Jump to content

mbm

Membru
 • Posts

  297
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  masterofdysharmony@yahoo.co.uk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targoviste
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  Tiger 1050

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  ij jupiter 4, Yamaha XJ 600 N Diversion, Honda CB1100 X11, BMW R1200GS, Triumph Tiger 1050

Recent Profile Visitors

943 profile views

mbm's Achievements

 1. Pt putin. Ma bucur ca i-ai dat de cap.
 2. Salut! Cel mai probabil e electrica. Daca nu invarte cand dai la automat: 1. verifica bornele de la baterie, 2. sigurantele in cutiuta de pe carena dreapta (acolo ar trebui sa fie) 3. mufa de la contact.
 3. Salut, Cunosc un baiat tanar care indeplineste cu brio majoritatea cerintelor jobului, singura exceptie fiind cea cu permisul categoria A. Imi poti spune, te rog, care este programul de lucru si grila salariala ? Mersi!
 4. Salut, Am fost intr-o situatie similara cu o masina, timp cca. 12 ani. Singurul document de care am avut nevoie a fost imputernicire autentificata de un notar (sau "procura" in termeni mai generali), in care erau specificate toate actiunile pe care le pot face in locul proprietarului masinii. Concret, am putut face orice actiuni: ITP, daune - RCA, amenzi, iesit din tara (in Bulgaria si Moldova), adaugand la actele specifice si acea imputernicire prin care mi se translata dreptul sa fac acea operatiune in locul proprietarului masinii. Of topic: poti chiar sa vinzi masina in numele proprietarului daca ai o impunternicire autentificata la notar in care este specificat acestu lucru. Sper sa iti fie de folos. Numai bine!
 5. Salut, Aici poti face ITP la motocicleta:https://www.itpgrup.ro/contact/contact-itpgrup-baneasa/
 6. Si eu am fost week-end-ul trecut pe bucla mare pe Sf. Gheorghe. 2 nopti - 2 zile jumate (de fapt duminica nu a tras mai deloc).A mers bine pe porumb si rama. Am luat 22 kg, fratemiu mai mult. btw, am luat cei mai mari bibani prinsi vreodata de mine, cca. 400g.
 7. Salut, Nu identific unde ai lansat ideea ca vrei enduro, deci presupun ca nu ai lansat-o tu. Ca detinator de BMW, iti recomand Transalp. Honda este mai fiabila si mai flexibila. Ca si costuri de intretinere, nu incape indoiala ca BMW este mai scump decat Honda.
 8. Salut, Cateva observatii punctuale: - Lucrarile de modernizare a fatadei necesita autorizatie de construire. - Presedintele asociatiei nu iti poate ingradi accesul in spatiile comune ale condominiumului sau pe terenul aferent blocului deoarece (cel mai porbabil) ai si tu in proprietate o cota indiviza neidentificata din aceste spatii si ai acelasi drepturi ca toti colocatarii - Orice decizie privind spatiile comune se ia exclusiv prin votul proprietarilor care fac parte din asociatia de proprietari - In cazul in care alegi solutia cu aplinisti utilitari, acestia trebuie sa stie si sa faca placari/tencuieli/zugraveli (scopul asta este, de fapt) - In afara de alpinisti utilitari, pentru o lucrare de dimensiuni reduse (un apartament) care nu necesita materiale grele (i.e. placare cu polistirem, finisat si zugravit) cea mai viabila solutie este nacela (nu incerc sa ii stric bussines-ul Kongly). Nacelele se inchiriaza cu ziua/ora si se pot amplasa chiar si pe strada, in functie de solutia din teren Sper sa iti fie de ajutor. Numai bine!
 9. Salut, Scrie in procura ce actiuni poate indeplini mandatarul in numele mandatorului (proprietarului de drept al bunului). Printre acestea ar trebui sa se regaseasca si "sa semneze in numele meu contractul de vanzare-cumparare, sa ma reprezinte administratia fiscala, sa stabileasca pretul". Nu exista riscuri pentru tine, atata timp cat procura este in forma autentica (adica are autentificarea unui notar public), mandatorul este proprietarul bunului si pretul stabilit este unul de buna credinta. Procedura este aceeasi ca cea prin care faci contractul direct cu proprietarul, singura diferenta fiind ca pe langa contractul de vanzare cumparare va trebui sa ceri si tu o copie a procurii si a actelor de identitate al ambilor (mandatar si mandator). Numai bine!
 10. Salut, Omologarea individuala este necesara (pe langa alte situatii care nu tin de constructia motocicletei) doar atunci cand sunt modificate caracteristicile specificate in CIV sau certificatul de conformitate. Cu exceptia manualului de utilizare al motocicletei, nu este specificata nicaieri lungimea cablurilor de la comenzi. Sigur, daca gasesti un tampit la ITP te intoarce si pentru ca iti schimba releul de semnalizare prea repede sau prea incet. Numai bine!
 11. Nu o sa ai nicio problema, cat timp nu modifici sasiul.
 12. Salut, Anvelopa de alta dimensiune fata de ce scrie in cartea tehnica este motiv de respingere (de fapt o sa recomande "revenire" dupa ameliorarea neconformitatii). Insa Bart are dreptate, nu e musai sa mergi statiile RAR pentru ITP, ci la una care este omologata RAR. Numai bine!
×
×
 • Create New...