Requiem Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Buei Pacasac de pe net.. mai bate-l si tu un pic la cap pe Bogdan! Steagurile sunt la el, cel putin erau ... Si sunt sigur ca a purtat stafeta mult si bine, fiind un om care umbla foarte mult cu motorul!(Ma refer la drumuri lungi, nu plimbari prin oras!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2006 Care mai sunt ultimele noutati? Sper ca in cele din urma Stafeta s-a reunit si e din nou pe drumuri. De asemenea, tinand cont ca incep ploile, sper ca cel care o gazduieste peste iarna are grija ca anul viitor sa fie iar pe drumuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 p[entru la anul puneti la socoteala si curtea de arges... poate si pitestiul???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 p[entru la anul puneti la socoteala si curtea de arges... poate si pitestiul???? Cu siguranta va fi, dar depinde mult si de tine: urmareste traseul Stafetei, si incearca sa iei legatura cu purtatorii. Astfel va putea ajunge si prin Arges, si o vei putea purta! In alta ordine de idei: Ce "iarna" frumoasa... (deocamdata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Buei Pacasac de pe net.. mai bate-l si tu un pic la cap pe Bogdan! Steagurile sunt la el, cel putin erau ... Si sunt sigur ca a purtat stafeta mult si bine, fiind un om care umbla foarte mult cu motorul!(Ma refer la drumuri lungi, nu plimbari prin oras!) Stafeta e acum la Bogdan in Brasov. Eu momentan nu mai calaresc mobra asa ca nu am ce face cu ea. Daca cumva reusesc sa imi fac mobra o sa o iau si o duc io pe undeva. Da' pana atunci... se pare ca sta aici. Daca face careva vreo tura, si trece prin Brasov, aici o gaseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 un numar de telefon ceva ? in cazul in care gasesc pe cineva apropiat sa mearga cu mine? ( ca sa fim mai multe motoare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2006 un numar de telefon ceva ? in cazul in care gasesc pe cineva apropiat sa mearga cu mine? ( ca sa fim mai multe motoare) Poti lua usor legatura cu Pacasac, sau cu mine... (messenger, in primul rand) In alta ordine de idei, purtatorilor stafetei le revine responsabilitatea de a actualiza CD-ul, agenda si harta, cu pozele si insemnarile locurilor pe unde au trecut. Nu stiu in ce masura s-a realizat lucrul asta pana acum. Oricum, eu am discutat cu Pacasac, si s-a angajat sa se ocupe de remedierea acestui aspect, mai exact de completarea materialului strans pana acum. Deci, cei care au purtat Stafeta pana acum, sunt rugati sa ne contacteze fie pe mine (YM radu249, 0721.987.833) fie pe Pacasac si sa ne transmiteti toate materialele (poze, filmulete) pe care le aveti despre stafeta. Cam atat.. deocamdata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 vezi ca ceva poze mai gasesti puse pe forum aici si probike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Eu am cam colectat cele cateva poze gasite pe forumuri, daca-l prind pe Radu on-line, i le trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 am vb cu cativa din pitesti si... cum d a caldurica... spre brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Brasovule , da drumu' la stafeta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 Cine are stafeta, daca poate, sa faca poze sau sa scaneze paginile jurnalului si sa le puna pe forum. Macar sa vedem pe unde a umblat stafeta anul asta. Nu mai stim nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Nu imi raspunde respectivul pe iahu. Mai incerc diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Decembrie 27, 2006 Autor Share Postat Decembrie 27, 2006 Nu imi raspunde respectivul pe iahu. Mai incerc diseara. Ei... ai reusit sa rezolvi ceva? Oricum, va doresc sa aveti parte e sarbatori fericite si in an nou mai bun! Ne vedem la Cincis, in Februarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Cum sta stafeta? e tot la Brasov? Ultima data cand stiam ceva de ea era la Bogdan. Pacasac (de pe net) ne lamuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 CAM ATAT ERA ULTIMA DATA PE CD http://www.astral.ro/tibi/stafeta/ pozele postate pe aici si cu astea care erau pe CD e ok, desii eu sunt de parere ca pozele sa stea aici online. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Pana la urma pe unde e?? ca vreau sa ajunga si la pitesti .... stafeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Stafeta, teoretic, este la un baiat de la Astral, din Brasov. Bogdan a sters numaru de telefon, iar eu mi-am pierdut telefonul. Cine i-a dat-o la inceput sa posteze numarul de telefon si o recuperam cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 poate se intoarce la Bucuresti la Salonul Moto ,de unde a plecat acum 1 an ... ... de unde poate pleca din nou . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Aprilie 29, 2007 Autor Share Postat Aprilie 29, 2007 Nici o noutate?! Chiar s-a terminat? Din pacate, unele probleme m-au tinut departe atat de internet, cat si de drumetiile moto. Sper sa rezolv asta cat mai curand. Oricum, Stafeta trebuie sa mearga! Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 Mai are careva noutati pe tema asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate