cristigh Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) PRIMA INTRUNIRE PE TARA A HORNETISTILOR LOCATIA: Camping Dirste (camping cu traditie de 40 ani - loc pt corturi cu 13 lei, la casutza - 55lei/2 paturi simple....) mai multe info despre locatie gasiti aici sau PLIANT CAMPING 1 PLIANT CAMPING 2 PERIOADA: 7-8-9 AUGUST. Unii pleaca de vineri, altii de sambata. pt mai multe detalii verificati pulsul inainte de plecare (care pe unde si cu cine pleaca) pe topicul hornetelor CINE VINE?: Lista celor care s-au inscris pana acum: 1. MetalWarrior + prietena - la casuta - vineri & sambata 2. rookie22 - sambata si duminica 3. george05 - la cort 4. danny_nt + prietena - la casuta 5. cristigh - la casuta - sambata si duminica 6. stel_ice + sotia - la cort 7. catamenia + prietena - la casuta - vineri & sambata 8. Stephon - la casuta 9. cappac44 + prietena - la casuta 10. grigu & pitica - la cort 11. thea +/- monopost - cort 12. Orcul - 13. indispus + prietena - la casuta 14. darkbay + prietena - la cort 15. sorin128 + sotia - la cort 16. Daniel_S (maddog14dan) + prietena - la cort 17. Cristi_G - la cort 18. Algabone - casuta - vineri & sambata 19. Horhellito + sotia - casuta - vineri & sambata. Asteptam pe toata lumea la un foc de tabara cu Hornete sau NON-Hornete la BV (sau in piata constitutiei la ora 8pm in fiecare joi sa ne cunoastem) Editat Iulie 23, 2009 de cristigh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 PRIMA INTRUNIRE PE TARA A HORNETISTILOR LOCATIA: Camping Dirste (camping cu traditie de 40 ani - loc pt corturi cu 13 lei, la casutza - 55lei/2 paturi simple....) mai multe info despre locatie gasiti aici sau PLIANT CAMPING 1 PLIANT CAMPING 2 PERIOADA: 7-8-9 AUGUST. Unii pleaca de vineri, altii de sambata. pt mai multe detalii verificati pulsul inainte de plecare (care pe unde si cu cine pleaca) pe topicul hornetelor CINE VINE?: Lista celor care s-au inscris pana acum: 1. MetalWarrior + prietena - la casuta - vineri & sambata 2. rookie22 - sambata si duminica 3. george05 - la cort 4. danny_nt + prietena - la casuta 5. cristigh - la casuta - sambata si duminica 6. stel_ice + sotia - la cort 7. catamenia + prietena - la casuta - vineri & sambata 8. Stephon - la casuta 9. cappac44 + prietena - la casuta 10. grigu & pitica - la cort 11. thea +/- monopost - cort 12. Orcul - 13. indispus + prietena - la casuta 14. darkbay + prietena - la cort 15. sorin128 + sotia - la cort 16. Daniel_S (maddog14dan) + prietena - la cort 17. Cristi_G - la cort 18. Algabone - casuta - vineri & sambata 19. Horhellito + sotia - casuta - vineri & sambata. Asteptam pe toata lumea la un foc de tabara cu Hornete sau NON-Hornete la BV (sau in piata constitutiei la ora 8pm in fiecare joi sa ne cunoastem) Evident ca bazaim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Cum sunt cap de lista, se stie ca voi fi prezent. De asemenea prezent si diseara la 20.00, Constitutiei...pe canicula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 PRIMA INTRUNIRE PE TARA A HORNETISTILOR LOCATIA: Camping Dirste (camping cu traditie de 40 ani - loc pt corturi cu 13 lei, la casutza - 55lei/2 paturi simple....) mai multe info despre locatie gasiti aici sau PLIANT CAMPING 1 PLIANT CAMPING 2 PERIOADA: 7-8-9 AUGUST. Unii pleaca de vineri, altii de sambata. pt mai multe detalii verificati pulsul inainte de plecare (care pe unde si cu cine pleaca) pe topicul hornetelor CINE VINE?: Lista celor care s-au inscris pana acum: 1. MetalWarrior + prietena - la casuta - vineri & sambata 2. rookie22 - sambata si duminica 3. george05 - la cort 4. danny_nt + prietena - la casuta 5. cristigh - la casuta - sambata si duminica 6. stel_ice + sotia - la cort 7. catamenia + prietena - la casuta - vineri & sambata 8. Stephon - la casuta 9. cappac44 + prietena - la casuta 10. grigu & pitica - la cort 11. thea +/- monopost - cort 12. Orcul - 13. indispus + prietena - la casuta 14. darkbay + prietena - la cort 15. sorin128 + sotia - la cort 16. Daniel_S (maddog14dan) + prietena - la cort 17. Cristi_G - la cort 18. Algabone - casuta - vineri & sambata 19. Horhellito + sotia - casuta - vineri & sambata. Asteptam pe toata lumea la un foc de tabara cu Hornete sau NON-Hornete la BV (sau in piata constitutiei la ora 8pm in fiecare joi sa ne cunoastem) Nu stiu inca, daca voi veni cu cineva, dar in mod cert voi fi acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Iulie 24, 2009 Autor Share Postat Iulie 24, 2009 am facut rezervare pt cinci casutze pentru 8 august pt toti cei care au dat avans 55 lei. se pare ca pentru corturi tariful este de 13 lei PENTRU O PERSOANA. nu mai au multe casutze in perioada aia deci cine mai vrea sa faca o rezervare sa imi dea un tel. 0726.676.355 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Vremea sa fie buna ca loc de campare este destul. Si apoi cine doarme vineri seara nush...bautura sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Vremea sa fie buna ca loc de campare este destul. Si apoi cine doarme vineri seara nush...bautura sa fie true that!!!si bautura si distractie va fi.... ...... eu voi ajunge acolo,daca nu rupe ploaia,in jur de ora 4 dupa masa cel tarziu.....gasesc pe ci8neva acolo dintre viespari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 (editat) true that!!!si bautura si distractie va fi.... ...... eu voi ajunge acolo,daca nu rupe ploaia,in jur de ora 4 dupa masa cel tarziu.....gasesc pe ci8neva acolo dintre viespari? eu si cu inca doi de principiu o sa ajungem tot vineri seara, dar noi abia pe la 4 plecam deci nu o sa ajungem chiar asa devreme...vbim maine la intalnire de cine vine vineri si de unde plecam etc, banuiesc, nu? mai discutam oricum pana atunci insa ...abia astept:D chiar, avem ceva planuri de actiuni pt sambata ?) sau e doar chill si frecat menta in grup? Editat Iulie 29, 2009 de thea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 eu si cu inca doi de principiu o sa ajungem tot vineri seara, dar noi abia pe la 4 plecam deci nu o sa ajungem chiar asa devreme...vbim maine la intalnire de cine vine vineri si de unde plecam etc, banuiesc, nu? mai discutam oricum pana atunci insa ...abia astept:D chiar, avem ceva planuri de actiuni pt sambata ?) sau e doar chill si frecat menta in grup? noah nu ii nici un bai atunci.daca ajung primul,va astept cu paharul de palinca la intrare ...fine with me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 eu o sa vin de vineri! de ajuns...pot ajunge oricand, nu de alta dar fac 45 de minute pana acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 eu o sa vin de vineri! de ajuns...pot ajunge oricand, nu de alta dar fac 45 de minute pana acolo! apoi maestre,ne vedem noi doi acolo vineri mai devreme si punem tara la cale ....da-mi te rog pe PM numarul tau de telefon sa ne putem intelege calumea ce si cum. Mesaj completat am o rugaminte catre cei care vin de vineri.....nu imi lasati va rog unu sau altu numere de telefon pe PM?ca nu mi-ar prinde rau.sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 In curand o sa ai numarul meu de telefon Incepem sa stabilim un loc de plecare(eu propun Biker's Otopeni - cu rezervorul plin, sau daca nu, se poate alimenta si la benzinaria de langa) si ora de plecare(eu pot la orice ora) pentru plecarea de vineri? Care, la ce ora scapa de la servici sau cine isi ia zi libera vineri sa mergem dis de dimineata, pe racoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Iulie 31, 2009 Autor Share Postat Iulie 31, 2009 eu o sa plec mai devreme de la munca vineri....DAAR... nu reusesc sa ajung mai repede de ora 16 la biker's otopeni In curand o sa ai numarul meu de telefon Incepem sa stabilim un loc de plecare(eu propun Biker's Otopeni - cu rezervorul plin, sau daca nu, se poate alimenta si la benzinaria de langa) si ora de plecare(eu pot la orice ora) pentru plecarea de vineri? Care, la ce ora scapa de la servici sau cine isi ia zi libera vineri sa mergem dis de dimineata, pe racoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Pana la urma vii si tu de vineri? Daca altii nu se anunta mai devreme de ora respectiva, atunci facem grup la ora 16.00, Biker's Otopeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Da' pe la 18 nu se poate face cumva un grup ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Da' pe la 18 nu se poate face cumva un grup ? Eu consider ca este prea tarziu, si avand toata ziua libera, eu, sa mai plec si la lasarea serii e prea de tot. Daca se face grup la 16.00 sau mai devreme voi pleca atunci. Daca nu plec de unul singur la 12.00-13.00 si ma intalnesc acolo cu George, va asteptam veseli cu ceva sticle goale si unele pline pentru voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Eu consider ca este prea tarziu, si avand toata ziua libera, eu, sa mai plec si la lasarea serii e prea de tot. Daca se face grup la 16.00 sau mai devreme voi pleca atunci. Daca nu plec de unul singur la 12.00-13.00 si ma intalnesc acolo cu George, va asteptam veseli cu ceva sticle goale si unele pline pentru voi sticle pline pt toata lumea.... ...si voie buna.....eu mi-am facut toate aranajamentele si voi pleca,de unu singur,la ora 10.00 din baia mare.si am 380km pana la brasov.asta,in ritm babesc,inseamna 5 ore cu pauze de cafea si poze.deci,cine e nerabdator sa ajunga acolo,eu voi fi acolo..gata de party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 da la 17:00 nu se poate, ca sa fie intre 16 si 18? 16 e un pic prea devreme pt mine dar 18 e cam tarziu, so ce ziceti de 17 la otopeni in bikers? noi suntem inca trei care plecam de vineri deci ne-am aduna cate ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cappac44 Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Vad ca se strang ceva oameni pt ziua de vineri, atunci ma bag si eu. Hotarati ora si locul si sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Georgicaaaa...nu te mai vaita "ca femeile" ca ai 380 de km pana la BV! ))) e 'eftin, de vara! hai cu tzuica aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 eu cred c-o sa zic pass la trippul asta din motive de chit de lant. m-am intors cam epuizat fizic si financiar de la greci dar a meritat. have fun in caz ca nu ne mai vedem pana atunci si sa beti si pt mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Georgicaaaa...nu te mai vaita "ca femeile" ca ai 380 de km pana la BV! ))) e 'eftin, de vara! hai cu tzuica aia! nu ma vait..ma laud ....palincomicina o astept sa vina pe marti ......`eftin nu e,dar ce conteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Salutare... sambata pleaca cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 (editat) Aici ...prognoza pe week-end la Brasov.... ....cica Vineri va fi un pic cam ploaie.... ..... @Cristigh : Ai mei s-au razgandit cu privire la cazarea la cort. Am rezervat eu direct niste casute pentru ei asa ca avansul pentru cort pica. Mai vorbim Joi la Constitutiei. Eu am sa ajung pe la si jumate ca trebuie sa o iau si pe nevasta-mea.... Editat August 4, 2009 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat August 4, 2009 Autor Share Postat August 4, 2009 joi ne vedem toti inainte de plecare. eu trebuie sa dau totii banii de avans inapoi la toata lumea pt ca cei de la camping nu au vrut sa fac transfer bancar Aici ...prognoza pe week-end la Brasov.... ....cica Vineri va fi un pic cam ploaie.... ..... @Cristigh : Ai mei s-au razgandit cu privire la cazarea la cort. Am rezervat eu direct niste casute pentru ei asa ca avansul pentru cort pica. Mai vorbim Joi la Constitutiei. Eu am sa ajung pe la si jumate ca trebuie sa o iau si pe nevasta-mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate