Giz Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Salut, Vopsesc in camp electrostatic piese din metal. Dimensiunea cuptorului este de 2000mm x 1000mm x 1000mm. Vopseaua pulbere rezista mult mai bine la zgarieturi decat vopseaua normala. Tel: 0744396394 Id mess: fat_giz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 sablare faci? curatirea pieselor o faci tu? preturi? 10x. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giz Postat Iulie 24, 2009 Autor Share Postat Iulie 24, 2009 Sablarea o fac la o firma care sableaza cu nisip cuartos. Eu mai retusez unde au ratat ei. Preturile se discuta in functie de culoare, numarul de culori, complexitatea piesei, starea initiala etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giz Postat Septembrie 30, 2009 Autor Share Postat Septembrie 30, 2009 Salut, Depinde de culoare(nr de culori), modelul jantei si starea ei. Undeva pe la 40 de euro pe bucata cu tot cu sablare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giz Postat Octombrie 24, 2009 Autor Share Postat Octombrie 24, 2009 Scuze ca nu am raspuns ..- fost plecat din bucale si nu aveam net .. jantele sunt aranjate ( sudate, indreptate, sablate ) singura problema este ca eu sunt in bucuresti .. atelierul tau este in timisoara .. culoarea pe care o vreau este un gri specific jantelor OZ- parca spuneau ceva gen silver.... nu mai stiu cum .. in principiu vreau sa le fac cum am capacelele din mijlocul jantelor. Crezi ca putem rezolva problema transportului? sunt interesat .. Multumesc Salut, Nu stiu cat ar fi transportul cu ceva firma de curierat. Da-mi te rog add pe mess sa discutam detaliat. Mesaj completat Capac motor rosu dormant cu litere slefuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 sal,am u ghidon cromat,il vreau sablat si acoperit cu pulbere neagra....cam cit m-ar costa? merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 recomand cu incredere, am primit bascula de la Giz si e super, va atasez si poze ! Negru + lac mat ! o sa revin peste 2 sapt cu pozele de la jante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Salutare ! Am si eu un intruder .Cam cat ma costa sa facem jentile (fata spate ) .Sablate si cu pulbere neagra Si ghidonul ? Si cam in cat timp ar fi lucrarea gata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giz Postat Martie 8, 2010 Autor Share Postat Martie 8, 2010 Salutare !Am si eu un intruder .Cam cat ma costa sa facem jentile (fata spate ) .Sablate si cu pulbere neagra Si ghidonul ? Si cam in cat timp ar fi lucrarea gata ? Salut, Scuze ca raspund asa de tarziu, am uitat de topicul asta. Jante cu spite sau aliaj? Vrei numai cercurile sau si spite+butuci? La mine nu dureaza mult 24-48 de ore depinde de volumul de lucru pe care il am, problema esta la sablat unde se misca ei foarte greu(2-6 zile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 ma intereseaza sa vopsesc un cadru moto , bascula spate, cricul cam cat ar costa operatia ? cardrul e de la o moto clasica nu e pt astea noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Salut! Vreau sa vopsesc jantele (eventual si butuc...la spite nu m-am gandit), bascula spate si furca de la un BMW Dakar. Pentru cadru ar trebui sa demontez tot si nu m-as baga. Cat ma costa operatiunea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Cam vechi topicul..... Suna, poate ai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Da..., am observat si i-am contactat direct. Tx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Da..., am observat si i-am contactat direct. Tx! Vezi ca este o firma buna la sectiunea servicii si rezonabili la pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate