q_simi Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Suzuki GSXR-750 (K5) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 M-ai facut curios, credeam ca ti-ai luat vreo italiana si cand colo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Suzuki GSXR-750 (K5) ce-i aici, hi5 ????? pune si tu 2-3 poze sa se vada mobra calumea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Suzuki GSXR-750 (K5) ti-ai tradat gs-ristii? Spor la facut km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 motoreta e super tare bv ... sa aveti parte unul de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 21, 2009 Autor Share Postat Iulie 21, 2009 ce-i aici, hi5 ?????pune si tu 2-3 poze sa se vada mobra calumea . nu e Hi5, dar pozele astea le aveam. Alex, nu am tradat GS-istii, tot de-ai mei vor fi, plus ca tot cu Suzuki am ramas. Multumesc ptr urari si sa ne vedem pe sosele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 nu e Hi5, dar pozele astea le aveam. Alex, nu am tradat GS-istii, tot de-ai mei vor fi, plus ca tot cu Suzuki am ramas. Multumesc ptr urari si sa ne vedem pe sosele pe vecinu` tau Oreleu` unde il mai iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 21, 2009 Autor Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) Pai vikendul asta am fost in Vama si el prin Campulung. Asa ca nu ne-am intersectat, iar daca e vorba de concerte.....nu mai am bilete De luat pasageri nu mai iau, ptr ca ii pun monopostul Oricum cand plec cu motoreta prin tara , postez ca sa stie lumea doritoare de plimbareli. c ya' Editat Iulie 21, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Pai vikendul asta am fost in Vama si el prin Campulung. Asa ca nu ne-am intersectat, iar dace e vorba de concerte.....nu mai am bilete Oricum cand plec cu motoreta prin tara , postez ca sa stie lumea doritoare de plimbareli. c ya' spor sa ai si distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate