alexutzzz Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Pai 12% nu cred ca e vreunu sa ia,poate doar cu carburatoru mai mare de 34mm sau cat e cel mai mare , dar unul cu carburator normal ia 10% sigur IN REGIM DE FORJA ...mers normal consuma bine,iar mers total sub powervalve consuma 3 sau 4 cred maxim ... doar ai avut rs........citez:,"ar mers total sub powervalve consuma 3 sau 4 cred maxim" ) copii astia...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 doar ai avut rs........citez:,"ar mers total sub powervalve consuma 3 sau 4 cred maxim" ) copii astia...... mda,TU stai sa vezi cat iti consuma sub powervalve,peste , intre 3mii de ture si 3200...intre 4000 si 4123..etc ... ce face plictiseala din om,si uite asa ne luam la cearta aiurea...de unde PLM sa stiu exact cat consuma sub powervalve???CINE PLM merge sub powervalve tot timpu`??? sa fim seriosi ... stabilisem mai demult ca nu ne mai contracaram aiurea p`aicea , ziceai k dai si o bere cand iei permisu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 o sa zic eu...cat consuma sub powert valve dupa ce temrin rodaju.....da la polini ...si ne dam seama aprox.....dar..deh permisu....hmm........21 de puncte...ma bantuie pana pe 15 noiembrie...ca deh ...( nu am invatat.... ghinion....draqu stie)bere?....pai meriti?..... da nene nu ne certam pe net ca nu suntem femei...vb fata in fata ...BARBATESTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 (editat) mie imi consuma 5-6 la suta la schimbat la 10000 de ture si am carburator de 34 mm si pinioane de demaraj Editat Octombrie 19, 2006 de thugradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 mie imi consuma 5-6 la suta la schimbat la 10000 de ture si am carburator de 34 mm si pinioane de demaraj cam asa si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 cam asa si mie Da tu nu o turezi in 10000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 cam asa si mie si nici nu ai carb de 34mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 cam asa si mie nici pinioane de demaraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 nici pinioane de demaraj Nici cablu de ambreiaj..........na ca pe asta am zis`o:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Baietzi uitatziva la accidente la topicul deschis de mine... Nu vreau sa patiti la fel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 si nici nu ai carb de 34mm carb am asa ca taci nici pinioane de demaraj shefu vezi ca pt tine a facut unu o toba sport la minsk.... stii tu ca nu am pinioane de demaraj ? Nici cablu de ambreiaj..........na ca pe asta am zis`o:D intr`adevar dasta n-am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 care stie ceva de firma BCZ-MOTORS ? ca am dat o comanda "on-line" cica , si nu prea primesc nici o confirmare , nimic.... Stiti cumva un numar de telefon ? e firma serioasa sau imi pierd timpul de pomana ?ca am nevoie de piese urgent sa imi pun si eu paraitoarea pe roti , thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 care stie ceva de firma BCZ-MOTORS ? ca am dat o comanda "on-line" cica , si nu prea primesc nici o confirmare , nimic.... Stiti cumva un numar de telefon ? e firma serioasa sau imi pierd timpul de pomana ?ca am nevoie de piese urgent sa imi pun si eu paraitoarea pe roti , thx e firma serioasa,probabil ca intarzie furnizorii stai linistit..n`am numar de telefon ,sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 am aflat numarul de telefon pana la urma si se pare ca deabia de saptamana viitoare se vor putea ocupa de comenzi .... @reverse te-ai gandit cat vrei pe uleiul ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 am aflat numarul de telefon pana la urma si se pare ca deabia de saptamana viitoare se vor putea ocupa de comenzi .... @reverse te-ai gandit cat vrei pe uleiul ala ? uitasem sorry,ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 (editat) Am dat acu cateva zile de siteul asta care este f interesant www.rsbikers.com este in franceza dar are si limba eng. Gasiti acolo aproape orice despre rs`uri, detalii tehnice, piese, filme etc...bafta Editat Octombrie 24, 2006 de Yo_InKognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 mi-am luat cablu de ambreaj si maine ma duc direct la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hit Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Am dat acu cateva zile de siteul asta care este f interesant www.rsbikers.com este in franceza dar are si limba eng. Gasiti acolo aproape orice despre rs`uri, detalii tehnice, piese, filme etc...bafta Cine ma ajuta si pe mine cu un CDI de aprilia RS 125 din 97....dau de baut si mai departe vedem noi:D bafta multa! [quote name='Hit' dat Cine ma ajuta si pe mine cu un CDI de aprilia RS 125 din 97....dau de baut si mai departe vedem noi:D bafta multa! Sau unde pot gasii...daca aveti prieteni care au asa ceva...sunt tare interesat... Va rog cu respect sa ajutati un "frate" de-al vostru:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Cine ma ajuta si pe mine cu un CDI de aprilia RS 125 din 97....dau de baut si mai departe vedem noi:D bafta multa! Sau unde pot gasii...daca aveti prieteni care au asa ceva...sunt tare interesat... Va rog cu respect sa ajutati un "frate" de-al vostru:D incearca la UM in buc .. da un tel sa vezi.. da-ne si noua o poza cu motorul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 cine iese diseara la plimbare ? 0721.880.833 call me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 cine iese diseara la plimbare ? 0721.880.833 call me pe mine nu m`ati luat ma la plimbareee ( las k va tin io minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Bulangiilor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Bulangiilor.. mda...kiar asa tazzy ... da lasati ma k mai am 5 zile si am examenul si knd imi iau motoru pe niciunu nu scot la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Nici pe mine..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 facem exceptii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate