craksman Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Poate gresesc sau nu dar am inteles ca de la 1 ian 2009 nu mai este obligatorie asigurarea la moped. Astept sa ma contraziceti cu ceva documentatie sa ma lamuresc si eu!! Baffta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 hmm... n-am auzit sa se fi scos. faza e ca pe mine cand m-au oprit anul asta mi-au cerut si asigurarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 iar eu astept sa iti sustii afirmatia cu macar 1 link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 iar eu astept sa iti sustii afirmatia cu macar 1 link citeste din nou topicul... nu zice nimeni CA S-A SCOS! a fost o intrebare in care am raspuns ca mie mi-a cerut-o ... atentia asta ne mananca zilele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 nu ti-am raspuns tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Iulie 18, 2009 Autor Share Postat Iulie 18, 2009 nu ti-am raspuns tie Frustratilor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Poate gresesc sau nu dar am inteles ca de la 1 ian 2009 nu mai este obligatorie asigurarea la moped. Astept sa ma contraziceti cu ceva documentatie sa ma lamuresc si eu!! Baffta!! De unde ai inteles tu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Iulie 18, 2009 Autor Share Postat Iulie 18, 2009 De unde ai inteles tu asta? intrebarea mea e alta!!! chiar nu citeste nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 pai mah ... tu lansezi un zvon si te astepti ca noi sa iti infirmam/confirmam zvonu'?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamy Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Poate gresesc sau nu dar am inteles ca de la 1 ian 2009 nu mai este obligatorie asigurarea la moped. Astept sa ma contraziceti cu ceva documentatie sa ma lamuresc si eu!! Baffta!! Salut , nu ai ce documentatie sa vezi pt a te lamurii ! sapt trecuta un cunoscut cu un scuter a lovit o masina din vina lui ( nu avea RCA -ul ), au ajuns la politie dupa care a fost nevoit sa achite amenda in valoare de 1000 lei avand in vedere ca nu avea RCA plus pagubele tipului cu auto !!! Eu am facut din primavara RCA la scuter pe o perioda de 6 luni si a costat in jur de 86 lei ... mai departe sa constati tu personal daca ai sau nu nevoie de RCA la moped sau scuter . Bafta si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 RCA ieftin stie cineva unde se poate face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Pentru a circula pe drumurile publice mopedele trebuie sa fie înregistrate la Consiliul Local unde proprietarulare domiciliul, resedinta sau sediul. (conform art. 12, alin.1 O.U.G. 195/2002 modificata si completata, art. 23 din Ordinul. 1501/2006) Pentru a fi înregistrate si admise în circulatie mopedele trebuie sa îndeplineasca conditiile tehnice minime impuse de lege. (conform art. 16 Regulamentul de aplicare al O.U.G. 195/2002 modificata si completata) Mopedele înregistrate care circula pe drumurile publice, trebuie sa aiba asigurare obligatorie pentru raspundere civila în caz de pagube produse tertilor prin accidente de circulatie, conform legii. (conform art. 9, alin.3 O.U.G. 195/2002 modificata si completata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 RCA ieftin stie cineva unde se poate face? Saptamana trecuta am facut la Astra ... 86 ron pe 6 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pufy89 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 nu se scoate gandestete dak faki un accident ce faki ?? dak se scoate bine ar fii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 o curiozitate am si eu ... din pacate imi expira rca-ul si am plecat la cautat pe net si am vazut o chestie ciudata ... pretul rca-ului difera daca mopedul e inmatriculat fata de inregistrat ... adica exista preturi diferite, iar pana azi plateam pretul pentru un moped inmatriculat. Acuma se poate face rca pentru moped inregistrat ?! A facut careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padr3 Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 (editat) Am făcut eu pentru cel al firmei Âşi costă aproape 200 de lei pentru 6 luni.ÂŞi asta deoarece după noile reguli ale societăților de asigurări intră la categoria "maÂşini" Âşi nu cum ar trebui la categoria "motocicletă " sau motociclu cum or avea ei .Pe persoană fizică Âştiu că e cam jumate.(undeva la 85 de RON). Editat Septembrie 13, 2009 de padr3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doragon Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 rca trebuie si la moped (cel cu pedale de bicicleta) nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 rca trebuie si la moped (cel cu pedale de bicicleta) nu? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doragon Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 si stiti o firma, un pret cv in bucuresti? cat mai ieftin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 http://rca-ieftin.ro/comparaof.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPRider Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) http://rca-ieftin.ro/comparaof.php Asta e RCA ieftin?!? ...anul trecut in septembrie am dat aproape 70ron pe 6luni ....azi am facut RCA ca imi expirase pe 6martie si am dat fix 100RON(6 luni)...pe link-ul asta cel mai ieftin am gasit 130ron Editat Martie 22, 2010 de GPRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Pai pune tu unde ai facut ca asta era idea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPRider Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Pai pune tu unde ai facut ca asta era idea. pai m-am dus la primarie(acolo unde am inmatriculat mobra)...cand am inmatriculat in septembrie mi-au spus ca la ei e cel mai ieftin. Deci asigurarea mi-a facuto o functionara daia de la primarie si pe chitanta scrie Omniasig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 sa-i futa cainele vecinului in gura cu preturile lor cu tot ... da ce-i masina de costa 100 de lei?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate