titi_rulment Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Salut mi-am schimbat discurile de frana la Monster insa as dori totusi sa-l repar pe cel care mi-a facut probleme:Nu este stramb insa avea joc mare stanga-dreapta la imbinarea intre partea de fier pe care se strang placutele si partea de aluminiu.La 3 din saibele ce fac imbinarea au disparut bucatelele de tabla ce imping in saiba...ar putea cineva sa le inlocuiasca si eventual sa stranga toate saibele ca sa scap de joc????Orice sfat poate fi folositor...astept parerile voastre si va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 14, 2009 Autor Share Postat Iulie 14, 2009 Nimeni??nimic?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 ai grija daca discurile sunt flotante atunci trebuie sa aiba un joc. le distrugi daca le faci fixe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 ai grijadaca discurile sunt flotante atunci trebuie sa aiba un joc. le distrugi daca le faci fixe. subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 14, 2009 Autor Share Postat Iulie 14, 2009 cunosc faptul asta,doar ca discul meu are o miscare prea mare stanga-dreapta(probabil 5 mm sau mai mult)enorm fata de celalalt disc).In cazul asta???se baga cineva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 15, 2009 Autor Share Postat Iulie 15, 2009 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 eu cred ca ai cam exagerat cand ai spus 5 mm, eeeeeeeee f f f mult dc ai mers pana la o asa uzura - bafta la remediere. daca tot ai pus discuri noi e te mai complici cu astea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 16, 2009 Autor Share Postat Iulie 16, 2009 N-ai inteles...discurile nu au uzura...sunt ca si noi...ideea e ca s-au slabit bucsile ce fac legatura intre partea de fier si cea care se prinde in suruburi de roata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Se nituiesc din nou...o sa ma interesez unde a facut treaba asta un prieten de-al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 16, 2009 Autor Share Postat Iulie 16, 2009 Multumesc mult survolaj...astept raspunsul tau! Mesaj completat survolaj,ai reusit sa afli ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate