CHUCKY Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Bine ai venit... si sa stii nu o sa radem cel putin multi cu capul pe umeri a sa te aprecieze..... gandestete ca sunt altii care si-au laut motor si carnet si in urmatoarea zi ii dadea 200 (inconstienta) deci multa bafta ai grija de motorica si de tine... iti urez cati mai multi km alturi de ea fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccapitanu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Bine ai venit... si sa stii nu o sa radem cel putin multi cu capul pe umeri a sa te aprecieze..... gandestete ca sunt altii care si-au laut motor si carnet si in urmatoarea zi ii dadea 200 (inconstienta) deci multa bafta ai grija de motorica si de tine... iti urez cati mai multi km alturi de ea fara incidente Mersi, si accept orice fel de invitatii, ca am foarte putini prieteni motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiajam Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 gandestete ca sunt altii care si-au laut motor si carnet si in urmatoarea zi ii dadea 200 (inconstienta) hai ma, nici aici nu il lasi pe mertan in pace? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Bine ai venit... si sa stii nu o sa radem cel putin multi cu capul pe umeri a sa te aprecieze..... gandestete ca sunt altii care si-au laut motor si carnet si in urmatoarea zi ii dadea 200 (inconstienta) deci multa bafta ai grija de motorica si de tine... iti urez cati mai multi km alturi de ea fara incidente asa am facut eu.... ai ceva impotriva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccapitanu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 asa am facut eu.... ai ceva impotriva? hondafan cat m-ar costa niste rimstripes reflectorizante galbene ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 gandestete ca sunt altii care si-au laut motor si carnet si in urmatoarea zi ii dadea 200 (inconstienta) asta nu este un lucru de invidiat... si o maimuta poate suci de maneta, mai important e sa stii cand, cum si cat sa apesi maneta din dreapta. F4 .. heh buna bicicleta, nu te vei plictisi repede de ea si iti va ierta multe greseli. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 ar trebuii sa ne facem si noi o cumunitate cei cu F-urile cum este si in Bucuresti... ca daca tot ne inmultim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Bine ai venit... si sa stii nu o sa radem cel putin multi cu capul pe umeri a sa te aprecieze..... gandestete ca sunt altii care si-au laut motor si carnet si in urmatoarea zi ii dadea 200 (inconstienta) deci multa bafta ai grija de motorica si de tine... iti urez cati mai multi km alturi de ea fara incidente ''altii''? hai ca eu stiu ca e vorba despre tine..dar merg inchis ..mierla'i p 0o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 hondafan numele lui e "Mertzan" de fapt Bine ai venit printre noi, cafeau a se da in fundatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiajam Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 ar trebuii sa ne facem si noi o cumunitate cei cu F-urile cum este si in Bucuresti... ca daca tot ne inmultim Da, sau chiar 2 comunitati, sa fiti speciali. Auzi la el , comunitatea celor cu F-uri. A, da stai, ca aici intru si eu , tot F am. Cuchi, nu e de ajuns comunitatea motociclistilor, mai trebuie 10 mii de alte comunitati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccapitanu Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 numele lui e "Mertzan" de fapt Bine ai venit printre noi, cafeau a se da in fundatie K, cu prima ocazie dau o cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 deci te asteptam diseara in fundatie sa stam la un pahar de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pr0wler Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Salut. Sunt si eu nou intr-ale motociclismului. De obicei merg singur dar parca e mai fain cu 3-4 5 amici Prowler Kawa GPZ http://img82.imageshack.us/img82/1141/dsc9234ys4.jpg Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) Ai ID-urile multora dintre noi la profil sau in semnaturi. fa o colectie si intreaba care cand iese, e mai usor sa afli asa, ca sa nu mai spun ca e si rapid Si pana la urma, nu m-am lamurit... esti sau nu frate cu purice? LE: noaptea poti merge si cu faza scurta Editat Martie 12, 2009 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 na ca este zapada de juma de metru pot si eu sa mai lucrez la motor in tihna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pr0wler Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Ai ID-urile multora dintre noi la profil sau in semnaturi. fa o colectie si intreaba care cand iese, e mai usor sa afli asa, ca sa nu mai spun ca e si rapid Si pana la urma, nu m-am lamurit... esti sau nu frate cu purice? LE: noaptea poti merge si cu faza scurta Pai eu merg tot timpul cu faza scurta doar cand am pe cineva in fata mai dau faza lunga sa il vad mai bine ...cu purice nu's sigur inca tre' sa mai investighez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 na ca este zapada de juma de metru pot si eu sa mai lucrez la motor in tihna. in pestera sau unde e de juma de metru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 tre sa fie si un fraier al motociclismului. e normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 tre sa fie si un fraier al motociclismului. e normal. poti sa fii ce vrei tu ma daca te straduiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 poti sa fii ce vrei tu ma daca te straduiesti de ce va luati numai de mine? sunt mai slab de inger? am un iq mai scazut? sunt destui motociclisti in iasi. dar....... trebuia sa fie om si pentru "postul" asta. lasa ca mertan e fraieru nostru, ne baga p in gura lui tot timpu, il facem de cacao pe la petreceri... ca deh... sa ne simtim adevarat. faceti ce vreti voi. am sa fiu baiat fin cu cine ma respecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 de ce va luati numai de mine? sunt mai slab de inger? am un iq mai scazut? sunt destui motociclisti in iasi. dar....... trebuia sa fie om si pentru "postul" asta. lasa ca mertan e fraieru nostru, ne baga p in gura lui tot timpu, il facem de cacao pe la petreceri... ca deh... sa ne simtim adevarat. faceti ce vreti voi. am sa fiu baiat fin cu cine ma respecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) bagam* sorry. am dormit vreo 2 ore. acuma iar se abereaza 2 pagini pe cat de incult sunt. ca am gresit. Editat Martie 13, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Salut. Sunt si eu nou intr-ale motociclismului. De obicei merg singur dar parca e mai fain cu 3-4 5 amici Prowler Kawa GPZ http://img82.imageshack.us/img82/1141/dsc9234ys4.jpg Bafta Tu coborai ieri pe Independentei cind eram eu la stop (Bandit negru)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pr0wler Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 da..n-ai vrut sa ma saluti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 da..n-ai vrut sa ma saluti Te-am vazut dupa ce-ai trecut de mine, ma uitam in alta parte, sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate