fartat Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 salut. vreau si eu sa cumpar niste fise pt un zzr 600 din 91...are cineva? ca nu am bani de unele noi....m-ar interesa 2 in principiu.. merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 30, 2006 Admin Share Postat Martie 30, 2006 Ia-le pe cele vechi cu tine si du-te la Al Padrino de pilda(in principiu gasesti la orice magazin cu piese auto) si cumparati-le noi,nu sunt o avere. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fartat Postat Aprilie 6, 2006 Autor Share Postat Aprilie 6, 2006 Ia-le pe cele vechi cu tine si du-te la Al Padrino de pilda(in principiu gasesti la orice magazin cu piese auto) si cumparati-le noi,nu sunt o avere. Luigi Vicol Nu sunt scumpe? sunt 25 euro bucata....si nu am gasit pe la magazinele astea auto......alta idee ai?pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Nu sunt scumpe? sunt 25 euro bucata....si nu am gasit pe la magazinele astea auto......alta idee ai?pls Uite aici variante: Cumperi cablu la metru il tai la dimensiunea corespunzatoare si montezi pe el capetele pe care le ai in momentul de fata, sau iti cumperi capete separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate