mbm Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 am auzit s-a mai facut acum 2 sau 3 ani. din cate stiu eu nu este nici o intalnire la inceput de august si cred ca o intalnire ad-hoc ar fi binevenita. noi ne-am gandit la "7 scari ca si locatie" , adica la Timisul de Sus, e o poienita unde se poate sta cu cortul. se mai baga cineva? este vorba de week-end-ul 31 iulie-2 august. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 am auzit s-a mai facut acum 2 sau 3 ani. din cate stiu eu nu este nici o intalnire la inceput de august si cred ca o intalnire ad-hoc ar fi binevenita. noi ne-am gandit la "7 scari ca si locatie" , adica la Timisul de Sus, e o poienita unde se poate sta cu cortul. se mai baga cineva? este vorba de week-end-ul 31 iulie-2 august. /index.php?showtopic=394496 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Right, in zona 7 scari nu prea te mai lasa cu foc si supravegheaza mereu jandarmii; macar e curata zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 pe 7-8-9 august este o intalnire pe acolo baga ochiul. campingul este chiar la poalele muntelui. la 7 scari. /index.php?showtopic=400122 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Iulie 24, 2009 Autor Share Postat Iulie 24, 2009 multumesc pentru info, nu vazusem celelalte topicuri. ori schimbam locatia ori ne orientam si noi spre celelalte intalniri. numa bene. cred ca topicul se poate sterge!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate