snowboarderro Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 stephon sa inteleg k eu fac sariturile alea de pe poster? =)).de anu trecut astept intrunirea:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 30, 2009 Autor Share Postat Iulie 30, 2009 pai...vezi ca anul asta te asteapta o mica surpriza! deci...asteptam si ceva sarituri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 pai...vezi ca anul asta te asteapta o mica surpriza! deci...asteptam si ceva sarituri! da dar sa fie o surpriza de cativa metri kla ciolpani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 30, 2009 Autor Share Postat Iulie 30, 2009 sa vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei67 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 ne vedem pe deal la Talea, respect participantilor. anul trecut a fost super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) Mai anul trecut m-am simtit foarte bine, locatia imi place la nebunie. Mai putin treaba cu masinile si satenii din jur care au venit ca la balci...dar sper ca anul asta sa fie mai bine. Eram dupa accident asa ca am venit cu masina, acum cred ca vin pasagera ca mi-am vandut motorul...dar tot vin! Aduc brigada de oameni petrecareti! Aaaa...si va rugam, mai multe locuri cu umbra, pls!!! Editat Iulie 30, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 O intalnire la care nu am ajuns niciodata din pacate.Anul asta pica nasol pentru mine -dupa concediu.PROMIT CA FAC TOT CE IMI STA IN PUTINTA SA AJUNG.M-am scarbit de intalnirile cu iz comercial.Asta nu este una din ele si am auzit numai vorbe bune.Sa ne vedem cu bine.Un numar de telefon pentru informatii suplimentare si alte cele? Am intrebat si nu mi s-a raspuns.Am inteles eu bine sau este o intalnire doar intre prieteni?Nu as vrea sa ma simt in plus.Deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Am intrebat si nu mi s-a raspuns.Am inteles eu bine sau este o intalnire doar intre prieteni?Nu as vrea sa ma simt in plus.Deci? Deci,,,,,,, vino , prieteni din toata tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Am intrebat si nu mi s-a raspuns.Am inteles eu bine sau este o intalnire doar intre prieteni?Nu as vrea sa ma simt in plus.Deci? da adik fara figuri de bucuresti,sau alte zone,si cand zic figuri ma refer la cei careisi cumpara motor pt k e cool si agatzi pitzipoance. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Cand umblii cu monopost nu cred ca iti arde de agatat,nu?Uita-te sa vezi ca sunt vechi in bransa si nu cred ca ma incadrez printre cei de care spui tu.Fac tot ce pot sa ajung. Mesaj completat Cand umblii cu monopost nu cred ca iti arde de agatat,nu?Uita-te sa vezi ca sunt vechi in bransa si nu cred ca ma incadrez printre cei de care spui tu.Fac tot ce pot sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) Aaaa...si va rugam, mai multe locuri cu umbra, pls!!! eu anul trecut am stat la umbra berilor reci Editat Iulie 31, 2009 de brocko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Mai anul trecut m-am simtit foarte bine, locatia imi place la nebunie. Mai putin treaba cu masinile si satenii din jur care au venit ca la balci...dar sper ca anul asta sa fie mai bine. Eram dupa accident asa ca am venit cu masina, acum cred ca vin pasagera ca mi-am vandut motorul...dar tot vin! Aduc brigada de oameni petrecareti!Aaaa...si va rugam, mai multe locuri cu umbra, pls!!! buei.... mi-am vazut cortu si tzoacla . raven.. dau o bere pt poza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 buei.... mi-am vazut cortu si tzoacla . raven.. dau o bere pt poza asta Da-mi un pm si zi-mi care esti acolo, ca mai am poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Da-mi un pm si zi-mi care esti acolo, ca mai am poze... acolo unde?? acolo la breaza?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 acolo unde?? acolo la breaza?? Am crezut ca e ceva mai vizibil...e, iti fac anul asta poate tot intamplator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Cand umblii cu monopost nu cred ca iti arde de agatat,nu?Uita-te sa vezi ca sunt vechi in bransa si nu cred ca ma incadrez printre cei de care spui tu.Fac tot ce pot sa ajung.Mesaj completat Cand umblii cu monopost nu cred ca iti arde de agatat,nu?Uita-te sa vezi ca sunt vechi in bransa si nu cred ca ma incadrez printre cei de care spui tu.Fac tot ce pot sa ajung. loooooooll.......unde dai si unde doare,eu ziceam in general nu ma refereamla tine. nu cred k e cazu sa vb de vechime in bransha .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 apar si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 loooooooll.......unde dai si unde doare,eu ziceam in general nu ma refereamla tine.Poate ca nu,dar se putea interpreta gresit ca ai safirmat chestia exact dupa intrebarea mea,nu?In fine,nu mai conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fallen_Angel Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 sa vad cum stau cu finantele poate reusesc sa apar si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 ieri am facut o mica plimbare pana la talea.vezi foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 am fost si eu anu trecut acolo.. si as fi venit pt bulzu si pastrama de oaie ca tare bune o fost...insa uichendul ala e dat marii.. insa pt cine vrea sa mearga, sa mearga din toata inima ca merita!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Bulz ,bere ,pastrama, bulz bere pastrama, si ar la fel Asta o sa fac la BREAZA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Bai tata, anul trecut eram plecat in concediu, anul asta sunt in concediu iara.. WTF?? Pai tu ti-l faci cu mana ta si te mai si miri. Stephoane anu trecut m-am dus ca babalacii la greci in concediu...si am ratat intrunirea. Anul asta ne vedem acolo inca de vineri. Abia astept...formatia aia vine pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 bravo pt prezentare. treaba cu pensiunile si tot ce trebuie nota 10. noi cei din buzau cred ca o sa venim cativa mai mult ca sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 4, 2009 Autor Share Postat August 4, 2009 @Survolaj...am facut contract cu formatia pe 20 de ani! @Radu46...va astept cu tzuica, sunca si branza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate