Aleko Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 (editat) Am deschis topicul ca sa pregatim ceea ce va fi editia de anul acesta. Cand: weekend de inceput de septembrie, probabil 4-6 Septembrie Unde: pe pajistea de langa rau la 7 Scari nu mai tine, ca ne gonesc jandarmii Astept idei cu locatii din centrul tarii. Editat Iulie 12, 2009 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Ce zici de Breaza, cred ca avem pile sa organizam acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 mai e frumos pe la Plaiu Foi de langa Zarnesti Si am un prieten care are teren pe acolo trece si paraul exact pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 (editat) Pai d.p. meu d.v. e ok, dar sa fie si 2-3 pensiuni pentru unii ca mine care nu stiu sa monteze cortul. La fel, pot sa propun comuna Dambovicioara din Arges, asa am si eu teren acolo si trece si paraul, plus Cheile Dambovicioarei de vizitat, etc. Curent gratis, macelarie la 2-3 km, gratar gratis, bere in atase si tot asa. Editat Iulie 12, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 E cabana plaiu foi aproape max 1km, cred ca vreo 400m. Magazine sunt in Zarnesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Lupule...daca sunteti hotarati...ma anunti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 probabil ca nu am sa vin, dar cica la plaiu' ala e tare frumos, as vota pentru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Salut!! Eu as zice ca ar fi foarte frumos daca ne-am intalni pe munte...Mai exact intre Bolboci si Pestera e un loc foarte frumos de camping. Apa proaspata din inima muntelui ,aer curat. Drumul este destul de bun pana sus, recent am fost pe acolo!! Acum nu imi sariti in cap...eu am propus !! Numai bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 13, 2009 Autor Share Postat Iulie 13, 2009 poi da, da Clujul e cam departe de sudul tarii, e cam greu sa reusesti sa faci intrunirea intr-un weekend. De-aia Bucegii sunt indicati, fiind in centrul tarii. Nici Breaza n-ar fi rea, dar tot asa e inca o ora de mers dinspre N spre S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelzeus Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Se poate face o intrunire la cabana Golomos care este situata pe langa Cheile Rasnovului,din Rasnov la vre-o 4 km inspre predeal este o zona superba.Cabana are 32 de locuri exista posibilitatea de a campa cu cortul,rau care trece pe langa cabana etc.daca sunteti interesati va stau la dispozitie pentru intrebari.Ps.Anul trecut acolo sa tinut intrunirea Transalpistilor link aici: Sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 (editat) Ba fratilor, nu vi-se pare ca Risnovul asta , e prea vizitat? Chiar nu mai exista alta locatie mai putin vizitata? Ce parere aveti de dealurile Buzaului,? minastirea Ciolanu. Editat Iulie 13, 2009 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Oho, daca da o mica ploaie la Ciolanu, suntem out. Deja pila, adica Stephonu, si-a aratat disponibilitatea pentru Busteni. Merg totusi pe zona "comerciala", adica Breaza, pentru ca nu suntem sihastri si poate e bine sa ne vada si altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Am fost la Plaiul Foi si votez pentru aceasta locatie.Acolo insa e cam dificil cu septelul de ursi.Mari si tupeisti.La cort e cam periculos.Dar daca inchiriem cabana.......,scapam de Mos Martin si de probleme.Locatia de la Dambovicioara este si mai tare.Ramane sa votam.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 La cabana la Plaiu Foii trebuie facute rezervarile de pe acum pentru septembrie. O sa pun o poza si cu terenul de la Dambovicioara, desi eu optez pentru ceea ce am spus de prima data> Breaza. Asteptam si alte propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Am pus si harta cu centrul tarii, sa stie Alecu unde este. Teoretic ar fi undeva intre localitatile Ticusu si Mandra, pe malul drept al raului Olt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Am pus si harta cu centrul tarii, sa stie Alecu unde este. Teoretic ar fi undeva intre localitatile Ticusu si Mandra, pe malul drept al raului Olt. Punctul ala nu e bun, acolo este bullseye-ul artileriei de la Cincu :-) Glumesc dar zona aia nu e buna, drumuri rupte(dj131e,c,104k sunt niste drumuri de carute prin iarba), satele alea sasesti s-au transformat in incubator de tigani, scapi de ursi si dai de ma-sa de dormit tot nu dormi. Ma inscriu si eu la adunare, dar las pe cei mai indepartati sa aleaga, pentru mine orice in raza de 150km in jurul BV e la indemana. O locatie mai salbatica, si totusi accesibila e la S de satul Sinca Veche, pe DN73A, Acces multiplu din DN1 Sercaia-Persani, dinspre Rasnov-Poiana Marului DN73A. Nu cred ca e vreun camping(am spus salbatica) dar paraie curg, e o manastire rupestra de vizitat, o manastire de maici pentru cine viziteaza asa ceva, localitati apropiate de carat bere sunt, iar drumul care duce in salbaticie este astfaltat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Eu cred ca am renuntat cam usor la 7 Scari.Unde ar trebui vorbit?La Directia Silvica sau la Primarie?....sa incercam sa intindem ''antenele'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Daca vreti ma interesez eu pentru 7scari. Merg si vorbesc ca sunt din Brasov, doar sa spuneti pe unde sa merg.Pe la Plaiu Foii sunt foarte multe drumuri forestiere pe unde se poate merge si cu motorul ca sunt bune(sau erau in primavara cand am fost eu ultima data). Pe Pestera este o zona frumoasa si se ajunge usor de la plai doar ca nu stiu sa fie pe acolo vreun loc bun pentru corturi ca dealurile sunt in panta si e posibil sa mai si nimeresti pe propietate privata si sa se ia cineva de noi ca stricam trifoiul sau ce planteaza aia pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Eu cred ca am renuntat cam usor la 7 Scari.Unde ar trebui vorbit?La Directia Silvica sau la Primarie?....sa incercam sa intindem ''antenele'' Desi nu am fost niciodata si eu zic sa nu se renunte asa usor la 7 Scari.Aleko,Krokodilu zice bine.E de apreciat efortul celorlalti dar ar trebui insistat tot aici.Oricum,voi veni, indiferent unde.Va salut pe toti,cu respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Salut. Mihai, eu cred ca ai gresit centrul axei. Centrul axei este pe undeva pe la Chituc s-au Grindul lupilor. Lasam gluma la o parte, daca nu se mai poate la 7 Scari sint de acord cu Breaza. Totusi cine ajunge prin zona la 7Scari ar putea sa se intereseze, zona este domeniu privat, nu, caci jandarmii nu au fost chiar asa de rauvoitori. Si-au facut meseria si pot spune ca au lasat-o moale. Nici sa ne ducem undeva la dracu-n carti iar nu e OK. Asa ca dati-va cu parerea si cu votul si vedem ce va iesi. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 ...pot sa propun comuna Dambovicioara din Arges, asa am si eu teren acolo si trece si paraul, plus Cheile Dambovicioarei de vizitat, etc. Curent gratis, macelarie la 2-3 km, gratar gratis, bere in atase si tot asa. Suna interesant(conditii beton)! Nu poti dezvolta putin, o descriere a zonei? Cate motoare ar avea loc, dar corturi? Apoi o mica organizare n-ar fii rea, eu zic sa punem mana de la mana cu ceva timp inainte sa luam o oaie, doua(de-o pastrama)... La 7 scari participantii, au fost civilizati, au lasat curat in urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelzeus Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 In orice caz unde va hotarati eu vin cu mobra sau sper sa ajung pe o distanta mai mare daca nu o iau la pas si tot ajung hai noroc si sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 va salut sunt interesat de aceasta intrunire dar fiind mai nou pe forum nu stiu exact despre ce este vorba . Daca cineva poate sa-mi dea unele informatii cu privire la aceasta actiune il rog sa o faca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 16, 2009 Autor Share Postat Iulie 16, 2009 In principiu se studiaza posibilitatea luarii legaturii cu autoritatile de la Dambu Morii (7 Scari) ca sa ne permita accesul in conditiile in care lasam curat si nu exageram (mult prea mult ) cu enduro pe sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Vorbeste sa pregateasca si niste busteni mai seriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate