Sari la conținut

Airbag Pentru Moto


halex
 Share

Postări Recomandate

spdi a pus la punct pentru 2004 noul model de geaca cu airbag.are cel mai innalt grad de clasificare dintre produsele de acelas gen. scopul principal este acela de a proteja vertebrele cervicale lasate libere de protectiile dorsale. noutatea acestul model este ca nu vine activat de vre-un sistem mecanic sau electronic ci insasi impactul il face sa se declanseze. sunt evitate astfel si 'alarmele false'.

post-14-1074768950_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Totusi eu vad cablul ala care atarna de geaca...din cate stiu eu ala se leaga de moto si in momentul cand zbori de pe ea se declanseaza airbagul....adik daca uiti de el si te dai jos fara sa scoti cablul, te umfli ca beshica :D :P :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

uite , data vitoare cand ma duc la spidi ii intreb ce e cu cablul ala.

faza e ca sunt doua sisteme de declansare unul e DPP si celalalt e DPS.

DPP se declanseaza la impact doar.

in fotografie e cel cu DPS deci in concluzie poate fi cel cu cablu... daca nu ma insel. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E super misto am auzit multe chestii despre asta mai ales cum ca te protejeaza f bine cat timp nu te izbesti violent de ceva sau nu intri sub rotile vrunuia...fereasca sfantu!..intrebarea este avand in vedere ca se pot face multe glume cu trasu de cheita aia cat o costa punerea la loc a sistemului dupa ce se umfla?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... pai daca dupa accident, membrana a ramas intacta sau dupa o eventuala declansare accidentala, se poate inlocui capsula de aer comprimat cu una noua.

nu garantez insa mi se pare ca costa in jur de 20 de euroi.

p.s. se pare ca (geaca) este unicul sistem de protectie care in caz de accident iti salveaza clavicula, care de altfel se rupe la contactul cu casca...

post-14-1075647013_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aoleuuuuuuuu!

Bai dar mati speriat tare cu gecile astea. Fel de fel de accidente de declansari accidentale, sau cu cablu fara cablu, cu roti sau impacturi(e) violente... cel putin cand ati zis-o paia cu casca care rupe clabicula... ce sa mai zic... castile fara barbie (mandibula) au acelasi efect asupra claviculei???

fereasca Dumnezeu dar daca e vorba de siguranta... sa traiasca nenea aia care fac costumele astea bashicoase :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca inclini capul(cu casca pusa) spre dreapta sau spre stanga vei vedea ca atingi f usor umarul cu casca. in cazul unui impact extrem de violent, s-ar putea ca oasele alea(clavicula) sa trosneasca... cred ca putin probabil totusi si ca daca ajungi sa te izbesti asa de tare de ceva, problema principala ar deveni supravietuirea si nu o clavicula rupta.

nu cred ca are importanta(in cazul de mai sus) daca casca e integrala sau fara mentoniera (open). probeaza...

insa recomandarea pentru toti bikerii este : NU PURTATI DECAT CASTI INTEGRALE !!! celelalte 'ceaune' , asa cum ati mai citit poate unii, va lipsesc de 35 la suta din protectia capului. o cazatura stupida si iti poti rupe maxilarul.

o colega de serviciu mi-a povetit cum o fata cu un scooter(nu avea casca integrala) nu i-a dat prioritate la masina si i-a intrat in portiera la viteza mica in oras. a luat-o salvarea. la cateva zile a vazut-o din nou si avea maxilarul prins cu niste elastice in gura, din cauza ca si-l rupsese la contactul cu masina. groaznic... Doamne fereste-ne!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...