Diabolic_Nightwing Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 SALUT AM O MARE MARE NELAMURIRE UNDE SUNT INCADRATE "MOTOCICLETELE" DE 49 CC GEN APRILIA RS 50 YAMAHA TZR 50 ETC ACUM CUM SA LE SPUN ??? SCUTER ??? MOTORETA???? MOTOCICLETA DE CAPACITATE MICA????? ACUM INCE CLASA SE INCADREAZA MOTO ENUMERATE MAI SUS DE MINE ( SPER CA NU IMI SPUNETI SI VOI CA E MOTOCICLETA DE CAPACITATE MICA) SALUTARI SI ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 daca nu depasesc 50km/h (in acte) sunt incadrate ca moped si se conduc cu atestat de legislatie ; daca depasesc viteza de 50 km/h se conduc cu A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic_Nightwing Postat Iulie 25, 2009 Autor Share Postat Iulie 25, 2009 (editat) daca nu depasesc 50km/h (in acte) sunt incadrate ca moped si se conduc cu atestat de legislatie ; daca depasesc viteza de 50 km/h se conduc cu A1 MAI DIN CATE STIU EU TOATE MOPEDELE AU VOIE CU MAXIM 45KM\H DAR CE SPUI U ACOLO CRED CA TE INSELI DIN CATE STIU EU CE E SUB 49,9 CMC NU TREBUIE PERMIS CI DOAR LEGISLATIE DAK DEPASESTE 50 CMC PANA IN 125 IL POTI CONDUCE CU A1 DAR SA NU DEPASEASCA NU STIU CATI CAI PUTERE CE DEPASESTE 125 ITI TREBUIE A EU NU AM INTREBAT IN CE CATEGORIE SE INCADREAZA ADIK .... NU CUM E IN LEGISLATIA RUTIERA CI AM INTREBAT DOAR CUM SE SPUNE CA SUNT MAI MULTE FELURI CUM AM SPUS SI MAI SUS , MOTORETA, SCUTER , SI ACUM MOPED DAR PE MINE MA INTERESEAZA CUM II SPUNE LA NENOROCIREA AIA DE APRILIA RS 50 ???? MSI SI ASFALT USFAT Editat Iulie 25, 2009 de Diabolic_Nightwing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
max_ Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 [se numeste moped sau motociclu asa scrie in acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 moped , cauta la sectiunea scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 se numesc paraietori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 moped(drujba cu roti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madib Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 [se numeste moped sau motociclu asa scrie in acte motociclu se numeste si cbr-ul meu. motociclu = motocicleta doar ca spus altfel in loc de "cicleta" spui "ciclu" adica masculinul ) iar mopedul este autovehicul cu 2 roti ce nu depaseste prin constructie viteza de 45km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oTo Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Doh... si cu bicicleta prind 50+ )) Deci unde trebuie incadrata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 DAR PE MINE MA INTERESEAZA CUM II SPUNE LA NENOROCIREA AIA DE APRILIA RS 50 ???? MSI SI ASFALT USFAT Ciclomotor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate