ticolino Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Din pacate, doar 3 poze Protagonisti: eu, catallin+1, draku', un baiat cu un suzuki pe care l-am agatat la romana si baiatul cu kawasaki-ul care spre rusinea mea i-am uitat nick-ul Demonstrativ in poze: cum muncesti degeaba cand uiti sa verifici nivelul la benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 bah, bine ca n-ai gasit alta pozitie in care sa ma "surprinzi" despre poze: nu va lasati inselati de aparente, rusoaica mea era in plin proces de "donare" de curent (asa, cam vreo galeata ) si a imprumutat si niste benzina... succese nebanuite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 V-am vazut Bravo Cielo rosu si matizul rosu daca iti mai aduci aminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Cu EN-ul nu este Mugurel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 hm, io daca eram cu capul intre motoare, nu-mi aduc aminte.... poate ceilalti Cu EN-ul nu este Mugurel? el e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 A-ti avut probleme la rascruce de drumuri ? Sa auzim de bine ! Vara,vara unde esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate