Silvy83700 Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Mama ce zi frumoasa!!!!!!!! Mama ce de motoare!!!!!!!! Mama ce gratar bun!!!!!!!!! PS: Dragonu si AS25 au facut cateva ture pe macadam si au alergat niste caini pana i-a lesinat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 A gata am gasit pozele. Erau doua topinguri facute. Inca o data viitorul gratar il dam noi. Multumim lui Silviu pt. gazduire astazi. BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 (editat) uite poze si de la popas dupa Urziceni Silvica, nus cum ii spune acolo. p.s. As-ule ti-am zis ca Silvica deschide topic nu ai crezut Editat Martie 25, 2006 de pretorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Bai nu e o lauda ca am lesinat cainele ala aproape, dar a fost super misto. uite si poze si de la popas dupa Urziceni Silvica, nus cum ii spune acolo. p.s. As-ule ti-am zis ca Silvica deschide topic nu ai crezut Am zis eu ca nu cred, premiantii stau acasa si deschid topicuri, cu spritzul si micul langa computer. Salutare Silvica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 A gata am gasit pozele. Erau doua topinguri facute. Inca o data viitorul gratar il dam noi. Multumim lui Silviu pt. gazduire astazi. BAFTA multumim Silvica si sa nu uitam sa-i multumim si lui Marius pentru ciorba de burta si clatite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 multumim Silvica si sa nu uitam sa-i multumim si lui Marius pentru ciorba de burta si clatite Ai dreptate. Ramanem datori la Marius. Care e Id lui pe motociclism? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 habar nu am tre sa-l intrebam pe Dragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 habar nu am tre sa-l intrebam pe Dragon Pai nu vezi ca nu mai intra nimeni pe net sambata seara. Toti sint sub dus sau sub ...... altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 CUM PUTETI SPUNE CA NU INTRA NIMENI PE NET SAMBATA SEARA ? Imi pica ochii in gura de somn si intre timp am aflat ca tre sa dau si ceasul cu o ora inainte ! Asa ca va trebuii sa ma trezesc sa plec la tura cu motorul peste doar 6 ore, promit sa fac niste poze pt voi sa vedeti offroad adevarat cu KTM 950 , Honda Transalp, inca o Honda, Triumf Tiger si Aprilia Caponord daca o sa reusesc sa ma tin dupa ei pe drumul de macadam pe cursul Dunarii aproape de mare ! Dar ca sa nu va mai plictisesc baietii va mai spun doar atat : Silvica te pupam si multumim pt gazduire - "esti un baiat de zahar" , iar data "aviatoare" vb cu baietii si daca mai procedezi asa iti mancam urechile Mariuse - multumim pt tot "a fost perfecta ciorba de burta" si promit in drumurile spre mare consumatie la carciuma- tre sa ne dai telefonul tau !!!!!!!!!!! somn usor baieti pt ca eu o sa dorm 5 ore si un pic neintors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Da,foarte frumos a fost,mai mergem si cu alte ocazii adica cand se face mai cald ca am degerat de frig.Eu vreau sa ma mai dau acolo pe pietrisul ala de la intrare ca mi-a placut. Multim baieti de gazduire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvy83700 Postat Martie 26, 2006 Autor Share Postat Martie 26, 2006 Nu cred ca Marius are cont pe site. Dar am sa il ajut eu sa-si faca! Aveti grija si sper ca weekendul viitor "nu ma lasa-ti iar acasa". PS: Paule.... promit ca am sa batatoresc pietrisul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Frumos !!! Dar ce a-ti pozat masini ? Cunosc acel V-STORM !! Cine il omora asa ? P.S. Nu vad poze cu gratarul !!! P.P.S. Dragonul are deja club ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Poze baieti si iar poze ! cei din brigada- va anunt ca in weekend-ul asta se merge la VIDRARU , asa ca cine pofteste e binevenit ! P.S. : uitati-va la topic-ul Rally raid Dobrogean deschis de Ketemeu !!!!! Poze baieti si iar poze ! cei din brigada- va anunt ca in weekend-ul asta se merge la VIDRARU , asa ca cine pofteste e binevenit ! P.S. : uitati-va la topic-ul Rally raid Dobrogean deschis de Ketemeu !!!!! Poze baieti si iar poze ! cei din brigada- va anunt ca in weekend-ul asta se merge la VIDRARU , asa ca cine pofteste e binevenit ! P.S. : uitati-va la topic-ul Rally raid Dobrogean deschis de Ketemeu !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 SAMBATA 1.04.2006 ora 7:40 la ARC. Dar fara pacaleli de 1 Aprilie BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Maine la 07:40 dimineata eu voi fi la Arcul de Triumf, nu vb de pacaleli Andrei pt ca cine nu va veni se va pacali singur ! Drumul o sa fie super, Paul mi-a comfirmat ca vine sigur asa ca ne vedem la arc, pe Silviu, Virgil, Catalin o sa-i sun chiar eu in cursul zilei de azi sa mai dea o comfirare, Virgil cred ca mai vine cu inca cineva cu un Varadero- o sa vedem maine dimineata! Ps: te-am sunat si nu raspunzi DE CE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate