puya123123 Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 pe la palatul copiilor am auzit ca acum o ora un motociclist a fost agatat de oglinda unei masini si a zburat drept in stalp,nu prea stiu detalii,mi-a zis un baiat care cica a vazut tot..sper ca e intreg .,.. doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Sa speram ca nu e nimic grav. Inca mai era politia acolo? Cineva se ocupa de moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 26, 2006 Autor Share Postat Martie 26, 2006 eu nu stiu nimic,decat din ce mi-a povestit amicul meu....si nu ar fi minti,e motociclist de 22 ani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 omule a fost un accident pe acolo dar acum cateva zile...de acolo vin si nu am vazut nimic...sper sa fie asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 sa speram ca nu este nimic grav! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 a trecut cineva pe acolo exact dupa accident si mi-a dat un telefon sa ma intrebe de sanatate... dar nu stiu despre ce e vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 27, 2006 Autor Share Postat Martie 27, 2006 nimeni nu stie nimic,,,? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Si totusi sper sa nu fie nimic real!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 27, 2006 Autor Share Postat Martie 27, 2006 e real sigur..tot ce am aflat in plus,ca motociclistul era constient si ca l-a luat salvarea,cica motocicleta era "mai veche"..mai mult n-am aflat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 E nasol sa stii ca o fost un accident dar sa nu stii cine ii accidentatul.O fost recent un accident urat in Arad si nimeni nu stia cine ii,am dat vreo 5 telefoane dar nimic,si poate ii vre-un amic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate