orestte Postat Decembrie 14, 2008 Autor Share Postat Decembrie 14, 2008 Se poate monta la motocicleta G.P.L. ? Va rog dati-mi si mie citeva detalii. mertan stie.... PS nu este asa ceva de serie, poate doar artizanal DAR nu in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 mertan stie.... PS nu este asa ceva de serie, poate doar artizanal DAR nu in Romania cu tot cu gpl va fac cu spatele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Da tu ai GPL pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Da tu ai GPL pe motor? dap.... am inainte de carburatoare o placuta groasa de 10 mm unde improasca gpl... butelia o am in spate, in seaua spate. e o butelie speciala. nu e de serie dar merge. am uitat sa zic ca e din italia instalatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 GPL pe MOTOR:lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox4you90 Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 pentru scutere este sigur instalatie GPL,am vazut ca prin Italia si-au montat multi ca este nepoluant ,este si pentru motociclete ,uitati dovada http://www.clubmoto.ro/noutati/vezidetalii...a-xt-500-pe-gpl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiajam Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 am uitat sa zic ca e din italia instalatia. Domnu Mertan, nu o vindeti? Sunt foarte interesat. Astept raspuns. Ofer pret maxim !! Rog seriozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ppnipra Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Salut Alex,abia astept sa mai vad o nepra pe strazile Iasului. si io,......acu pe iarna renovez una buc. nipra,sper sa-mi iasa........un batran (45)...incepator......iasi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccapitanu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Salut Sunt nou pe aici. Catalin ma cheama si tocmai am luat un CBR F4 negru-gri. Am cam 50 de km de mers pe motor asa ca daca ma vedeti in trafic cu 30 la ora pe prima banda sa nu radeti O sa pun poze cu ea cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 SalutSunt nou pe aici. Catalin ma cheama si tocmai am luat un CBR F4 negru-gri. Am cam 50 de km de mers pe motor asa ca daca ma vedeti in trafic cu 30 la ora pe prima banda sa nu radeti O sa pun poze cu ea cat de curand. Asfalt curat, uscat, negaurit, fara denivelari, cald si aderent iti urez. Si sa tii motoru' cu partea cauciucata'n jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccapitanu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Asfalt curat, uscat, negaurit, fara denivelari, cald si aderent iti urez. Si sa tii motoru' cu partea cauciucata'n jos. Mersi la fel puc, cauciuc mai are si pe deasupra dar am inteles ce vrei sa zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Bine ai venit... si sa stii nu o sa radem cel putin multi cu capul pe umeri a sa te aprecieze..... gandestete ca sunt altii care si-au laut motor si carnet si in urmatoarea zi ii dadea 200 (inconstienta) deci multa bafta ai grija de motorica si de tine... iti urez cati mai multi km alturi de ea fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccapitanu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Bine ai venit... si sa stii nu o sa radem cel putin multi cu capul pe umeri a sa te aprecieze..... gandestete ca sunt altii care si-au laut motor si carnet si in urmatoarea zi ii dadea 200 (inconstienta) deci multa bafta ai grija de motorica si de tine... iti urez cati mai multi km alturi de ea fara incidente Mersi, si accept orice fel de invitatii, ca am foarte putini prieteni motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiajam Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 gandestete ca sunt altii care si-au laut motor si carnet si in urmatoarea zi ii dadea 200 (inconstienta) hai ma, nici aici nu il lasi pe mertan in pace? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Bine ai venit... si sa stii nu o sa radem cel putin multi cu capul pe umeri a sa te aprecieze..... gandestete ca sunt altii care si-au laut motor si carnet si in urmatoarea zi ii dadea 200 (inconstienta) deci multa bafta ai grija de motorica si de tine... iti urez cati mai multi km alturi de ea fara incidente asa am facut eu.... ai ceva impotriva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccapitanu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 asa am facut eu.... ai ceva impotriva? hondafan cat m-ar costa niste rimstripes reflectorizante galbene ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 gandestete ca sunt altii care si-au laut motor si carnet si in urmatoarea zi ii dadea 200 (inconstienta) asta nu este un lucru de invidiat... si o maimuta poate suci de maneta, mai important e sa stii cand, cum si cat sa apesi maneta din dreapta. F4 .. heh buna bicicleta, nu te vei plictisi repede de ea si iti va ierta multe greseli. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 ar trebuii sa ne facem si noi o cumunitate cei cu F-urile cum este si in Bucuresti... ca daca tot ne inmultim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Bine ai venit... si sa stii nu o sa radem cel putin multi cu capul pe umeri a sa te aprecieze..... gandestete ca sunt altii care si-au laut motor si carnet si in urmatoarea zi ii dadea 200 (inconstienta) deci multa bafta ai grija de motorica si de tine... iti urez cati mai multi km alturi de ea fara incidente ''altii''? hai ca eu stiu ca e vorba despre tine..dar merg inchis ..mierla'i p 0o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 hondafan numele lui e "Mertzan" de fapt Bine ai venit printre noi, cafeau a se da in fundatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiajam Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 ar trebuii sa ne facem si noi o cumunitate cei cu F-urile cum este si in Bucuresti... ca daca tot ne inmultim Da, sau chiar 2 comunitati, sa fiti speciali. Auzi la el , comunitatea celor cu F-uri. A, da stai, ca aici intru si eu , tot F am. Cuchi, nu e de ajuns comunitatea motociclistilor, mai trebuie 10 mii de alte comunitati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccapitanu Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 numele lui e "Mertzan" de fapt Bine ai venit printre noi, cafeau a se da in fundatie K, cu prima ocazie dau o cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 deci te asteptam diseara in fundatie sa stam la un pahar de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pr0wler Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Salut. Sunt si eu nou intr-ale motociclismului. De obicei merg singur dar parca e mai fain cu 3-4 5 amici Prowler Kawa GPZ http://img82.imageshack.us/img82/1141/dsc9234ys4.jpg Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) Ai ID-urile multora dintre noi la profil sau in semnaturi. fa o colectie si intreaba care cand iese, e mai usor sa afli asa, ca sa nu mai spun ca e si rapid Si pana la urma, nu m-am lamurit... esti sau nu frate cu purice? LE: noaptea poti merge si cu faza scurta Editat Martie 12, 2009 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate