AS25 Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 O mica plimbare astazi 18.03.2006 pina la Giurgiu. La intoarcere ne-a prins radarul si o mica ploicica. E dar asta e se mai intampla. BAFTA O mica plimbare astazi 18.03.2006 pina la Giurgiu. La intoarcere ne-a prins radarul si o mica ploicica. E dar asta e se mai intampla. BAFTA Si un filmuletz 18032006.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 (editat) mama cum arata pizza aia , da a fost buna frate Andy, nu credeam ca in Giurgiu e pizza asa buna. Asteptam si pozele facute de caponord si Silvica Editat Martie 18, 2006 de pretorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvy83700 Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 mama cum arata pizza aia , da a fost buna frate Andy, nu credeam ca in Giurgiu e pizza asa buna. Asteptam si pozele facute de caponord si Silvica Buna pe dreacu!!!!!!!!!! Mie nu mi-a placut deloc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 18, 2006 Autor Share Postat Martie 18, 2006 Buna pe dreacu!!!!!!!!!! Mie nu mi-a placut deloc! Bai nu fiti rai a fost acceptabila. Silvica sa vedem maine pizza. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvy83700 Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 mama cum arata pizza aia , da a fost buna frate Andy, nu credeam ca in Giurgiu e pizza asa buna. Asteptam si pozele facute de caponord si Silvica Sa nu te prind ca nu vi maine....... eu raspund de gas!!!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Daca deschideti topicul spuneti si voi ceva de plimbarica!!!!!! PS : MAINE CARE MERGETI LA O PLIMBARICA ( DACA NU PLOUA ) VA ASTEPTAM LA ARCUL DE TRIUMF LA ORA 11:45 ! directia Mizil , o supa ceva si apoi inapoi acasa - o sa va placa drumul ! ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 18, 2006 Autor Share Postat Martie 18, 2006 Super misto pozele. Asteptam si pozele lui Silvica si filmuletele. Ne vedem maine la ARC la 11:45. BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvy83700 Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Uite cateva poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Nu mai pune atatea poze Silviule ca nu ma mai tin la ele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Bravo,frumos sa o tineti tot asa ! Filmuletul e tare ! Sa auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Dumnezeu ne iubeste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ati vazut ce soare este pe cer ? am zis ca nu e adevarat- m-a trezit soarele pe la 7 dimineata si imi vine sa sar in sus de bucurie pt ca nu mai sunt nori pe cer !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 Dumnezeu ne iubeste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ati vazut ce soare este pe cer ? am zis ca nu e adevarat- m-a trezit soarele pe la 7 dimineata si imi vine sa sar in sus de bucurie pt ca nu mai sunt nori pe cer !!!!!!! Ai dreptate. Frumoasa vreme. Ne vedem la 11:45 la ARC ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 a fost frumos ...pacat de radar .....in rest ce pot sa zic , nou record de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Frumos de tot Cine era cu KTM-ul P.S. Cat ati luat premiu la radar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Pizza noastra arata mai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 (editat) pacat ca nu am fost mai multi azi, oricum a fost frumos chiar si in 4 ariciu s-a ofticat si nu a mai venit azi Editat Martie 19, 2006 de pretorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 pacat ca nu am fost mai multi azi, oricum a fost frumos chiar si in 4 ariciu s-a ofticat si nu a mai venit azi Nu conteaza cati a-ti fost ! V-ati simtit bine ? Asta este important ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 (editat) nu , ariciu a dormit ca un om normal pana la 1 si dupa a arso all day prin bucuresti ( eram satul de drumurile astea lungi ) Editat Martie 19, 2006 de ariciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 (editat) nu , ariciu a dormit ca un om normal pana la 1 si dupa a arso all day prin bucuresti ( eram satul de drumurile astea lungi ) ca un om normal auzi bla bla bla pacat ca nu ai venit ai ratat ceva frumos azi Editat Martie 19, 2006 de pretorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 sincer chiar nu imi pare rau ...aveam chef de stat prin bucuresti sa exersez miscarile mele de bikerboy in devenire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Frumos de tot Cine era cu KTM-ul P.S. Cat ati luat premiu la radar ? Doar doi. Unul cu 76 si unul cu 99 in localitate. Restul am scapat ca ne apuca vorba pe motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate