Jump to content

mbm

Membru
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

About mbm

 • Rank
  Elevenist

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  masterofdysharmony@yahoo.co.uk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targoviste
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  R1200GS

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  ij jupiter 4Yamaha XJ 600 N Diversion, Honda CB1100 X11, BMW R1200GS

Recent Profile Visitors

855 profile views
 1. Salut, Am fost intr-o situatie similara cu o masina, timp cca. 12 ani. Singurul document de care am avut nevoie a fost imputernicire autentificata de un notar (sau "procura" in termeni mai generali), in care erau specificate toate actiunile pe care le pot face in locul proprietarului masinii. Concret, am putut face orice actiuni: ITP, daune - RCA, amenzi, iesit din tara (in Bulgaria si Moldova), adaugand la actele specifice si acea imputernicire prin care mi se translata dreptul sa fac acea operatiune in locul proprietarului masinii. Of topic: poti chiar sa vinzi masina in nume
 2. Salut, Aici poti face ITP la motocicleta:https://www.itpgrup.ro/contact/contact-itpgrup-baneasa/
 3. Si eu am fost week-end-ul trecut pe bucla mare pe Sf. Gheorghe. 2 nopti - 2 zile jumate (de fapt duminica nu a tras mai deloc).A mers bine pe porumb si rama. Am luat 22 kg, fratemiu mai mult. btw, am luat cei mai mari bibani prinsi vreodata de mine, cca. 400g.
 4. Salut, Nu identific unde ai lansat ideea ca vrei enduro, deci presupun ca nu ai lansat-o tu. Ca detinator de BMW, iti recomand Transalp. Honda este mai fiabila si mai flexibila. Ca si costuri de intretinere, nu incape indoiala ca BMW este mai scump decat Honda.
 5. Salut, Cateva observatii punctuale: - Lucrarile de modernizare a fatadei necesita autorizatie de construire. - Presedintele asociatiei nu iti poate ingradi accesul in spatiile comune ale condominiumului sau pe terenul aferent blocului deoarece (cel mai porbabil) ai si tu in proprietate o cota indiviza neidentificata din aceste spatii si ai acelasi drepturi ca toti colocatarii - Orice decizie privind spatiile comune se ia exclusiv prin votul proprietarilor care fac parte din asociatia de proprietari - In cazul in care alegi solutia cu aplinisti utilitari, acestia treb
 6. Salut, Scrie in procura ce actiuni poate indeplini mandatarul in numele mandatorului (proprietarului de drept al bunului). Printre acestea ar trebui sa se regaseasca si "sa semneze in numele meu contractul de vanzare-cumparare, sa ma reprezinte administratia fiscala, sa stabileasca pretul". Nu exista riscuri pentru tine, atata timp cat procura este in forma autentica (adica are autentificarea unui notar public), mandatorul este proprietarul bunului si pretul stabilit este unul de buna credinta. Procedura este aceeasi ca cea prin care faci contractul direct cu proprietarul, singura di
 7. Salut, Omologarea individuala este necesara (pe langa alte situatii care nu tin de constructia motocicletei) doar atunci cand sunt modificate caracteristicile specificate in CIV sau certificatul de conformitate. Cu exceptia manualului de utilizare al motocicletei, nu este specificata nicaieri lungimea cablurilor de la comenzi. Sigur, daca gasesti un tampit la ITP te intoarce si pentru ca iti schimba releul de semnalizare prea repede sau prea incet. Numai bine!
 8. Nu o sa ai nicio problema, cat timp nu modifici sasiul.
 9. Salut, Anvelopa de alta dimensiune fata de ce scrie in cartea tehnica este motiv de respingere (de fapt o sa recomande "revenire" dupa ameliorarea neconformitatii). Insa Bart are dreptate, nu e musai sa mergi statiile RAR pentru ITP, ci la una care este omologata RAR. Numai bine!
 10. Downtown Fitness, la Piata Ion Mihalache (5-10 min de mers pe jos de la Piata Victoriei). Sala e decenta, zic eu. Nu are bazin. Numai bine!
 11. Salut! Ori nu ai dat toate datele situatiei, ori motorul nu este cumparat din tara. In RO, radierea de la autoritatea locala fiscala ("scoaterea de la primarie" sau "de la impozit") se face prin aplicarea unei vize pe contractul de v-c si invalidarea pozitiei din sistemul electronic ("din rolul fiscal") al vanzatorului. Procedura echivalenta trebuie efectuata de cumparator in termen de 30 de zile ("sa o bagi la impozit" pe numele tau). Ambele operatiuni se fac pe loc, fara programare la directiile autoritatilor locale si dureaza 10 min. Un cvc nu expira, deci poti sa stai linistit din privi
 12. Stromo 250 (cel de care a zis @XorX) am si eu. Luat de pe olx la vreo 300 lei (nou) cu tot cu masca heliomata (automata, de se prinde pe cap). Am sudat din prima un gard la tara, adica cca. 1kg de electrozi de 2.5 rutilici si nici macar nu a intrat in protectie sa se opreasca + alte mici chestii de-a lungul timpului. Dezavantaj este ca vine cu cabluri scurte si trebuie sa il tii agatat pe umar daca sudezi stand in picioare. Plus ca a trebuit sa ii schimb clestele de masa pentru ca mi l-a topit (pusesem invers clablurile pe borne). Deci, daca sudezi in regim de hobby, isi face treaba.
×
×
 • Create New...