Cata M Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 caut folie termo-izolatoare pt. aripa de plastic de langa toba unui enduro. cea veche e gaurita. poa' sa fie noua sau second, dar in stare buna. sau o idee pe unde as gasi(sau confectiona) material. cea veche... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Incearca si tu cu o foaie de azbest care se gaseste pe la Bricosore sau Praktiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Erm, no offense, dar omul n-are nevoie sa-si termoizoleze casa, ci motocicleta. Si azbestul e puternic cancerigen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Lasa bah cumpara o bucata de azbest (ca nu o faci tu safie asa cancerigena....apropo si painea e cancerigena si oricum prezsupun ca esi fumator...)asa si o acoperi si cu folie de la izolatii termice (gen alea cu fibra minerala care au o folie de aluminiu termorezistenta cu insertie textila cred sau asa ceva nu mai conteaza cu o insertie...)si asta e toata izolatia ce mare lucru... ps:si io tre sa o refac pe a mea bine ca mi-ai adus aminte mersi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Doar intimplator, particulele de azbest care se fac la taiere intra si plamini si sint un pic cam mortale. Cauta izolatie de cos de soba sau chiar de toba de esapament. Sint niste fibre sintetice ca o vata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Vezi ca la DenBraven au o folie de aluminiu cu niste izolant gen cauciuc autoadeziva...cred ca merge bine la ce-ti trebuie tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 Multzumesc pt. sfaturi. O sa ma duc sa caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate