ClipShot Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) Cea mai tare faza a fost cu "vina" panoului. Sa le facem din carton sau ce ? Drumurile nu sunt piste de curse cu cauciucuri si pietris pe margine, exista inevitabil obstacole gen stalpi de iluminat copaci garduri pomi santuri pana vom avea peste tot autostrazi... deci conducand pe aceste drumuri iti asumi si riscurile astea. Trebuie sa conducem precauti si noi si soferii masinilor. Maine e inmormantarea unui prieten din Bacau probabil ati vazut topic`ul i`a facut stanga in fata o masina sa traga in curte si el a intrat in plin. Era anul II la facultate toata lumea il stia de baiat bun... dar regretele sunt degeaba. Ar tb sa fim si noi mai atenti sa facem mai des campanii, marsuri, etc. Nu inteleg de unde a aparut ciuda si ura asta impotriva segmentului moto... toata lumea in general nu numai aici in Bacau, da cu pietre in motociclete. Motocicleta DA intr`adevar are un risc mai mare de accidente din cauza ca e mai mica e mai usoara si in primul rand e instabila fiind pe doua roti logic. Dar a nu se pune semn de egalitate intre motocicleta ca obiect in sine si motociclist. Adica daca UNII motociclisti merg tare fac pe vitejii nu inseamna ca toti sunt asa. Lumea cand vede o motocicleta deja gata se gandeste asta da peste mine intra in mine pericol! In afara si cine a fost stie... in tari precum Anglia, Germania, Italia motociclistii sunt vazuti cu o mandrie aparte adica motociclismul e un cult cumva pentru ca sunt si mult mai multe motociclete si ei au de 100 de ani nu de 10 ca noi. La noi absolut toti numai de rau de mototciclisti. Si daca ne certam intre noi mai rau ne facem! R.I.P. pt toti motociclistii decedati! Mesaj completat R I P lasati dezbaterile de 2 bani , ca avea vitezana ,ca era incepator ca era motorul verde , din moment ce nu a fost nimeni acolo sa vada concret ce sa intamplat restul sunt doar pareri inutile . oricui i se poate intampla , oricand , pe orice motor sau masina sau scuter macar toate post-urile astea sa ne faca pe ceilalti sa ne gandim de 10 ori inainte de a flexa incheietura Cred ca asta e cel mai bun post care s`ar putea scrie. Bravo! Editat Septembrie 9, 2009 de ClipShot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 daca mie mi-ar muri sotul si eu mi-as dori sa mor...chiar daca nu as spune asta celor apropiati mie. si daca ar fi sa mor pe motor mi-ar place ca apropiatii mei sa nu arunce sau sa priveasca motorul ca pe ceva care mi-a adus moartea ci sa se uite la el ca la obiectul pe care am trait impreuna cu iubirea mea cele mai frumoase clipe. poate acolo unde e acum e mai fericit decat ar fi fost aici. eu asa as fi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate