CobraArt Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 BUCURIA COPILULUI : NEPRETUITA...ptr toate celelalte exista MASTERCARD Prefer VISA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 c draq sa fac...........fac plata,doar toata vara o calaresc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 c draq sa fac...........fac plata,doar toata vara o calaresc..... Ti-ai scos alocatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 nu alocatia s numeste American Express Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 E trenu ala foarte rapid de la americani,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 E trenu ala foarte rapid de la americani,nu? un fel de "blue arrow" =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 un fel de "blue arrow" =)) E narrow arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Ba Cristi , vii weekendu asta la Bucuresti?sa iesim si noi la un suc ceva, ca weekendu trecut erai ocupat cu usile la RIUF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 Ba Cristi , vii weekendu asta la Bucuresti?sa iesim si noi la un suc ceva, ca weekendu trecut erai ocupat cu usile la RIUF Bey, am mult de invatat si nu am cand sa mai vin.A meritat sa ma duc la RIUF ca am baut free la petrecerea organizatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Bey, am mult de invatat si nu am cand sa mai vin.A meritat sa ma duc la RIUF ca am baut free la petrecerea organizatorilor Evident ca BAUTURA a fost pe primul plan...fatalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 Evident ca BAUTURA a fost pe primul plan...fatalau Pai nu este evident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smen Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 saluti!stiu ca nu e rubrica de vanzari moto daca cunoasteti vreun service sau vreo persoana interesata de piese de la o honda cbr de 125 accidentata<pot detalia cuvantul "accidentata"pt cei care sunt interesati>va rog sa-mi ziceti!incerc sa-mi recuperez din pagube dintr-un accident in care eu am iesit cel mai naspa desi am fost nevinovat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smen Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 nu ma poate ajuta nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 saluti!stiu ca nu e rubrica de vanzari moto daca cunoasteti vreun service sau vreo persoana interesata de piese de la o honda cbr de 125 accidentata<pot detalia cuvantul "accidentata"pt cei care sunt interesati>va rog sa-mi ziceti!incerc sa-mi recuperez din pagube dintr-un accident in care eu am iesit cel mai naspa desi am fost nevinovat! ce sa-i faci dak n-ai permis si mai ales nici relatii :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 Bey,care veniti de 1 mai la mare? Noi plecam de duminica (cred) si suntem vreo 5-8,voi cati veniti cu motoare si pe unde o luati? Suntem asa : 2 CBR-uri, 2 RS-uri, un Mito si mai ne strangem.Ne lipim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Bey,care veniti de 1 mai la mare? Noi plecam de duminica (cred) si suntem vreo 5-8,voi cati veniti cu motoare si pe unde o luati? Suntem asa : 2 CBR-uri, 2 RS-uri, un Mito si mai ne strangem.Ne lipim? cam devreme intrebi..nu mai ai rabdare ah? merg destui din bucuresti cel m ai bine vorbim inainte cu cateva zileeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Anu trecut cand am fost yo era la moda , acuma deja e fumata treaba Daca vin cu motoru..ne vedem acolo , daca vin cu masina..tot asa,ne vedem p`acolo .. Oricum,eu plec de vineri dupa scoala si stau pana marti sau miercuri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Bey,care veniti de 1 mai la mare? Noi plecam de duminica (cred) si suntem vreo 5-8,voi cati veniti cu motoare si pe unde o luati? Suntem asa : 2 CBR-uri, 2 RS-uri, un Mito si mai ne strangem.Ne lipim? Eu daca apuc sa iau permisu pana de 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 Cu scuteru,mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Cu scuteru,mah? E tot un fel de scooter...isi ia cbr125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 OKA. Pleaca dupa loc cu el clare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 OKA. Pleaca dupa loc cu el clare? Nu ma, pleaca binisor cbr`u cu mine ca tot ma plimb cu unu de o sapt. printre strazi, daca iau permisu vin sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 Poate o sa te plimbi dintr-un colt in altul al sectiei de politie Eu zic sa te potolesti sa mergi " printre strazi"...daca mai vrei permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Poate o sa te plimbi dintr-un colt in altul al sectiei de politie Eu zic sa te potolesti sa mergi " printre strazi"...daca mai vrei permis. Stai fara griji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 Eu stau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate