ma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Esti bine ma ? acuma ma doare piciorul si mai rau...ma duc cu tata peste doctorul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 acuma ma doare piciorul si mai rau...ma duc cu tata peste doctorul ala inca o tanara speranta a bulevardului doborata ... ce plm ai facut ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 din cauza teribilismului maxim si a dozei foarte mari de adrenalina a vrut sa incerce un dublu salt cu rostogolire dreapta din viteza ceea ce l-a proiectat cu piciorul intre bara masinii si motocicleta lui care rupe magherul si le da de munca la politistii care prescriu retete (amenzi) deoarece incalca cu desavarsire limita legala de 50 km/h in localitati, el mergand in blana cu 51km/h, ca urmare acum sufera de picior umflat si spera sa mai agate ceva fetite cu noua lui BUBA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 din cauza teribilismului maxim si a dozei foarte mari de adrenalina a vrut sa incerce un dublu salt cu rostogolire dreapta din viteza ceea ce l-a proiectat cu piciorul intre bara masinii si motocicleta lui care rupe magherul si le da de munca la politistii care prescriu retete (amenzi) deoarece incalca cu desavarsire limita legala de 50 km/h in localitati, el mergand in blana cu 51km/h, ca urmare acum sufera de picior umflat si spera sa mai agate ceva fetite cu noua lui BUBA... genial..... razi tu ........tuti limitarea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 din cauza teribilismului maxim si a dozei foarte mari de adrenalina a vrut sa incerce un dublu salt cu rostogolire dreapta din viteza ceea ce l-a proiectat cu piciorul intre bara masinii si motocicleta lui care rupe magherul si le da de munca la politistii care prescriu retete (amenzi) deoarece incalca cu desavarsire limita legala de 50 km/h in localitati, el mergand in blana cu 51km/h, ca urmare acum sufera de picior umflat si spera sa mai agate ceva fetite cu noua lui BUBA... Foarte tare frate.. Andrei bine ca esti ok... Nu stiu ce se intampla saptamana asta... Eu tastez cu o mana draq... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 ce`ti e si cu copiii din ziua de azi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 ce furios nebun am rupt eu magheru asea ? asa ca 51 e de ajuns am facut eu coliziune cu a4 am facut da ....deci experienta incepe sa se cumuleze.. de la anu ma duc la motoGP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 mda..si el rupea magheru cu minsku ) lasa ma..noi sa fim sanatosi k boala vine singura..hai asfalt uscat la toti...si cu nsr si cu minsk si cu rs ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 mda..si el rupea magheru cu minsku ) lasa ma..noi sa fim sanatosi k boala vine singura..hai asfalt uscat la toti...si cu nsr si cu minsk si cu rs ) tu ce cauti pe forum? treci si invatza k poimaine venim la ilioara sa te vedem la traseu hai hai hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 tu ce cauti pe forum? treci si invatza k poimaine venim la ilioara sa te vedem la traseu hai hai hai ti`ai facut planuri din timp furiosule ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 aveti si voi ceva in comun cu rossi....v`ati imprastiat pe asfalt andrey pregateste`te ca ia roxy permisu si face cinste...cinste trupeasca te pupam Woxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 mda paul...de knd visezi tu...fak ma cinste...da nu trupeasca (cuvant urat)...hai va pOOp pe toti...mai ales pe astia k paulika asea...pokniti rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 (editat) alexutzzz fi pe faza VA URMA ! Editat Octombrie 29, 2006 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 mda paul...de knd visezi tu...fak ma cinste...da nu trupeasca (cuvant urat)...hai va pOOp pe toti...mai ales pe astia k paulika asea...pokniti rau Si pe mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 pe toti ma alexutzzz fi pe faza VA URMA ! ce va urma ma...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 bah da` va dat putin nas si atarnati cu totii =)))))) aseara m-am imbatat si am cazut cu motoru plm aveam 5-10 la ora..am incercat sa intorc pe un beton dasta cu nisip pe el eram in ciorapi vorbeam la telefon...si plm mi-a fugit fatza nushtu cum..si am cazut plm am plecat cu a2a dupe loc ca a1a nu mai intra e viata gra la tzara:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 da dc n`o zici si p`aia : "si femeia mea era cu altu in masina " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 da dc n`o zici si p`aia : "si femeia mea era cu altu in masina " :| :| ti-am zis si tie ?? era sa o omor aseara :| -Ce cauti cu ala in masina?? -Poi ca o fi ca o patii... -DE CE?????? -Poi am ramas pe jos ca fratello..ca el..ca avenit..nu aveam cu cine sa vin..l-am pus sa intoarca sa ma aduca la tine...ca o fi ca o patii -POI DC???TREBUIA SA MERGI PE JOS PANA LA MNE DAK TE MANANCA IN (cuvant dala urat) -Iarta-ma ....chiar nu s-a intamplat nik..crede-ma ...te rog plm..viata grea duc...bine ca am bani si ies din multe prbl ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 pe toti ma ce va urma ma...? lacrimi de iubire cu POW viziru plin de cash imi merge capu` cat zece,intre smecheri yo sunt rege.....am noroc ca`mi merge capu`,cu dusmanii mei joc teatru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 mda..haideti sa revenim la discutii de motoare si alea alea...sa lasam iubirea k`n filme..k prea suntem offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate