alexutzza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Hai bre gixxxxerhayabusa numele la poze . Mor de ras si altceva nimic ! Pai lasa ca odata si odata o sa fie si vremea buna sa bagi un drum la Snagov , in no time sau in some time . Urat ca nu ai prins si tu o plimbarica . Maine daca e tot frumos , fii si tu pe faza sa o tai repede . Stiu ca zic bine , d-aia si zic . Dar stai la coada ca asa e frumos pai coada incepe cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 pai coada incepe cu mine Bine ! Age before beauty ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Bine ! Age before beauty ! sa vedem ce spune si gixxxeru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitzy_14 Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Felicitari ...!!! a ieshit super super fain :x Cel mai tare biker din Oras...! Cel mai tare motor din Oras...! Asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 asa zice lumea?Mesaj completat Da, asa zice E frumoasa foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 (editat) Da, asa zice E frumoasa foc. eh,vorbeste lumea sa n-adoarma Editat Noiembrie 20, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 sa vedem ce spune si gixxxeru Tu ce crezi ? O bere cu un necunoscut sau o intalnire cu o fana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Tu ce crezi ? O bere cu un necunoscut sau o intalnire cu o fana ? fana cbr-ului eu cred ca s-a speriat si nu mai zice nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 fana cbr-ului eu cred ca s-a speriat si nu mai zice nimic Eu zic ca nu se mai satura de curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Eu zic ca nu se mai satura de curbe Daca o fi si acolo soare ca la noi ,cred si eu Mai cred si ca suntem putin offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 eh,vorbeste lumea sa n-adoarma Super ) E o vreme numai buna buna buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Daca o fi si acolo soare ca la noi ,cred si eu Mai cred si ca suntem putin offtopic Eu in general sunt off-topic ! ON : Sa iti traiasca mobra nenea Gixxer ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 21, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2009 (editat) Am iesit azi putin asa... am profitat de ultimele zile insorite din anul asta. multumesc de urari tuturor. @Alexutza sti foarte bine ca atunci cand ajung in Bucuresti ne intalnim... am promis. @B!shop daca tot ajung in bucuresti hai si tu pana acolo si stam la povesti... bag vre-o 2 poze desi nu prea am avut chef sa ma opresc si sa fac poze. imi trebuie un pasager fotograf anyone? ps:aici ne-am dibuit de radar Editat Noiembrie 21, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Din Neamt ai cumparato? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Am iesit azi putin asa... am profitat de ultimele zile insorite din anul asta.multumesc de urari tuturor. @Alexutza sti foarte bine ca atunci cand ajung in Bucuresti ne intalnim... am promis. @B!shop daca tot ajung in bucuresti hai si tu pana acolo si stam la povesti... bag vre-o 2 poze desi nu prea am avut chef sa ma opresc si sa fac poze. imi trebuie un pasager fotograf anyone? ps:aici ne-am dibuit de radar Pai cand vii prin zona , anunta si ma prezint la datorie ! Si ma bag si ca pasager fotograf , daca nu sare alexutza prima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 21, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2009 (editat) Din Neamt ai cumparato? din Blaj .in luna martie.era frig.am avenit pe temperatura de 5-6 grade ziua .am ajuns noaptea.pe la 8.. era 1 grad pe piatra craiului.bine ca nu am prins polei... om eram.am avut coohones sa vin asa pe ea... dar neuroni nu prea.acum nu as mai face la fel.a fost mai mult o provocare Mesaj completat Pai cand vii prin zona , anunta si ma prezint la datorie ! Si ma bag si ca pasager fotograf , daca nu sare alexutza prima eh... daca ajung acolo te las sa te dai pe motor putin.doar pe alexutza o iau ca pasager(a) nu de alta dar face poze bune ) poze de azi.. Editat Noiembrie 21, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Pai cand vii prin zona , anunta si ma prezint la datorie ! Si ma bag si ca pasager fotograf , daca nu sare alexutza prima Alexutza nu prea sare nici ca pasager ,nici ca fotograf da pasager la gixxxer cine nu ar vrea ? din Blaj .in luna martie.era frig.am avenit pe temperatura de 5-6 grade ziua .am ajuns noaptea.pe la 8.. era 1 grad pe piatra craiului.bine ca nu am prins polei... om eram.am avut coohones sa vin asa pe ea... dar neuroni nu prea.acum nu as mai face la fel.a fost mai mult o provocare . Mesaj completat eh... daca ajung acolo te las sa te dai pe motor putin.doar pe alexutza o iau ca pasager(a) . nu de alta dar face poze bune ) poze de azi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 din Blaj .in luna martie.era frig.am avenit pe temperatura de 5-6 grade ziua .am ajuns noaptea.pe la 8.. era 1 grad pe piatra craiului.bine ca nu am prins polei... om eram.am avut coohones sa vin asa pe ea... dar neuroni nu prea.acum nu as mai face la fel.a fost mai mult o provocare Mesaj completat eh... daca ajung acolo te las sa te dai pe motor putin.doar pe alexutza o iau ca pasager(a) nu de alta dar face poze bune ) poze de azi.. Bre , ai grija ce zici ! Starnesti sperante oamenilor ! Alexutza nu prea sare nici ca pasager ,nici ca fotograf da pasager la gixxxer cine nu ar vrea ? Pai bre , ori vrei ori nu vrei ? Ca nu inteleg ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Bre , ai grija ce zici ! Starnesti sperante oamenilor ! Pai bre , ori vrei ori nu vrei ? Ca nu inteleg ? Daca oi veni cu motoreta mea ,nu-i nevoie Te las pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Daca oi veni cu motoreta mea ,nu-i nevoie Te las pe tine Pai daca vii tu cu motoreta ta , vreau eu pasager la tine Il lasam pe Gixxer sa isi aleaga el alta pasagera . Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Pai daca vii tu cu motoreta ta , vreau eu pasager la tine Il lasam pe Gixxer sa isi aleaga el alta pasagera . Parerea mea nu cred ca ai vrea sa fii pasager la mine io zic sa ramai la Gixxxer, o sa fii pe maini bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 nu cred ca ai vrea sa fii pasager la mine io zic sa ramai la Gixxxer, o sa fii pe maini bune . Cred ca nici tu , nici el nu ma vreti pe mine de pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) poze de azi... in sfarsit soare duc si pasageri contracost ... o bere =10 min Editat Noiembrie 25, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) poze de azi... in sfarsit soare duc si pasageri contracost ... o bere =10 min Pregatesc o naveta Gixxere Tu pregateste benzina In ultima poza se vad doi baieti cu biciclete . Nu au intrebat cat baga ? Cat despre agregat , ce sa mai zic ? Nu pot sa pun in cuvinte cat de mult imi place Editat Noiembrie 26, 2009 de B!sh0p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 poze de azi... in sfarsit soare duc si pasageri contracost ... o bere =10 min m-ati innebunit cu semnaturile astea . si tu te-ai lasat de fumat ? edit :sa-ntelegem ca tre sa pregatim berile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate