Jump to content

mbm

Membru
 • Content Count

  289
 • Joined

 • Last visited

About mbm

 • Rank
  Elevenist

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  masterofdysharmony@yahoo.co.uk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targoviste
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  R1200GS

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  ij jupiter 4Yamaha XJ 600 N Diversion, Honda CB1100 X11, BMW R1200GS

Recent Profile Visitors

644 profile views
 1. Salut, Scrie in procura ce actiuni poate indeplini mandatarul in numele mandatorului (proprietarului de drept al bunului). Printre acestea ar trebui sa se regaseasca si "sa semneze in numele meu contractul de vanzare-cumparare, sa ma reprezinte administratia fiscala, sa stabileasca pretul". Nu exista riscuri pentru tine, atata timp cat procura este in forma autentica (adica are autentificarea unui notar public), mandatorul este proprietarul bunului si pretul stabilit este unul de buna credinta. Procedura este aceeasi ca cea prin care faci contractul direct cu proprietarul, singura diferenta fiind ca pe langa contractul de vanzare cumparare va trebui sa ceri si tu o copie a procurii si a actelor de identitate al ambilor (mandatar si mandator). Numai bine!
 2. Salut, Omologarea individuala este necesara (pe langa alte situatii care nu tin de constructia motocicletei) doar atunci cand sunt modificate caracteristicile specificate in CIV sau certificatul de conformitate. Cu exceptia manualului de utilizare al motocicletei, nu este specificata nicaieri lungimea cablurilor de la comenzi. Sigur, daca gasesti un tampit la ITP te intoarce si pentru ca iti schimba releul de semnalizare prea repede sau prea incet. Numai bine!
 3. Nu o sa ai nicio problema, cat timp nu modifici sasiul.
 4. Salut, Anvelopa de alta dimensiune fata de ce scrie in cartea tehnica este motiv de respingere (de fapt o sa recomande "revenire" dupa ameliorarea neconformitatii). Insa Bart are dreptate, nu e musai sa mergi statiile RAR pentru ITP, ci la una care este omologata RAR. Numai bine!
 5. Downtown Fitness, la Piata Ion Mihalache (5-10 min de mers pe jos de la Piata Victoriei). Sala e decenta, zic eu. Nu are bazin. Numai bine!
 6. Salut! Ori nu ai dat toate datele situatiei, ori motorul nu este cumparat din tara. In RO, radierea de la autoritatea locala fiscala ("scoaterea de la primarie" sau "de la impozit") se face prin aplicarea unei vize pe contractul de v-c si invalidarea pozitiei din sistemul electronic ("din rolul fiscal") al vanzatorului. Procedura echivalenta trebuie efectuata de cumparator in termen de 30 de zile ("sa o bagi la impozit" pe numele tau). Ambele operatiuni se fac pe loc, fara programare la directiile autoritatilor locale si dureaza 10 min. Un cvc nu expira, deci poti sa stai linistit din privinta faptului ca nu mai e valabil.
 7. Stromo 250 (cel de care a zis @XorX) am si eu. Luat de pe olx la vreo 300 lei (nou) cu tot cu masca heliomata (automata, de se prinde pe cap). Am sudat din prima un gard la tara, adica cca. 1kg de electrozi de 2.5 rutilici si nici macar nu a intrat in protectie sa se opreasca + alte mici chestii de-a lungul timpului. Dezavantaj este ca vine cu cabluri scurte si trebuie sa il tii agatat pe umar daca sudezi stand in picioare. Plus ca a trebuit sa ii schimb clestele de masa pentru ca mi l-a topit (pusesem invers clablurile pe borne). Deci, daca sudezi in regim de hobby, isi face treaba.
 8. @everon : nu a fost un atac la persoana observatia cu "pescarul roman", a fost doar ca si comentariu adiacent. Am citit post-urile tale si cred ca sunt rezonabile. @GoodKat: Balta Gostilele (cca. 30 km de Buc, asa se numeste si localitatea), taxa 50 lei/zi. Am fost luni si am luat cam 3 kg de caras marisor+ rosioara mica si enervanta, la vierme si mamaliga. Bonus o broasca testoasa. Bujoreni (cca. 40 km de Buc, spre Alexandria), fara plata. Am fost acum vreo 3 saptamani si am luat vreo 5 kg de caras mic (un lat de palma), la vierme. La ambele se ajunge cu masina pana langa apa. Nu stiu daca se incadreaza la aproape de Bucuresti pentru tine, dar eu pe astea le stiu. Numai bine!
 9. Eu nu. Dar ar fi fost in "spiritul topicului" sa mai zicem detalii despre balti din astea pentru distractie, fara pretentii de capturi mari, pentru cei care au acces la ele. Daca nu vrei sa zici, nu-i bai. Am observat ca majoritatea pescarilor raspund la intrebarea "la ce a tras mai bine?" cu "la undita!". Treaba romaneasca! Noi sa fim sanatosi. Fire zbuciumate!
 10. @everon, ne zici si noua unde e balta si care sunt conditiile (taxa, acces, etc)?
 11. Foarte tare! Am vazut topicul si pana m-am logat ca sa te intreb daca nu vrei un 1200 GS pe el, ai postat tu pozele. Succes!
×
×
 • Create New...