rss Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 loooolll nu ma sunt bun:))))) camber_erol id meu astia care ne-am intalnit la prisma vreau poze:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 cate perechi d adidashi schimbi p vara mah rss??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 cate perechi d adidashi schimbi p vara mah rss??? Da tu cate gume ai schimbat de pe urma asfaltului alunecos de la Prisma loooolll nu ma sunt bun:))))) camber_erol id meu astia care ne-am intalnit la prisma vreau poze:D Bun,bun dar era sa se imprastie Reverse din cauza prietenului tau Nu vreau sa par, sau sa sun ca unu de 80 ani sau ca mama ta, dar lucrurile alea nu se fac cand se merge intr-un grup mare Parerea Mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 am rupt 3 intr-o saptamana noroc ca am magazin si ii iau pe gratis:))))) fratee omu mai greseste dar io zic ca se fac atat timp cat te bazezi pe tine si io ma bazez cum am zis daca esista cineva pe 125 care e bun la scheme vreau sa il cunosc sa vdm daca e mai bun ca mine:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 7, 2006 Autor Share Postat Aprilie 7, 2006 Vreo iesire in weekend 125cc rider-ilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 nu stiu daca ies nu am placute de frana pe fata:((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 7, 2006 Autor Share Postat Aprilie 7, 2006 Pai si pe spate nu ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 mai am putin si pe spate dar fara fata nu are nici un farmec cum mai fac io stoping:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 stoppie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 eee ma ei in engleza tu sti denumirile eu fac schemele:)) oare cum e mai bine:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 eu am sanse mai mari sa traiesc,tu sa mori(doamne fereste)..oare cum e mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 ma ce dreaq vb ca un om matur de 80 de ani ai vazut tu drac mort si rata inecata:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 eu am sanse mai mari sa traiesc,tu sa mori(doamne fereste)..oare cum e mai bine? tu mergi pe 125 mai incet decat merg eu pe 50 , sigur nu mori au mila conservarii fatza de "gay lorzi" si te ocolesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 yo am vazut ratza inecata ratzuste d'alea mici...a venit ploaia si le-a inecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 nu rade.......ca au murit saracele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 toti murim pana si ratele:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 nu sa mai postat nmk pe topicul asta de mult...puneti si voi filmulete si poze de la prisma sa vedem si noi sa nu murim prosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 ma da' tu peste tot vrei filmulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 nu merge sa pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 da mah io fac colectie de filme cu tot ce are motor..am o colectie destul de impresionanta, 42 gb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 ne intalnim la salon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 1, 2006 Autor Share Postat Mai 1, 2006 Sambata vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 eu va zic sa veniti vineri..weather.com nu prea ne da vesti bune pt sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 io cred ca vineri vand motoru:(( daca nu il vand vin vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate