zimbra Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Va invitam pe data de 31 iulie- 2 august la intalnirea moto a Zimbrilor din PIATRA -NEAMT. Intalnirea va avea loc in zona Bicaz la Pensiunea Baicu Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon : - 0745 / 852375 Muraru Romeo - 0744 / 797710 Manole Ovidiu - 0734 / 804539 Albu Catalina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Va invitam pe data de 31 iulie- 2 august la intalnirea moto a Zimbrilor din PIATRA -NEAMT. Intalnirea va avea loc in zona Bicaz la Pensiunea Baicu Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon : - 0745 / 852375 Muraru Romeo - 0744 / 797710 Manole Ovidiu - 0734 / 804539 Albu Catalina Exista ceva hotel/motel pe acolo sau e un eveniment exclusiv pentru cei pasionati de stat la cort? Ce se intampla de fapt acolo, poti sa postezi un program? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooyama Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Exista ceva hotel/motel pe acolo sau e un eveniment exclusiv pentru cei pasionati de stat la cort? Ce se intampla de fapt acolo, poti sa postezi un program? este si motel (de fapt, casute sau camere), se apote merge si cu cortul si preturile sunt...de criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 este si motel (de fapt, casute sau camere), se apote merge si cu cortul si preturile sunt...de criza F tare,incerc sa ajung si eu Recomand intrunirea,organizatorii sunt oameni de nota 10 si sunt sigur ca tot de nota 10 va fi si intrunirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooyama Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 F tare,incerc sa ajung si eu Recomand intrunirea,organizatorii sunt oameni de nota 10 si sunt sigur ca tot de nota 10 va fi si intrunirea Multumim calduros pentru aprecieri, sper sa ne ridicam la inaltimea lor Pentru mai multe amanunte despre loc, activitati, drum, etc /index.php?showtopic=396739 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 se poate pune o harta sau ceva ca sa aflu mai exact unde e locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Blues Riders Gheorgheni va fi acolo intr-un numar cit mai mare posibil. Dupa cum am promis eu Catalinei. Simbata in jurul amiezii sper ca vom fi acolo. Vineri noaptea avem nunta la un membru Blues Riders, de asta venim simbata.Ati fost si sunteti oameni de treaba, sper sa fie la inaltime si intrunirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zimbra Postat Iulie 28, 2009 Autor Share Postat Iulie 28, 2009 Blues Riders Gheorgheni va fi acolo intr-un numar cit mai mare posibil. Dupa cum am promis eu Catalinei. Simbata in jurul amiezii sper ca vom fi acolo. Vineri noaptea avem nunta la un membru Blues Riders, de asta venim simbata.Ati fost si sunteti oameni de treaba, sper sa fie la inaltime si intrunirea! Va asteptam! Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 pune-ti o harta va rog Mesaj completat nu mai este nevoi ca am gasit Mesaj completat http://www.baicu.go.ro/localizare.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 este si motel (de fapt, casute sau camere), se apote merge si cu cortul si preturile sunt...de criza Maine seara sunt acolo impreuna cu sotia. Mesaj completat Am fost acolo, am vazut si parerile sunt amestecate. Felicitari pentru organizatori, muzica a fost buna de genul Rammstein, ACDC si Metallica, locatia a fost orecum OK si hotelierii au fost de k.k.t, ca de exemplu in noaptea de sambata spre duminica era mare chef de manelari acolo, plus ca pe la 7 dimineata m-a trezet un scandal intre unul care inca mai era la baut si aia din carciuma ca cica i-au luat 200 de mii de lei (eu la banii astia cred ca mi-as putea achizitiona o masina nou Mercedes sau asa ceva) pentru doua cafele si doua beri. Drumul ala de 16 km de enduroaie m-a chinuit si m-a umnplut de praf, buda nu a fost OK, casuta avea miros de casa de la tara, dar ce m-a impresionat pozitiv e ca organizatorii au pus suflet, mai ales Catalina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooyama Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Maine seara sunt acolo impreuna cu sotia.Mesaj completat Am fost acolo, am vazut si parerile sunt amestecate. Felicitari pentru organizatori, muzica a fost buna de genul Rammstein, ACDC si Metallica, locatia a fost orecum OK si hotelierii au fost de k.k.t, ca de exemplu in noaptea de sambata spre duminica era mare chef de manelari acolo, plus ca pe la 7 dimineata m-a trezet un scandal intre unul care inca mai era la baut si aia din carciuma ca cica i-au luat 200 de mii de lei (eu la banii astia cred ca mi-as putea achizitiona o masina nou Mercedes sau asa ceva) pentru doua cafele si doua beri. Drumul ala de 16 km de enduroaie m-a chinuit si m-a umnplut de praf, buda nu a fost OK, casuta avea miros de casa de la tara, dar ce m-a impresionat pozitiv e ca organizatorii au pus suflet, mai ales Catalina... Sper ca la intalnirea de la anul sa prevedem o locatie...unde sa vina fara probleme si prietenii vitezani si chopperisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Sper ca la intalnirea de la anul sa prevedem o locatie...unde sa vina fara probleme si prietenii vitezani si chopperistiAs dori sa fiu alaturi de voi la fiecare intalnire dar...nu e material si timp. Cred ca omul a criticat constructiv, bagati la cap si remediati. Avem cu totii de castigat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate