B!sh0p Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 uite la aia nu prea m-am gandit.imi palce asa galbena ca iese mai tare in evidenta... dar vad pe final .Tu zici sa continui cu alb pe mijlocul ei si albastru pe lateral sau invers? Pai daca bagi albastru pe lateral , ar parea continuata schema albastrul-alb-albastru de pe carena , caci codita are alb si scris nostro azzuro . Daca o faci alba pe laterale , iar e ok , dar parca ar da un pic mai ciudat , deoarece pe carena grafica urca inspre spate , si alb lateral ar parea labartata aripa . Acum daca partea superioara o faci alba cu laterale albastre , poti eventual sa mai tragi sus doua dungi albastre subtiri la aceasi distanta ca cele de pe grafica originala . Acum sper sa fi inteles ce poza am eu in cap Mesaj completat Te rog sa imi scuzi lipsa de talent si sacrilegiul facut , dar sunt la laptop si am doar touchpad . Si oricum e orientativa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2009 (editat) ceva de genu asta? totusi cred ca e prea mult... nu vreau sa o stric.plus ca in partea dreapta vine peste lantz. Editat Noiembrie 16, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 (editat) ceva de genu asta? totusi cred ca e prea mult... nu vreau sa o stric.plus ca in partea dreapta vine peste lantz. Dap , m-a indus in eroare poza aia . Dar parca totusi alba simplu ar da mai bine decat galben . Acum ori sunt eu nebun ( si exista o mare posibilitate sa fiu ) ori galbenul ala acolo chiar nu vine bine . Fiind mai talentat in ale desenului , dai pe aceleasi poze de mai sus , dar doar cu alb . Editat Noiembrie 16, 2009 de B!sh0p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2009 itinerariul de azi.roata spate demnotata,curatata si pregatita pentru vopsit.vopsit si lacuit janta.durata 3 ore. Mesaj completat maine urmeaza janta fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 itinerariul de azi.roata spate demnotata,curatata si pregatita pentru vopsit.vopsit si lacuit janta.durata 3 ore. Mesaj completat maine urmeaza janta fata... Bafta mestere , se pare ca ti-a iesit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2009 Bafta mestere , se pare ca ti-a iesit ! mersi... sa vedem cum o sa arate pe final.dupa ce se usuca, le montez si pun rim stripes galbene sau albe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 mersi... sa vedem cum o sa arate pe final.dupa ce se usuca, le montez si pun rim stripes galbene sau albe. Pai sa speram ca la fel de bine si ca nu o sa sara ! Deci ii pui rimstripes ori albe , ori albe , nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) albe reflectorizante pun Mesaj completat am terminat de vopsit si janta fata.maine montez janta fata, aripa spate si aplic rim stripes albe.pam pam ! Editat Noiembrie 18, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) albe reflectorizante pun Mesaj completat am terminat de vopsit si janta fata.maine montez janta fata, aripa spate si aplic rim stripes albe.pam pam ! Fain se vede A fost o decizie buna sa le dai culoarea asta . Abia astept sa vad maine cu ambele si rimstripes . Ps : Daca tot ai aripa spate jos , nu o vopsesti alba ? Editat Noiembrie 18, 2009 de B!sh0p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 Fain se vede A fost o decizie buna sa le dai culoarea asta . Abia astept sa vad maine cu ambele si rimstripes . Ps : Daca tot ai aripa spate jos , nu o vopsesti alba ? nu arpipioara ramane galbena. si cred ca bag rimstripes glabene.nu stiu sunt indecis... sau albe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 nu arpipioara ramane galbena. si cred ca bag rimstripes glabene.nu stiu sunt indecis... sau albe? Bre da' esti culmea Nu stabilisem odata ca albe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pil Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 iti recomand eu galbene...am avut pe un f4 coloritul galben si ies bestial in evidenta...fiind culoare exotica...o sa-mi multumesti:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2009 Mesaj completat va place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Big Pimpin' Intr-un viitor apropiat/indepartat ce motocicleta ai avea in plan in locul ei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) sincer nu vreau sa o schimb niciodata.imi place f mult.iar daca o sa im permit mi-as cumpara un vfr pt drumuri mai lungi Editat Noiembrie 19, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Esti culmea bre Dar arata bine si asa . Sa o stapanesti sanatos si cu la fel de multa grija ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2009 Esti culmea bre Dar arata bine si asa . Sa o stapanesti sanatos si cu la fel de multa grija ! mersi de urari. zi ca nu arata belea cu galben si apropo am stat vre-o 10 minute in magazin sa ma hotaresc.Sunt sigur ca si cu alb ar fi aratat la fel de bine.Uite daca nu tine vopseaua si se decojeste promit ca ii pun albe data viitoare. O sa bag niste poze mai bune maine ca astea de azi sunt facute cu camera telefonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 va place? Frumoasa ti-a iesit, gixxxere! Keep up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Eeee, numai pe honde o tii. Frumos si f3'ul. Cum te'ai descurcat pe el? Lumea zice ca "o sa mori daca iti iei f3 la inceput".. asa zice lumea? Mesaj completat Mesaj completatva place? ce frumoasa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 mersi de urari. zi ca nu arata belea cu galben si apropo am stat vre-o 10 minute in magazin sa ma hotaresc.Sunt sigur ca si cu alb ar fi aratat la fel de bine.Uite daca nu tine vopseaua si se decojeste promit ca ii pun albe data viitoare. O sa bag niste poze mai bune maine ca astea de azi sunt facute cu camera telefonului. Bre nu am cum sa nu zic ca arata bine , ca ar fi pacat sa mint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 lasa ca ies azi si fac niste poze mai de calitate e frumos soare afara asa ca sper sa imi iasa ceva poze faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 lasa ca ies azi si fac niste poze mai de calitatee frumos soare afara asa ca sper sa imi iasa ceva poze faine Iesi pana la Snagov E si mai mult soare si ai si decoruri multe de poze faine Astept cu nerabdare pozele . Distractie placuta , asfalt uscat si .. cald ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 (editat) as baga un drum de snagov in no time... dar vremea asta e capricioasa rau.aici toata ziua a fost senin .dupa ce am spalat motorul a venit seara.. cand sa ies.... poola.in 20 de min cat am mancat si m-am echipat o ceatza afara , de nu vedeam la 30 de metri in fata.sper ca maine sa tina vremea cu mine . Editat Noiembrie 20, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 (editat) as baga un drum de snagov in no time... dar vremea asta e capricioasa rau.aici toata ziua a fost senin .dupa ce am spalat motorul a venit seara.. cand sa ies.... poola.in 20 de min cat am mancat si m-am echipat o ceatza afara , de nu vedeam la 30 de metri in fata.sper ca maine sa tina vremea cu mine . Zice bine asta micu' ,Snagovu' e aproape de Bucuresti Editat Noiembrie 20, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 as baga un drum de snagov in no time... dar vremea asta e capricioasa rau.aici toata ziua a fost senin .dupa ce am spalat motorul a venit seara.. cand sa ies.... poola.in 20 de min cat am mancat si m-am echipat o ceatza afara , de nu vedeam la 30 de metri in fata.sper ca maine sa tina vremea cu mine. Hai bre gixxxxerhayabusa numele la poze Mor de ras si altceva nimic ! Pai lasa ca odata si odata o sa fie si vremea buna sa bagi un drum la Snagov , in no time sau in some time . Urat ca nu ai prins si tu o plimbarica . Maine daca e tot frumos , fii si tu pe faza sa o tai repede . Zice bine asta micu' ,Snagovu' e aproape de Bucuresti : Stiu ca zic bine , d-aia si zic . Dar stai la coada ca asa e frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate