mehigh_83 Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 sau de fapt,cred ca am pus gresit la titlu.am si eu un scuter marca YBEN GIANT [din ala de 2 persoane ,care se vindea prin CARREFOUR anul trecut] si vreau sa stiu si eu daca as putea parcurge distante mari cu el. m ar interesa , sa stiu daca as putea merge cu el sa zicem 50 de km fara oprire,pe urma sa fac o pauza de vreo o ora si pe urma sa plec iar la drum cu el.am observat ca atunci cand se incalzeste motorul,se opreste ,sau trage mai greu.astept pareile dvs [chiar daca aveti si alte marci de scutere ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 sau de fapt,cred ca am pus gresit la titlu.am si eu un scuter marca YBEN GIANT [din ala de 2 persoane ,care se vindea prin CARREFOUR anul trecut] si vreau sa stiu si eu daca as putea parcurge distante mari cu el. m ar interesa , sa stiu daca as putea merge cu el sa zicem 50 de km fara oprire,pe urma sa fac o pauza de vreo o ora si pe urma sa plec iar la drum cu el.am observat ca atunci cand se incalzeste motorul,se opreste ,sau trage mai greu.astept pareile dvs [chiar daca aveti si alte marci de scutere ] de ce nu ai putea? doar nu crezi ca scuterele sunt facute sa te deplasezi pe distante de doar cativa km. Dupa cati km ti se incalzeste motorul si face figuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi42 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 la fiecare ora de functionare e bine sa-l opresti 10 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu_rs_125 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Banuiesc ca are racire pe aer...daca are pe apa si face deastea verifica instalatia de racire...,si la drumuri mai lungi o viteza medie de 60,max 70 e recomandata.Nu stiu daca e in 4 sau 2t,in orice caz uleiurile full sintetic sunt cele mai bune pt ca acestea ofera ungere pieselor in miscare din cilindru la temperaturi mai ridicate decat o fac uleiurile minerale sau semi sintetice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 sau de fapt,cred ca am pus gresit la titlu.am si eu un scuter marca YBEN GIANT [din ala de 2 persoane ,care se vindea prin CARREFOUR anul trecut] si vreau sa stiu si eu daca as putea parcurge distante mari cu el. m ar interesa , sa stiu daca as putea merge cu el sa zicem 50 de km fara oprire,pe urma sa fac o pauza de vreo o ora si pe urma sa plec iar la drum cu el.am observat ca atunci cand se incalzeste motorul,se opreste ,sau trage mai greu.astept pareile dvs [chiar daca aveti si alte marci de scutere ] [/quo Stai linistitt am avut eu yiben avea vreo 14000-15000 de km parcursi si mergea ok...am fost cu el la distante de 200 de km si mai bine .. nu ai stres cu el numai ca tre sa ai si tu grija de el:ulei schimbat la timp ...reglaje nebuneli(eu ai pusesem kit 80-cc)..si sa nu te manance unde va sa ai pui filtru sport...trage praf ..mizerie..eu am terminat un set asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate