hondafan Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 na ca este zapada de juma de metru pot si eu sa mai lucrez la motor in tihna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pr0wler Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Ai ID-urile multora dintre noi la profil sau in semnaturi. fa o colectie si intreaba care cand iese, e mai usor sa afli asa, ca sa nu mai spun ca e si rapid Si pana la urma, nu m-am lamurit... esti sau nu frate cu purice? LE: noaptea poti merge si cu faza scurta Pai eu merg tot timpul cu faza scurta doar cand am pe cineva in fata mai dau faza lunga sa il vad mai bine ...cu purice nu's sigur inca tre' sa mai investighez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 na ca este zapada de juma de metru pot si eu sa mai lucrez la motor in tihna. in pestera sau unde e de juma de metru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 tre sa fie si un fraier al motociclismului. e normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 tre sa fie si un fraier al motociclismului. e normal. poti sa fii ce vrei tu ma daca te straduiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 poti sa fii ce vrei tu ma daca te straduiesti de ce va luati numai de mine? sunt mai slab de inger? am un iq mai scazut? sunt destui motociclisti in iasi. dar....... trebuia sa fie om si pentru "postul" asta. lasa ca mertan e fraieru nostru, ne baga p in gura lui tot timpu, il facem de cacao pe la petreceri... ca deh... sa ne simtim adevarat. faceti ce vreti voi. am sa fiu baiat fin cu cine ma respecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 de ce va luati numai de mine? sunt mai slab de inger? am un iq mai scazut? sunt destui motociclisti in iasi. dar....... trebuia sa fie om si pentru "postul" asta. lasa ca mertan e fraieru nostru, ne baga p in gura lui tot timpu, il facem de cacao pe la petreceri... ca deh... sa ne simtim adevarat. faceti ce vreti voi. am sa fiu baiat fin cu cine ma respecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) bagam* sorry. am dormit vreo 2 ore. acuma iar se abereaza 2 pagini pe cat de incult sunt. ca am gresit. Editat Martie 13, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Salut. Sunt si eu nou intr-ale motociclismului. De obicei merg singur dar parca e mai fain cu 3-4 5 amici Prowler Kawa GPZ http://img82.imageshack.us/img82/1141/dsc9234ys4.jpg Bafta Tu coborai ieri pe Independentei cind eram eu la stop (Bandit negru)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pr0wler Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 da..n-ai vrut sa ma saluti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 da..n-ai vrut sa ma saluti Te-am vazut dupa ce-ai trecut de mine, ma uitam in alta parte, sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 nu mai fiti off topic. VOI CE A-TI MAI FACUT LA MOTOARELE VOASTRE? CU CE VA LAUDATI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dog72cat Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 nu mai fiti off topic. VOI CE A-TI MAI FACUT LA MOTOARELE VOASTRE? CU CE VA LAUDATI? am sters prafu de pe ia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Am scos-o la cele 4 elemente: pamantul (pe strada), focul (din cilindri), aerul (de afara) si apa (de peste tot, ca ieri a si plouat, a si nins). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chuppy Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Salut !Sint Alin si am o Aprilia Pegaso 650 de care-s multumit. Vreau sa cred ca fac un fel de eunduro cu ea..., dar sint la inceput si mai am muuult de invatat....; am doar 4 mii de km la activ. In rest, am 32 ani si sint arhitect. Caut motoristi pt excursii... Ciao Aline uite ma uitam printe motociclisti , si am vazut poza atasata de tine.... e facut chiar la mine acasa , ma rog , cativa km:) sper sa ne vedem cu bine prin zona sezonul asta. Cata. YM: catachuppy Bafta sa asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Ciao Aline uite ma uitam printe motociclisti , si am vazut poza atasata de tine.... e facut chiar la mine acasa , ma rog , cativa km:) sper sa ne vedem cu bine prin zona sezonul asta. Cata. YM: catachuppy Bafta sa asfalt uscat. e din 2006 postarea domnului alin. a vandut aprilia, si vrea un ktm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chuppy Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 e din 2006 postarea domnului alin. a vandut aprilia, si vrea un ktm... aham:) vad ca ia amploare serioasa treaba cu cross-ul si enduro... eu am o honda CBR , nu m-as vedea calaring ceva enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 aham:) vad ca ia amploare serioasa treaba cu cross-ul si enduro... eu am o honda CBR , nu m-as vedea calaring ceva enduro daca nu incerci nu ai de unde stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) numele mic :orestte moto actual yamaha ttre inca un gpz, xtz si dnepr pe numele meu desi sunt vandute imi place mult sa calatoresc si sa-mi fac prieteni cine are vre-o problema de orice fel (chiar si sentimentala ) ma poate gasi la 0721535377 sau id mess: oorestte sau in fundatie (locul de intalnire al bikerilor din iasi) eu am o problema cu tine......Vreau sa iti dau o bere ptr ca iti faci treaba bine si am fost mereu servit si la preturi bune Editat Martie 19, 2009 de maryan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 eu am o problema cu tine......Vreau sa iti dau o bere ptr ca iti faci treaba bine si am fost mereu servit si la preturi bune mie nu imi dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 eu am o problema cu tine......Vreau sa iti dau o bere ptr ca iti faci treaba bine si am fost mereu servit si la preturi bune esti offtopic mersi oricum (banuiesc cine esti ) sa lasam topicu asta pt altceva da-mi PM daca e ceva te salut @mertan iti dau eu o bere sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) care stie cand e festivalul moto in bacau anul asta ? Salutare.Sunt Marian,din Bacau si detin un kawasaki zzr 600 vopsit original (asta pana maine ca azi il vopsesc iar ) Editat Martie 19, 2009 de maryan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chuppy Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 daca nu incerci nu ai de unde stii dap, normal. initial si eu am vrut sa imi iau o aprilia pegaso , dar am zis ca tot mai bine e ceva sport...cine stie, poate urmatoarea o sa fie ceva enduro care stie cand e festivalul moto in bacau anul asta ? Salutare.Sunt Marian,din Bacau si detin un kawasaki zzr 600 vopsit original (asta pana maine ca azi il vopsesc iar ) cand afli sa imi spui si mie , sa ne vedem la o bericica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NoMaam Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) numele mic: daniel motor: honda transalp '93 best regards! Editat Aprilie 4, 2009 de NoMaam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 noua infatisare a bladului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate