Sari la conținut

M.I.B.

Membru
  • Număr conținut

    366
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de M.I.B.

  1. M.I.B.

    Chopper 125

    Exclus. Diferența este mare. Cel mai mare cred ca este dragstar sau cred ca este la fel ca virago. Cauta in specificații.
  2. M.I.B.

    Chopper 125

    Virago, Yamah xv125/250, drag star 125/250. Identice la tot, nu doar la cadru. Sigur mai sunt și alte mărci.
  3. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Dimensiunea o stabilești tu. Vezi ce se potrivește la tine în funcție de cum o prinzi. Nu este ceva standard. Citește si sectiunea Custom, unde găsești mai multe informații (exemplu: PIELE PIELE .... sau Bobber etc.). Contactează pe cei care confecționează și o sa vezi că ieși mai ieftin decât de pe ebay. (asta dacă vrei calitate). In concluzie măsoară la tine și vezi ce se încadrează.
  4. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    La cat costa un schimb nu este recomandat. Daca motorul pe timpul iernii sta la caldura.... sa zicem ca este ok, daca o mai pornesti ocazional. Eu unul nu recomand, totusi sta peste 3 luni. Eu schimb uleiul si apoi fac prima pornire dupa iernat. Am aproape 75.000 si merge impecabil, fara nici o interventie la ea.
  5. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Ai dreptate Dionysos, am uitat de Repsol, tot un ulei bun. Ideea este sa te orientezi in functie de ce recomanda producatorul si de conditiile meteo de la noi, deci te duci undeva 15W50 sau 20W50, pentru ca 1 noi nu circulam iarna si 2 temperaturile vara de la noi din Bucuresti sunt... iar daca vascozitatea la temperatura ridicata este mica agata, mai ramane sa alegi doar firma in functie de buget si obligatoriu filtrul schimbat de fiecare data. Aaa si sa nu iei de turatie, de preferat pentru motoare in v.
  6. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Bine ai venit si sa o stapanesti fara nici un eveniment. Cu privire la ulei... fiecare o sa recomande ce foloseste el. Printre uleiurile bune sunt motul si bel-ray. Eu am folosit cu succes si yacco, dar in prezent folosesc bel-ray v-twin 20w50 (eu am xv250). Nu agata cutia la temperaturi inalte, adica vara la 40 grade cand franezi la semafor si treci din treapta 5 pana la neutru sa schimbe normal, fara sa te chinui sa o pui pe neutru. Bafta si asfalt uscat.
  7. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Cred ca este acesta cod yamaha 12R-14105-00-00 Aici ai schema carburator verifica daca este asa (nu stiu denumirea in engleza), apoi da o cautare pe ebay si vei vedea ca se potriveste la aprope toate modelele de yamaha. Bafta.
  8. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Ok. greșeală mea Sigur are legătura cu vacuumul. Atașez o poza cu circuitul vacummului poate te ajuta. Si lăsam specialiștii sa se pronunțe.
  9. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Sa inteleg ca ai pompa de benzina electrica? La mine vacummul actioneaza pompa de benzina. nu cred ca merge doar prin cadere din rezervor, nu ai presiune.
  10. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    aaa pai eu am crezut ca prețul este pentru aftermarket. normal ca este preferabil fata de china.
  11. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Da este scump. Ai varianta china, măsoară si cauta asemanator sau cauta dezmembrări. Vezi ca erau la rubrica dezmembrări unele mai vechi, cauta in topicuri si suna poate ai noroc.
  12. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Din ce îmi dai seama, problema ta este la traseul de la comutator la far. Ideea este ca ai trei fire la comutator, unul +, unul pt poziție si unul pt faza scurta. De aici nu pleacă direct la far, ci la relee. Comutatorul face prima oară legătura + la poziție, apoi + si la faza scurta (dar rămâne si la poziție) Trebuie sa o iei pe bucăți si de preferat sa faci rost de schema.
  13. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Dacă rămâi fără curent pe firul roșu înseamnă ca ai scurt. Sper ca faci verificările cu contactul pus, pentru ca altfel nu ai curent pe lumini. (la mine cel puțin nu este curent fără contact). Verifica tot traseul pe fiecare fir. Flash-ul merge?
  14. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Verifica dacă s-au ars becurile din cauza unei încărcari foarte mari. Eu am pățit-o cu încărcare de 17v mi-a ara becurile. alta idee nu am. bafta.
  15. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Ideea este ca nu il cauta pe cel de la care ai cumparat-o pentru ca este plecat, il gaseste pe cel care este trecut pe contractul de vanzare cumparare inregistrat la inmatriculari, pe care a luat numerele. Daca este adevarat ce spui tu, el va declara ca a facut contract doar pentru numere (astfel el este proprietarul de drept, nu cel de la care ai cumparat-o) si tu vei face un nou contract cu el ca sa o poti inmatricula. Simplu. Nu ai nevoie de baiatul din Germania. Bafta.
  16. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Ionwdl este simplu. Nu știu de ce complici. Te duci la politi si reclami aceste aspecte (petiție nu plângere penală) ei vor scoate copia contractului de vânzare pe care au fost luate numere, il va chema pe individ si pe tine si se rezolva. Dacă este cum zici tu vei face un contract nou cu el si gata, dacă nu este asa este înșelăciune si sa plătească.
  17. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Da este ascuns de manson. Da acum din poza îmi dau si eu seama ca este strâmba. Tot asa avea joc, iar in momentul când tragi de ea se lasă in jos si deviază de la traiectorie. La fel si cea veche. Culmea sate ca asta este noua cu tot ansamblul
  18. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Sincer nu mi se pare tare ambreiajul... firele s-au rupt toate de la bulb. atasat poza. Am reusit cu un kit de reparatie, o sa vad cat tine, dar sigur se va rupe si nu stiu de ce.
  19. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Cablul este oem, maneta china, dar ma indoiesc sa fie defect de fabricatie. Anterior am avut maneta originala si cablu original, pana s-a rupt. Am mers cu chit de reparatie care se tot rupea pana a ramas cablul scurt, apoi am pus cablu oem cu maneta originala care s-a rupt. In iarna am schimbat cablul si manetele, iar acum s-a rupt iar. Cand am instalat am dat cu spray de lant.
  20. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Va salut. O intrebare? Cu un an in urma cablul de ambreiaj se tot rupea. Am cumparat si inlocuit cablu nou, maneta de ambreiaj cu tot ansamblul noua, iar azi dimineata in trafic.... surpriza, s-a rupt iar cablul. (si o paranteza, ca desteptul fiind totul nou chitul de reparatie este acasa nu la mine )) ) Ca si in trecut acum s-a rupt tot de la bulbul de prindere in maneta. Nu mai am nici o idee de unde sa fie problema. Asfalt uscat!
  21. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    1. pe ebay este in jur de 40 lire, cu livrare din uk sau polonia 2. poti vrifica daca se potriveste de la lifan 3. poti cumpara un chit de reparatie care este pe la 25 lire Din pacate in europa mai greu si scump, in america am gasit set electromotor si ambreiaj la 60 lire. Cauta bine pe ebay. Bafta.
  22. M.I.B.

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare. Nu strici nimic. Lantul se lasa de uzura, calitate... principalul este sa se intinda uniform, pentru ca altfel bate. Nu cred ca are legatura cu suspensia pentru ca tot aceeasi greutate aplici. Ai grija la intindere, sa nu il intinzi prea mult. Dupa intindere sa il verifici si cu greutatea ta. Eu cam la 2000km trebuie sa il intind pentru ca la fel, imi atinge de aparatoare. (Calitate mai slaba a lantului).
  23. Ideea era ca nimeni nu o sa iti raspunda aici, sa se bata in preturi, nici macar nu o sa i-a in considerare cererea ta. Majoritatea sunt ocupati cu lucrari, nu alearga ei pentru a prinde o lucrare. Era doar o ”recomandare”. Tu faci cum crezi. Stima.
  24. Sa inteleg ca vrei sa iti faca toti mesterii cate o sa? Aceste aspecte se discuta in privat cu fiecare mester in parte, poate sunt ocupati, poate nu iti place pretul.... Recomandarea este sa discuti cu ei privat, telefon, email si as incepe cu Mas Oyama.
×
×
  • Creează nouă...