digeisepe Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Daca are careva chef de o plimbare cu viteza legala plus 2 zile de chefuit in stil medieval dati un semn aici! http://www.sighisoara-medievala.ro/ Eu plec vineri dupa masa si ma intorc luni cand o fi! Bafta, asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_Dumitrescu Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Eu plec vineri dimineata catre ploiesti, pe urma targoviste-campulung-curtea de arges-transfagarasan-sighisoara. Nu cred ca ne sincronizam la plecat, poate la intoarcere. Eu sunt 0742829009. Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobby_350 Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Salutari , nu exista doritori din zona de vest? eu as pleca vineri la amiaza din Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Salutari , nu exista doritori din zona de vest? eu as pleca vineri la amiaza din Timisoara Eu plec sambata sau vineri din Timisoara, ideea e ca ma intalnesc cu cativa motociclisti din germania si franta sa vada si ei sighisoara apoi facem o plimbare duminica pe transfagarasan, terminata de un gratar la un alt prieten in brasov. Daca mergi cu viteza legala +- 20km/h putem sa plecam impreuna la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate