knee Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Salutare!Spuneti-mi si mie va rog ce trebuie sa fac daca unul din amortizoare fata pierde lichid pe la garnitura sau cum naiba se numeste inelul acela de cauciuc?Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 simering se numeste si se schimba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 ba garnitura de protectie se numeste, simeringul este dedesubt. Intr-adevar, schimbarea simeringului ar trebui sa rezolve problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 semeringul costa cateva zeci de mii rol si-l poti schimba singur.daca nu...exista riscul sa ajunga uleiul la etrier si-i nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 (editat) semeringuri+ulei+un telefon la mao-san .....si e rezolvata ....aceasi problema am si eu la tdr Editat Martie 15, 2006 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knee Postat Martie 16, 2006 Autor Share Postat Martie 16, 2006 ideea este sa le schimbi pe amandoua pt ca se poate intampla ca dupa ce-l schimbi pe cel cu pricina sa te trezesti ca cedeaza si celalalt (dar se poate sa reziste la fel ca cel nou) le poti comanda din louis ,si ajung undeva pe la 9,95 euro in catalog p.s. vezi ca ce ai vazut tu pe jambe la suprafata se numesc simeringuri de praf (sau razuitoare ) si sunt montate deasupra simeringurilor cu pricina . uite si niste poze asa arata toate treburile ale insirate In primul rand multumesc pentru ajutor atat tie cat si celorlalti care mi-au raspuns.Mai am o intrbare:stii cumva ce tip de ulei pentru amortizoare imi trebuie pt.cb 500 pc32?Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knee Postat Martie 16, 2006 Autor Share Postat Martie 16, 2006 ulei hidraulic (pt motociclete) exista si mai subtire ,si mai gros :daca bagi mai subtire va fi mai finutza la gropi si mai periculoasa la viteze mari ,daca bagi mai gros va fi invers . depinde pe unde mergi mai mult (oras sau afara) Multumesc foarte mult Mao!Te-as ruga daca poti sa-mi dai un tip de ulei hidraulic de la louis.As prefera sa fie mai finuta la viteza mari pentru ca la gropi nu ma intereseaza.Multumesc si astept raspunsul tau.Oricum cred ca la tine o sa apelez pentru treaba asta(cu montatul simeringurilor).Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 In primul rand multumesc pentru ajutor atat tie cat si celorlalti care mi-au raspuns.Mai am o intrbare:stii cumva ce tip de ulei pentru amortizoare imi trebuie pt.cb 500 pc32?Numai bine! asta e cantitatea pe care trebuie sa o pui la un telescop: Gabel pro Holm: 320 CM3 si cred ca modelul 10w e cel mai potrivit. Gasesti la Dobrescu.(MOTOBOOM) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate