air_tuddy Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 va rog sa imi spuneti unde este reprezentanta sau dealer sau unde se pot gasi piese originale pentru harley-davidson(cat mai aproape de Cluj) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
air_tuddy Postat Martie 26, 2006 Autor Share Postat Martie 26, 2006 va rog ajutati-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Ai si tu un pic de rabdare. Azi e frumos pe afara si lumea se plimba. O sa primesti un raspuns mai pe seara sau miine. P.S. La SMAEB a fost un chopper construit pe baza unui HD de catre Daytona Twins. Pune o intrebare la ei, poate te ajuta cu piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Ai si tu un pic de rabdare. Azi e frumos pe afara si lumea se plimba. O sa primesti un raspuns mai pe seara sau miine. P.S. La SMAEB a fost un chopper construit pe baza unui HD de catre Daytona Twins. Pune o intrebare la ei, poate te ajuta cu piese. Reprezentanta nu exista in romania. Eu stiu doua surse de piese: La Vova la Daytona Motors(Bucuresti) sau Catalin SCS Botosani. Amandoua sunt la fel de aprope cred de Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 va rog sa imi spuneti unde este reprezentanta sau dealer sau unde se pot gasi piese originale pentru harley-davidson(cat mai aproape de Cluj) In Budapesta http://www.harley-davidson.hu Cluj - Bucuresti 421 Km Cluj - Budapesta 405 Km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Este si in Galati un neamtz care are un shop/service moto si se lauda ca e si reprezentantza HD, stiu ca-i cam departe de Cluj .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Este si in Galati un neamtz care are un shop/service moto si se lauda ca e si reprezentantza HD, stiu ca-i cam departe de Cluj .......... reprezentanta my ass, nu exista reprezentanta in romania, poate cumpara de la un dealer din afara motoarele si piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate