RoxanaF Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 oau, felicitari si bine te-ai intors! ma duc la citit acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Hello, E ora 2:30 ntea si eu iti citesc cu zambetu pe buze povestea, e absolut fantastica iar pozele ff tari, nu pot sa iti spun decat RESPECT !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Apreciez determinarea ta. Felicitari pentru curaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 sunt ofticos...... (ca nu m-am dus acolo) felicitari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat Octombrie 18, 2009 Autor Share Postat Octombrie 18, 2009 sunt ofticos...... (ca nu m-am dus acolo) felicitari!! Asa cum scrie si pe blog, am ales ca urmatoare destinatie Namibia. Deocamdata caut, am gasit cateva variante, din pacate un pic cam piperate, desi sunt motociclete BMW si asigura tot cu exceptia benzinei. (2600 de euro - 28000 ranzi sud-africani) pentru 10 zile. Biletul de avion este 940 de euro pana la Johanesburg. Ceea ce este un pic peste buget. Am trimis o cerere de personalizare a turului, pe distanta mai scurta si durata mai mica, sa vad daca iese oleaca mai eftinache. Oricum, astept doritori, poate cu India ati crezut ca glumesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 @kelevra Nu esti serioasa! Adica tu faci cea mai interesanta excursie pe anu si nu ne bucuri si pe noi cu poze? Eu inca mai astept (pe blog nu ai pus prea multe) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2009 Pai sunt cateva zeci acolo...cate sa mai pun? Hai ca-mi fac timp si mai pun cateva...va anunt. Tasha. Mesaj completat Vrand-nevrand, am ajuns vedeta. Aseara am fost invitata la o emisiune TV in direct sa povestesc calatoria in India si pe cea in Patagonia, si nu numai. Daca va intereseaza, no, eu pun link la inregistrare. Enjoy! http://82.76.145.160:85/tasha/ Tasha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate