Alex4 Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 This one is for Roby (the Indian,of course) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 hai sa pun si eu un Harley pentru femei si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 11, 2004 Autor Share Postat Februarie 11, 2004 This one is for Roby (the Indian,of course) mersi mult este frumos indianul este clasic cu totul ca miemi plac chopperele radicale idianul este unul dintre favoritele mele)))) ceau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 1, 2004 Autor Share Postat Mai 1, 2004 ca sa mai incalzesc spiritele o poza pt voi si un topic un pic mai vechi:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 2, 2004 Autor Share Postat Mai 2, 2004 HAI CURAJ MAI puneti si voi ce poze mai aveti prin comp sa ne mai spalam un pic ochii cu ceva bunataturi:))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ragnarok Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 alege repede: motoru sau ea Da' de ce trebuie musai sa aleg? Eu le vreau pe amandoua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 2, 2004 Autor Share Postat Mai 2, 2004 Da' de ce trebuie musai sa aleg? Eu le vreau pe amandoua... au trecut trei luni de cind a pus ...sacal ...intrebarea,mai bine ai pune o poza si tu asa vedem chestii mai noi:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 6, 2004 Autor Share Postat Mai 6, 2004 hai mai curaj puneti si voi niste poze ...nu le tineti numai pt voi:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 Uite una de-a noastra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 1, 2004 Autor Share Postat Iunie 1, 2004 ma cornel astai la gim in atelier in arad?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 Chiar daca nu e in Arad, sigur e in Romania si tipa (Anda Adam) e romanca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iunie 3, 2004 Share Postat Iunie 3, 2004 bun de dimineata asa, a intrat la fix pozna asta am stat beat toata saptamana acu mam trezit si ma bucur sa mai vad si io ceva bun da bun pe net, sa ne traiesti cu poza ta cu tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 3, 2004 Share Postat Iunie 3, 2004 Da, e buna, mai ales de cand si-a montat airbag-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 5, 2004 Autor Share Postat Iunie 5, 2004 na si inca doua una cu motor si una fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 na si inca doua una cu motor si una fara Adevarul e ca nici cu ochelari nu le vad pe cel doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 8, 2004 Autor Share Postat Iunie 8, 2004 na acum le pun ca am uitat sa le pun cind am zis:))))) salut cornel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 8, 2004 Autor Share Postat Iunie 8, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 13, 2004 Autor Share Postat Iunie 13, 2004 na ma cornel acum vezi pozele??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 13, 2004 Autor Share Postat Iunie 13, 2004 hai ma curaj puneti si voi poze ca de aia am pus topicul asta,sa vedem si noi pe la ce va uitati si voi pe acsa sau prin cluburi de net astept poze noi))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Iunie 15, 2004 Share Postat Iunie 15, 2004 na ma cornel acum vezi pozele??????? Avand in vedere ca mi-am luat ochelari acum le vad, da' mie nu imi place tipa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 15, 2004 Share Postat Iunie 15, 2004 Motorul ala cu super-latzimea aia de balon pe spate (cufemeia bruneta) sunt aproape 100% sigur ca este Yamaha Blade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 15, 2004 Autor Share Postat Iunie 15, 2004 Motorul ala cu super-latzimea aia de balon pe spate (cufemeia bruneta) sunt aproape 100% sigur ca este Yamaha Blade. este un yamaha wild star 1600 uitate bine la poza asta la motor si ai sa vezi ce este cel modificat..un wild star1600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 bre, nu prea aduce.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Pai daca n-au montat chestia de pe sea din fabrica, logic ca nu prea aduce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 tunning-ul e lucru draqului, definitely.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate