Strider Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Am observat ca manualele pentru comuniste nu prea sunt de gasit... Daca stiti unde se gasesc, dati de stire. "Comunistii" va vor fi recunoscatori Pe mine m-ar interesa un manual de Planeta 5 din 1992. Si eventual idei de modificare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Am observat ca manualele pentru comuniste nu prea sunt de gasit... Daca stiti unde se gasesc, dati de stire. "Comunistii" va vor fi recunoscatori salut!acum un an ,cred,un -sa-i zic tovaras-motociclist,facea un apel asemanator...i-am trimis un manual de ij 56...nu numai ca nu mi l-a mai returnat,dar nici macar multumesc nu a zis...si acum am si eu nevoie de manual de ij 49,sigur mi-ar fi prins bine si cel de ij 56...ce sa-i faci?! ai,dai,n-ai...ia nu da,sa vezi cum ai!!!a!!!!era din bucuresti!!!eu am crezut ca doar noi oltenii...facem glume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 www.motorlife.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicicleta Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 salut!acum un an ,cred,un -sa-i zic tovaras-motociclist,facea un apel asemanator...i-am trimis un manual de ij 56...nu numai ca nu mi l-a mai returnat,dar nici macar multumesc nu a zis...si acum am si eu nevoie de manual de ij 49,sigur mi-ar fi prins bine si cel de ij 56...ce sa-i faci?! ai,dai,n-ai...ia nu da,sa vezi cum ai!!!a!!!!era din bucuresti!!!eu am crezut ca doar noi oltenii...facem ce mu.st taran prost io vreau o schema electrica pt jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 ce jawa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strider Postat Aprilie 4, 2006 Autor Share Postat Aprilie 4, 2006 salut!acum un an ,cred,un -sa-i zic tovaras-motociclist,facea un apel asemanator...i-am trimis un manual de ij 56...nu numai ca nu mi l-a mai returnat,dar nici macar multumesc nu a zis...si acum am si eu nevoie de manual de ij 49,sigur mi-ar fi prins bine si cel de ij 56...ce sa-i faci?! ai,dai,n-ai...ia nu da,sa vezi cum ai!!!a!!!!era din bucuresti!!!eu am crezut ca doar noi oltenii...facem glume... Pe bune ca si eu as fi nervos daca mi s-ar intampla o chestie de asta... Eu m-as multumi insa cu un manual in format electronic, si daca se poate in romana, pentru ca am unul in engleza dar nu ma prea descurc cu termenii tehnici si in plus pare o traducere facuta automat (de un computer) din rusa, deci modul de exprimare este cel putin bizar. Este vorba de modelul '92, care nu are frane pe disc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 trimite-mi-l mie pe cel in engleza de planeta 5 si ti-l traduc eu unde nu intelegi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Strider Postat Aprilie 5, 2006 Autor Share Postat Aprilie 5, 2006 Uite-l aici... dar sincer l-as vrea tradus in intregime. Nu cred ca ai timp de asa ceva, dar daca imi faci o lista cu termenii tehnici care apar (denumirile componentelor) in romana, cu restul ma descurc eu... Multumesc de oferta Izh_P5_Operation_Manual__English_.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 no problem! acum l-am dat jos, in 2-3 zile e gata lista (muncesc ca era gata in cateva ore altfel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 (editat) Am si eu ceva manuale: 1. Ij_Festival_romana (carte originala) 62Mb 2. Ij_Planeta_rusa (carte originala) 19Mb 3. Manual reparatii IJ (engleza) 8Mb 4. Scheme electrice IJ-uri (pt toate modelele) Am incercat sa pun fisierele aici dar n-am reusit Daca le vreti Da-ti un mail la : lucian_faina@yahoo.com si vi le trimit ! Ps: sunt scanate de mine format jpg Editat Aprilie 5, 2006 de LUCIFER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 minsk? in afara de pdf'ul postat pe forum? un site cu schemele componentelor desfasurate, ceva... help! ... am minskul in saci Manual_Minsk.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate