cipri4n Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 sper ca aceste poze si`au atins scopul......le`am gasit sh` eu pe un site....nu mai shjtiu cum ii zicea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Nu imi pot imagina cum a putut motocicleta din poza 3 sa ajunga in halul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Dar ce zici de masina din poza a 2-a? Si totusi, parca nu-i Matiz. Ala se rasturna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Dar ce zici de masina din poza a 2-a? Si totusi, parca nu-i Matiz. Ala se rasturna... Ala esre un citroen saxo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Dap. E un Citroen SA----XO, ca-i taiat in jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 cred cao avut ceva viteza nenea ala de a rupt masina in 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 (editat) Am compus un raspuns ceva mai lung si mai "rau" dar am renuntat la el, nu merita. Ma rezum doar la o intrebare: "Chiar crezi ca nu stim ce riscuri ne asumam cand ne suim pe motor???" Prezici ca oricine se da mai tare va sfarsi asa? Ne previi, ca Nostradamus? Iar despre masina: Este doar un alt cotetz care nu a dat prioritate. E lovita din dreapta, deci cu viteza sau nu, motociclistul avea prioritate. Poate a murit cu dreaptatea-n mana. Asta este, se intampla in fiecare zi. Unii scapa, altii nu. PS: Puteai sa deschizi la fel de bine un topic cu oameni calcati pe trecerea de pietoni, facuti terci. Cu scopul de ai prevenii pe ce ce vor sa traverseze pe verde, sa nu fuga.... Hai URA! PPS: Nu voi mai intra decat dupa intrunirea de la cluj pe forum (ca sa mai vad alte poze, decat cele facute de mine), asa ca nu te obosi sa-mi raspunzi. Sau daca vrei, mai pune-ti un punct la "rang". Editat Martie 22, 2006 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_m Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 (editat) Iar despre masina: Este doar un alt cotetz care nu a dat prioritate. E lovita din dreapta, deci cu viteza sau nu, motociclistul avea prioritate. PPS: Nu voi mai intra decat dupa intrunirea de la cluj pe forum (ca sa mai vad alte poze, decat cele facute de mine), asa ca nu te obosi sa-mi raspunzi. Sau daca vrei, mai pune-ti un punct la "rang". Restul celor care mergeti la intalnirea de la Cluj si aveti un punct in plus (musai, altfel sunteti degeaba), va rog sa-i explicati in ce conditii se acorda prioritatea de dreapta. Multumesc. Editat Martie 23, 2006 de cosmin_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipri4n Postat Martie 23, 2006 Autor Share Postat Martie 23, 2006 Am compus un raspuns ceva mai lung si mai "rau" dar am renuntat la el, nu merita. Ma rezum doar la o intrebare: "Chiar crezi ca nu stim ce riscuri ne asumam cand ne suim pe motor???" Prezici ca oricine se da mai tare va sfarsi asa? Ne previi, ca Nostradamus? Iar despre masina: Este doar un alt cotetz care nu a dat prioritate. E lovita din dreapta, deci cu viteza sau nu, motociclistul avea prioritate. Poate a murit cu dreaptatea-n mana. Asta este, se intampla in fiecare zi. Unii scapa, altii nu. PS: Puteai sa deschizi la fel de bine un topic cu oameni calcati pe trecerea de pietoni, facuti terci. Cu scopul de ai prevenii pe ce ce vor sa traverseze pe verde, sa nu fuga.... Hai URA! PPS: Nu voi mai intra decat dupa intrunirea de la cluj pe forum (ca sa mai vad alte poze, decat cele facute de mine), asa ca nu te obosi sa-mi raspunzi. Sau daca vrei, mai pune-ti un punct la "rang". nu vreau sa comentez....itzi spun doar ca sa te ajute dumnezeu sa nu pun si o poza cu tine......sau mai bine zis cu motoru` tau facut praf.....k tu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate